Ægte caviar med en blød, fyldig og letsaltet smag.
Finkornet sort caviar kommer fra den sibiriske stør, som er anerkendt for dens meget aromatiske og elegant krydretsmag. Smagen er intens og kraftig. Der er både syre, salt og nød. En god cremet allround caviar der kan anvendes i varme retter, såvel som nydes rent.
Dejlig caviar fra støren Schrenkii Dauricus.
Smag: Blød + æggeblomme + let og en lille smule ”tør” i eftersmagen
Dyb og mørk i farven samt storekorn fra 3,3mm op til 3,6/3,8mm. Har en hård membran, som popper på tungen. En god cremet allround caviar der kan anvendes i varme retter, såvel som nydes rent.
Pakkens indhold
1 x 10 GR. Black Label caviar
2 x Rossini Blinis (16 stk.)
Black Label caviar og Rossini blinis er ren nydelse for den kvalitetsbeviste. Black Label caviar er kendt for dens unikke smag og tekstur, med fine små perler, som er rige på smag og næring. Caviar er kendt for sin delikate smag af salt og nødder.
Rossini blinis er perfekte som base for en række forskellige fyld og toppings, og giver en lækker og nem måde at nyde caviar.
De lækre små blinis med caviar og cremefraiche er den perfekte forret til enhver lejlighed. De er enkel og hurtig at tilberede og kan serveres varme eller kolde. De er også en elegant og luksuriøs snack, som kan nydes som en delikat delikatesse, eller som en ekstra speciel ingrediens i en række forskellige retter. Nyd vores Baerii caviar og Rossini blinis, for en ægte smags- og kvalitetsoplevelse.
Pakkens indhold
300 GR. jomfruhummehaler
700 GR. hummerbisque færdiglavet
(Nok til 4-5 kuverter)
Hummerbisque lavet på hummerhoveder, pighvarben, rigtig fløde og sprøde grøntsager. Her får du hjemmelavet cremet suppe helt uden tilsætningstoffer.
Suppen er lavet udelukkende på det mest smagfulde fra hummeren, og resultatet er derfor en utrolig intens og fyldig smag. Til slut er der tilsat god fed fløde og smagt til med citron.
Suppen kommer med 300 GR. jomfruhummerhaler. De skal blot pilles og steges, for herefter at blive anrettet i den færdiglavet suppe.
Størrelse 30/45 stk. pr. lbs.
Jomfruhummerhaler af denne type er i størrelse små/mellem.
Her får du det fineste håndskåret koldrøget laks i skiver leveret med kærlighed fra den familieejet virksomhed, Fanø Laks.
Den traditionsrige røgningsproces blandet med den salte vesterhavsluft på Fanø tager tre og en halv dag. Det hele foretaget med håndkraft.
6 stjerner i Berlingske
Smagen og konsistensen kan på ingen måde sammenlignes med andre typer røget laks. Det skal simpelthen prøves.
Top kvalitet franske Fine de Claire østers. Leveres i fustage á 12 stk, og opbevares under pres og køl lige inden spisning.
12 stk. pr. pakke.
Fine De Claire No°3
Latinsk betegnelse: Crassostrea gigas
Alpha 3 kode: OYG
Stillehavsøsters importeret fra Frankrig
10% EKSTRA RABAT VED KØB AF 3 PAKKER.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vores fiskefrikadeller er lavet på 90% linefanget torsk.
For bedst mulig oplevelse bør frikadellerne lunes på en panden eller i ovnen.
Særlig velegnede som kolde deller i madpakken eller lune deller til frokostbordet. Til servering som aftensmad anbefaler vi, at give dellerne en tur på panden i brusende smør med friske krydderurter.
Vores fiskefrikadeller er lavet af den allerbedste kvalitet linefanget Alaska torsk.
Fiskefrikadellerne er nemme at tilberede på panden eller i ovnen og passer perfekt som en nem og lækker aftensmad eller i madpakken.
