Ceviche af kulmule med mynte og chili

Du skal bruge
4 personer

500 GR. kulmule
3 Lime
En håndfuld mynte
1 dl finthakket purløg
1/2 rød peberfrugt
1 frisk chili
1 1/2 dl kokosmælk
3-4 passionsfrugter
Salt og friskkværnet peber


Sådan gør du

  1. Skær fisken i ensartede tynde skiver ca. 1/2 cm tykke. Fjern skind og seje stykker. Læg stykkerne i en skål og pres limesaft henover. Dæk til og sæt skålen i køleskabet. 
  2. Hak rødløg, peberfrugt og chili og tilsæt dem på én gang sammen med purløg i skålen med fisk, som igen sættes på køl. 
  3. Lige før servering tilsættes kokosmælk, passionsfrugtkød, saft og kerner. Smag til med salg og peber. 

    Bemærk: Det anbefales at fisk der skal anvendes rå marineret nedfryses til -18 grader i min. 48 timer inden anvendelse. 

    Vores delikatesser

    TILMELD SMS BESKED

    Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

    Tilmeld på linket her