Kokkens råd: Tilberedning af fisk
Perfekt tilberedning af fisk kræver, at man følger få vigtige grundprincipper. Hvad end du steger eller bager i ovnen, er der gode råd at hente lig...
Gå til opskriftLænge har vi haft fokus på klimabelastningen. Det gælder for hele samfundet i Danmark og i Verden, og faktisk kan du være med til at gøre en forske...
Gå til opskriftDanmark er nærmest omringet af kystlinje, og faktisk er der intet sted i landet, hvor man har mere end 52 km. til havet. Længden af de danske kyste...
Gå til opskriftEn kostomlægning vil være til gavn for alle, som spiser mindre fisk end de anbefalede mængder. Sådan konkluderer et ph.d.-studie ved DTU Fødevarein...
Gå til opskriftDer er rigtig mange gode argumenter for, hvorfor man bør spise fisk flere gange om ugen. Fisken bidrager til fantastiske madoplevelser, og er desud...
Gå til opskriftTre ud af fire danskere ønsker mere fisk. Vi har samlet 4 gode tips til at hjælpe det på vej. Hold dig til den friske fiskDe fleste supermarkeder f...
Gå til opskrift(1000 G.)
(800 G.)
(Ca. 1200 G. - 2 stk.)
(1000 G.)
(1 stk)
(1000 G.)