Vores fiskefrikadeller er kommet i en pakke med 4 stk. x 85g, de er perfekte at servere ved frokostbordet til en familie eller en større gruppe. De er også bæredygtige, da torsken er linefanget, det er en metode der har en minimal påvirkning på miljøet og også sikrer at fisken er fanget i den rigtige størrelse og alder.
Fiskefrikadellerne er glutenfri og uden tilsætningsstoffer.
Prisen fratrækkes automatisk når du har varer for mindst 400 kr. i kurven.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vores fiskefrikadeller er lavet på 90% linefanget torsk.
For bedst mulig oplevelse bør frikadellerne lunes på en panden eller i ovnen.
Særlig velegnede som kolde deller i madpakken eller lune deller til frokostbordet. Til servering som aftensmad anbefaler vi, at give dellerne en tur på panden i brusende smør med friske krydderurter.
Vores fiskefrikadeller er lavet af den allerbedste kvalitet linefanget Alaska torsk.
Fiskefrikadellerne er nemme at tilberede på panden eller i ovnen og passer perfekt som en nem og lækker aftensmad eller i madpakken.
Vores fiskefrikadeller er kommet i en pakke med 4 stk. x 85g, de er perfekte at servere ved frokostbordet til en familie eller en større gruppe. De er også bæredygtige, da torsken er linefanget, det er en metode der har en minimal påvirkning på miljøet og også sikrer at fisken er fanget i den rigtige størrelse og alder.
Fiskefrikadellerne er glutenfri og uden tilsætningsstoffer.
Pakkens indhold
710 GR. færdiglavet bouillabaisse suppe
400 GR. jomfruhummerhaler
400 GR. hvid fisk (Torsk, kuller, mørksej eller kulmule)
(Nok til 4-5 kuverter)
Her får du den ægte provençalsk fiskesuppe lavet på solmodne tomater, safran, fennikel og et strejf af appelsin. En fantastisk suppe god til dine yndlings fisk og skaldyr.
Tilbered denne franskinspireret bouillabaisse med lækre jomfruhummere samt frisk hvid fisk, og du garanteres, at smagen og duften af Provence for alvor vil brede sig i køkkenet.
Friske danske blåmuslinger.
Her får du flotte og velsmagende muslinger perfekt som dampede muslinger i pastaretten eller den klassiske moules frites.
Friske blåmuslinger er en skøn spise. De er kendt for deres saftige tekstur og delikate smag af tang og hav. Muslingerne er høstet i kystnære områder, hvor de kan suge smag og næring fra det rige økosystem.
Friske blåmuslinger er nemme at tilberede og passer perfekt som en lækker forret eller hovedret. Du kan servere dem alene, med en god hvidvin eller i en muslingesuppe. Muslingerne er også en god ingrediens i forskellige retter, fx salater, fiskegratiner eller pastaretter.
Friske blåmuslinger er også et bæredygtigt valg, da de er høstet ved hjælp af bæredygtige metoder og er en del af et økosystem. Nyd denne lækre og bæredygtige ret med en god samvittighed og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de friske blåmuslinger fra Danmark kan levere.
Prisen fratrækkes automatisk når du har varer for mindst 400 kr. i kurven.
Friske danske blåmuslinger.
Her får du flotte og velsmagende muslinger perfekt som dampede muslinger i pastaretten eller den klassiske moules frites.
Friske blåmuslinger er en skøn spise. De er kendt for deres saftige tekstur og delikate smag af tang og hav. Muslingerne er høstet i kystnære områder, hvor de kan suge smag og næring fra det rige økosystem.
Friske blåmuslinger er nemme at tilberede og passer perfekt som en lækker forret eller hovedret. Du kan servere dem alene, med en god hvidvin eller i en muslingesuppe. Muslingerne er også en god ingrediens i forskellige retter, fx salater, fiskegratiner eller pastaretter.
