maj 31, 2022
Ceviche af kulmule med mynte og chili
Du skal bruge
4 personer
500 GR. kulmule
3 Lime
En håndfuld mynte
1 dl finthakket purløg
1/2 rød peberfrugt
1 frisk chili
1 1/2 dl kokosmælk
3-4 passionsfrugter
Salt og friskkværnet peber
- Skær fisken i ensartede tynde skiver ca. 1/2 cm tykke. Fjern skind og seje stykker. Læg stykkerne i en skål og pres limesaft henover. Dæk til og sæt skålen i køleskabet.
- Hak rødløg, peberfrugt og chili og tilsæt dem på én gang sammen med purløg i skålen med fisk, som igen sættes på køl.
- Lige før servering tilsættes kokosmælk, passionsfrugtkød, saft og kerner. Smag til med salg og peber.
Bemærk: Det anbefales at fisk der skal anvendes rå marineret nedfryses til -18 grader i min. 48 timer inden anvendelse.