
Kokkens råd: Tilberedning af fisk
Perfekt tilberedning af fisk kræver, at man følger få vigtige grundprincipper. Hvad end du steger eller bager i ovnen, er der gode råd at hente lige her. 1. Brug olie eller olie/smør: For stegning...

Længe har vi haft fokus på klimabelastningen. Det gælder for hele samfundet i Danmark og i Verden, og faktisk kan du være med til at gøre en forskel, når det drejer sig om indkøb og madlavning. Det...

Trend: Tre ud af fire danskere vil spise mere fisk
Danmark er nærmest omringet af kystlinje, og faktisk er der intet sted i landet, hvor man har mere end 52 km. til havet. Længden af de danske kyster udgør tilsammen mere end 8000 kilometer. Vi har ...

Sundhedsmæssig gevinst: Mere fisk mindre kød
En kostomlægning vil være til gavn for alle, som spiser mindre fisk end de anbefalede mængder. Sådan konkluderer et ph.d.-studie ved DTU Fødevareinstituttet, som har beregnet de samlede helbredseff...

5 gode grunde til at spise fisk
Der er rigtig mange gode argumenter for, hvorfor man bør spise fisk flere gange om ugen. Fisken bidrager til fantastiske madoplevelser, og er desuden også medvirkende til en lang række helbredsmæss...

Tre ud af fire danskere ønsker mere fisk. Vi har samlet 4 gode tips til at hjælpe det på vej. Hold dig til den friske fiskDe fleste supermarkeder får frisk frugt og grønt hver eneste dag, og vi har...