Friske blåmuslinger er også et bæredygtigt valg, da de er høstet ved hjælp af bæredygtige metoder og er en del af et økosystem. Nyd denne lækre og bæredygtige ret med en god samvittighed og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de friske blåmuslinger fra Danmark kan levere.
Laks fra det iskolde og krystalklare hav omkring Færøerne.
Bemærk mængde mellem 1500-1700 GR.
Denne færøske laks er den fineste laks der findes. Fast i kødet og en særdeles udpræget frisk smag af hav.
Uden brug af kemi og medicin produceres denne laks i et enestående opdrætskoncept, som bygger på traditionsrige og skånsomme principper i det nordvestlige Færøerne.
Superior kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Top kvalitet Gillardeau østers. Leveres i fustage á 24 stk, og opbevares under pres og køl lige inden spisning.
Lækre, saft- og strukturfyldte rejer. Disse store rejer er noget af det ypperste rejer i lage på markedet.
Vi anbefaler vores koldtvandsrejer til en luksus rejesalat, som tilbehør til en forret, paella eller som en god gammeldags rejemad.
En sand klassiker er tilbage!
De lækreste rejer fanget kystnært i det dybe og kolde Stillehav ud for Chile. Den flotte og saftige struktur skyldes processen, hvor disse rejer koges, håndpilles og indfryses mindre end 24 timer efter fangst.
En smagfuld reje som af mange betegnes som den klart bedste på markedet.
Vi anbefaler vores koldtvandsrejer til en luksus rejesalat, som tilbehør til en forret, paella eller som en god gammeldags rejemad.
Havkatfilet er dejlig fast i kødet og egner sig særligt godt til stegning samt på grill.
Havkatfilet er kendetegnet ved sin bløde, saftige konsistens og milde smag. Det er en mager fisk, der er fyldt med næringsstoffer, såsom omega-3 fedtsyrer og højt proteinindhold.
Havkat er en alsidig fisk, der kan tilberedes på mange forskellige måder. Pandestegt, ovnbagt eller som ceviche. Havkatfilet er også kendt for sin lyse, hvide farve og dens fint marmorerede tekstur.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vildtfanget i det nordvestlige Atlanterhav nær Canada. Hummere fra Canada er verdenskendt for deres kvalitet og smag.
Her får du hummere fanget med den tejner af de traditionsrige hummerfiskere på Prince Edward Island. Hummerne koges og pakkes i lage af saltvand, således den holder sig sprød og lækker ved servering.
Hel kogt hummer er en nem og lækker måde at nyde hummeren på. Det er klar til at spise og kan serveres som en forret eller som hovedret sammen med en god salat og kartoffel eller pasta. Hummeren er også god at bruge som ingrediens i forskellige retter, f.eks. salater, sandwiches eller wraps.
Hel kogt hummer er også bæredygtigt valg, det er fanget i bæredygtige fiskerier og ikke behandlet med kemikalier, så du kan nyde hummeren med god samvittighed. Gør din madlavning ekstra lækker med denne hummer og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de kan levere.
Tilberedning
Kold: Hummeren optøs i køleskab i 12-14 timer.
Varm: Put den optøet hummer i kogende vand i 2 min.
Skal nydes inden for 24 timer fra optøet tilstand.
Her får du flotte hele jomfruhummere (mellemstørrelse). Perfekt til grillen eller dit hjemmelavet skaldyrsfad.
Størrelse 13 - 16 stk. pr. kg.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Her får du den perfekte ledsager til fisk eller friske hvide asparges.
En skøn hollandaise sauce lavet på 100% naturlige ingredienser.
Hvis man har en ambition om at lave en hollandaise, som matcher versionen på de bedste restauranter, må man bruge de bedste ingredienser samt de bedste teknikker. Det er tilfældet her, hvor du er garanteret en fantastisk smagsoplevelse.
Tilbedredning
Nyd saucen som kold fra køleskabet, ved stuetemperatur eller lun den lidt. Saucen må ikke må varmes op til ret meget mere end 60 grader, ellers vil saucen skille.
