Rødspætter i stanniol på grill med nye kartofler og rørt dild-yoghurt

Du skal bruge
4 rødspættefileter
250 g cherrytomater
200 g squash
2 rødløg
1 bdt. forårsløg
1 bdt. grønne asparges
Lidt olivenolie
2 dl. hvidvin
50 g smør
Salt og peber
Dild
Citron
Stanniol

KARTOFLER:
800 g nye kartofler
50 g smør
Salt og peber

DILD YOGHURT:
2 dl. græsk yoghurt
2 dl. creme fraiche
1 bdt. dild
2 skalotteløg
1 spsk. stærk sennep
1 citron
Salt og peber

Sådan gør du

FISKEN:

  1. Drys salt over de flåede rødspættefiletere.
  2. Halver cherrytomater. Skær rødløg og forårsløg i skiver og squash i små stykker. Asparges skæres i mundrette bidder.
  3. Sauter kort alle grøntsagerne i olivenolie på en varm pande. Krydr med salt og peber.
  4. Fordel grøntsager i fire både af stanniol (bøj kanten lidt op) og læg fiskestykkerne hen over. Læg en klat smør i hver pakke og hæld vinen ved.
  5. Tilbered dem grillen ved indirekte varme ca. 15 – 20 minutter.
  6. Ved servering vippes fisk og grøntsager ud af stanniolen og der pyntes med dild og citronskiver.
KARTOFLER:
  1. Kog kartoflerne i ca. 10-12 minutter – der skal stadig være lidt bid i dem.
  2. Fordel kartoflerne i fire både af stanniol. Krydr med salt og peber og top med en klat smør inden du lukker bådene.
  3. Tilbered dem på grillen ved indirekte varme i ca. 15 – 20 minutter.
DILD YOGHURT:
  1. Hak dild og skalotteløg fint.
  2. Rør det hele sammen og smag til med citronsaft, salt og peber.
  3. Lad det gerne trække i minimum 30 minutter – for at det opnår mere smag.

Vores delikatesser

TILMELD SMS BESKED

Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

Tilmeld på linket her