Grillet mørksej i folie

Du skal bruge:
4 personer

600 g mørksejfilet
12 grønne asparges
4 skiver økologisk citron
1 håndfuld frisk citronmelisse
Salt og peber
Evt. 1 finthakket frisk chili

Sådan gør du

  1. Tænd grillen.
  2. Riv fire stykker alufolie i længder a ca. 40 cm. Fordel fisken på midten af alufolien.
  3. Skær asparges i mindre stykker, og fordel dem oven på fisken sammen med citron og citronmelisse.
  4. Krydr med havsalt, peber og evt. friskhakket chili.
  5. Luk pakkerne i toppen, og grill dem under låg ved direkte varme i ca. 8-12 minutter.

Servér pakkerne med nye kartofler.

Tip: I stedet for asparges kan man bruge fintsnittet spidskål eller friskbælgede ærter.

 

Vores delikatesser

TILMELD SMS BESKED

Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

Tilmeld på linket her