Placer glasset, med låg på, i en kasserolle af passende størrelse med koldt vand og tænd for varmen. Når vandet koger, tages kasserollen af blusset. Lad saucen bliver i vandet i ca. 4-5 minutter og ryst gerne glasset et par gange undervejs.
Hornfisk er en fantastisk spisefisk som gør sig godt på panden eller grillen. Dejlig sommerklassiker. En relativ fed fisk som tåler godt med krydderi.
Sæsonen for hornfisk gør sin entre i foråret og slutter omkring maj måned!
Hummerbisque lavet på hummerhoveder, pighvarben, rigtig fløde og sprøde grøntsager. Her får du hjemmelavet cremet suppe helt uden tilsætningstoffer.
Denne lækre cremede hummersuppe er fyldt med smag og fylde, og er lavet med de bedste naturlige og udvalgte råvarer. Produktet er helt fri for tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på at du får en ægte og autentisk smagsoplevelse. Suppen er lavet udelukkende på det mest smagfulde fra hummeren, og resultatet er derfor en utrolig intens og fyldig smag. Til slut er der tilsat god fed fløde og smagt til med citron.
Hummerbisque er en klassisk og eksklusiv ret, der er perfekt som forret eller en lækker let middag. Det er også en ideel ret at servere til en speciel lejlighed eller en elegant middag med venner. Nyd denne lækre suppe, mens den er varm for at få den bedste oplevelse med vores Hummerbisque.
Server suppen som den er, eller anret med kogt hummer, stegt jomfruhummer, eller steg lidt fennikel og tomat hårdt af og bland ned i retten. Server med lidt godt brød til.
Vores hvidvinsauce er en sød musik for madentusiasten. Den er lavet med omhu og kærlighed ved hjælp af naturlige ingredienser, der giver en dejlig, cremet, fyldig og smagfuld sauce.
Saucen er lavet på grønsagsfond, hvidvin, friske grøntsager smagt til med smør og hvidvin. Det giver den en unik smag og fylde, som gør den ideel til både kød- og fiskeretter.
Vores hvidvinsauce er en fremragende tilføjelse til din madlavning og kan serveres med hvid fisk, laks eller andet efter ønske. Denne sauce er en smagsoplevelse i sig selv, prøv den og lad dig forføre af den unikke smag og fylde.
Tilbedredning
Gryde: Jævn varme under omrøring, indtil saucen er dampende varm.
Mikroovn: Sæt det åbne glas i mikroovnen og varm på 900w i 2-3 min. Omrøres inden servering.
Prisen fratrækkes automatisk når du har varer for mindst 400 kr. i kurven.
Vores hvidvinsauce er en sød musik for madentusiasten. Den er lavet med omhu og kærlighed ved hjælp af naturlige ingredienser, der giver en dejlig, cremet, fyldig og smagfuld sauce.
Saucen er lavet på grønsagsfond, hvidvin, friske grøntsager smagt til med smør og hvidvin. Det giver den en unik smag og fylde, som gør den ideel til både kød- og fiskeretter.
Vores hvidvinsauce er en fremragende tilføjelse til din madlavning og kan serveres med hvid fisk, laks eller andet efter ønske. Denne sauce er en smagsoplevelse i sig selv, prøv den og lad dig forføre af den unikke smag og fylde.
Tilbedredning
Gryde: Jævn varme under omrøring, indtil saucen er dampende varm.
Mikroovn: Sæt det åbne glas i mikroovnen og varm på 900w i 2-3 min. Omrøres inden servering.
Hvilling er også kendt som den lille torskefisk. Du får her små lækre fileter med skindsiden på, som bliver sprød og utrolig velsmagende ved stegning.
En typisk kendetegn for hvilling er dens lille størrelse samt sin lyse farve og fedtstrejf i kødet. Hvillingfilet er et velsmagende alternativ til mere almindelige fiskesorter som torsk eller kulmule, som kan være lignende i smag og tekstur.
Hvilling har en mild smag med en subtil fiskesmag, som kan have et strejf af skaldyr, en fast tekstur, der er let at tilberede og som bevarer saftigheden ved kogning.
Hvilling er ofte mere tilgængelig og billigere i pris sammenlignet med andre fisk, samtidig med at den har en god smag, saftig tekstur og er nem at tilberede. Det er en god mulighed for at prøve noget nyt, eller for at give din madlavning en forfriskende forandring, samtidig med at du stadig kan få de næringsstoffer, som fisk giver.
Denne lækre fladfisk gør sig særligt godt på panden som helstegt. Både kødfyldt og fint i kødet med en mild og lækker smag.
Ising er kendt for sin fine smag og saftige tekstur. Den har en lys farve og en delikat, næsten sød smag. Det har en medium-til-høj fedtindhold, hvilket giver den en blød og saftig tekstur.
Ising er særlig god til retter, der kræver en fisk med en mild smag og en saftig tekstur, da den ikke er så kraftig som andre fisk og kan være en god mulighed for folk, der ikke er vant til at spise fisk.
Ising er velegnet til at blive tilberedt med krydderier og urter, og kan serveres med en enkel citron og dilddressing, eller tilbehør som kartofler eller ris.
Da isingen er en lille fisk kan den også bruges som en let og elegant appetizer eller til at toppe en salat.
Ca. 200 gr. pr. stk.
I havet omkring Danmark tæt på kysten finder vi denne fine fladfisk. Fileterne er fine kødet og mildt smagende. Prøv ising som erstatning for den klassiske rødspætte og du vil blive positivt overrasket.
Friske og flotte jomfruhummere. En dejlig dansk spise, fanget b.la. i farvandene omkring Læsø. Kødet er lækkert og saftigt, og særligt godt i kombination med krydderurter og hvidløg.
Ca. 8 til 12 stk. pr. kg.
Friske og flotte jomfruhummere. En dejlig dansk spise, fanget b.la. i farvandene omkring Læsø. Kødet er lækkert og saftigt, og særligt godt i kombination med krydderurter og hvidløg.
Ca. 8 til 12 stk. pr. kg.
Friske og flotte jomfruhummere. En dejlig dansk spise, fanget b.la. i farvandene omkring Læsø. Kødet er lækkert og saftigt, og særligt godt i kombination med krydderurter og hvidløg.
Ca. 8 til 12 stk. pr. kg.
Friske og flotte jomfruhummere. En dejlig dansk spise, fanget b.la. i farvandene omkring Læsø. Kødet er lækkert og saftigt, og særligt godt i kombination med krydderurter og hvidløg.
Ca. 8 til 12 stk. pr. kg.
I dag har vi flotte hele jomfruhummere i fangsten. Mellemstore fine jomfruhummere perfekt til dit hjemmelavet skaldyrsfad eller en tur i ovnen. Vi forkæler i dag med en HELT skarp og frisk pris.
Friskfangede jomfruhummerhaler
Størrelse 15 - 20 stk. pr. kg.
Flotte jomfruhummerhaler fanget i Skagerrak ved Læsø.
Størrelse 20/30 stk. pr. lbs.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Skønne friskfangede jomfruhummerhaler bl.a. fanget i havet omkring Læsø.
Jomfruhummerhaler er en delikatesse i særklasse. Tilberedes nemt og hurtigt på panden eller i ovnen, og fungerer særligt godt som forret.
Størrelse 30/50 stk. pr. kg.
Karry Mayo Sild fra Christiansøpigens sild er ren lykke for dine smagsløg. Denne sild er produceret på den lille, traditionsrige fabrik i Svaneke, hvor den er tilsat en unik karry-mayo dressing, der giver silden en ekstra spicy og cremet smag.
Silden er kvalitetssikret fra fangst til færdigprodukt, og har en frisk og fyldig smag, og en saftig tekstur.
Karry Mayo sild kan spises på en ristet rugbrød, eller som en lækker forret med en salat. Du kan også bruge den i en sandwich eller en wrap, eller som en lækker snack direkte fra bøtten. Karry Mayo Sild fra Christiansøpigens sild er et must-have for alle sild-elskere. Det er en unik og velsmagende oplevelse, der vil tilføje ekstra smag og saftighed til dine retter.
Christiansøpigens sild har en ærefuld tradition for at producere lækre sild-produkter og du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Så giv din madlavning et ekstra kick og prøv Karry Mayo Sild fra Christiansøpigens sild i dag.
Bedst før: 15/04/23.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
Pakken indeholder
Håndpillede koldtvandsrejer, friske rødspættefileter samt koldrøget laks hjælper dig godt i gang med det PERFEKTE frokostbord til weekenden.
Et gourmetstykke leveret med kærlighed fra den familieejet virksomhed, Fanø Laks.
Den traditionsrige røgningsproces blandet med den salte vesterhavsluft på Fanø tager tre og en halv dag. Det hele foretaget med håndkraft.
6 stjerner i Berlingske
Smagen og konsistensen kan på ingen måde sammenlignes med andre typer røget laks. Det skal simpelthen prøves.
En hel side af vores populære koldrøget laks.
Laksen er norsk. Nøje udvalgt, håndskåret, tørsaltet og røget helt efter alle kunstens regler.
Koldrøget laks er en alsidig og velsmagende spise, der kan bruges i en række forskellige retter. Det er en populær tilføjelse til sushi, pasta- og omeletretter, og kan også serveres på brød eller blinis i en lækker forret.
Når det kommer til kvaliteten af koldrøget laks, er der flere faktorer, man skal være opmærksom på. En god kvalitet koldrøget laks skal have en jævn og glat overflade, og en saftig kødstruktur. Den skal være tørsaltet jævnt, og ikke have en alt for dominerende salt smag. Røgsmagen skal være subtil og balanceret med den naturlige smag af laksen.
Med vores koldrøget laks er du garanteret høj kvalitet, og det er et godt valg for dog, der ønsker at prøve noget unikt og lækkert.
Skønne friske krabbeklør.
Kødet i krabbekløerne er hvidt, saftigt og utrolig velsmagende. De kan tilberedes på mange måder. Prøv f.eks. at server dem kogte med friskbagt brød og urtedressing, eller grillede med aioli og lime.
Forkogte krabbeklør i mellem størrelse.
Latinsk betegnelse: Cancer pagurus
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse
Min. holdbarhed: Leveringsdag + 3 dage
Utrolig velsmagende fisk, som i mange retter kan erstatte torsk, lange og sej. Hvid i kødet og med fin og løs struktur.
Kulleren hører til de fiskerimæssigt vigtigste arter inden for torskefamilien.
Pakken indeholder (2 personer)
400 GR. kulmulefilet
2 stk. laksesteak (á 150 GR)
Pakken indeholder (4 personer)
600 GR. kulmulefilet
4 stk. laksesteak (á 150 GR)
Pakken her byder på to sunde retter med lidt inspiration fra det græske.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
GRILLET LAKSESTEAK MED RODFRUGTER
GRILLET KULMULE MED BLOMKÅLSCOUSCOUS
Pakken indeholder (2 personer)
400 GR. kulmulefilet
2 stk. laksesteak (á 150 GR)
Pakken indeholder (4 personer)
600 GR. kulmulefilet
4 stk. laksesteak (á 150 GR)
Pakken her byder på to sunde retter med lidt inspiration fra det græske.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
GRILLET LAKSESTEAK MED RODFRUGTER
GRILLET KULMULE MED BLOMKÅLSCOUSCOUS
Dejlig dansk fisk landet i Hanstholm tidlig morgen.
Kulmulefilet skåret i fileter med skind og fri for ben. Fantastisk på panden eller grillen.
Pakken indeholder (2 personer)
2 stk. laksesteaks (á 150 GR.)
300 GR. rødspættefilet
Pakken indeholder (4 personer)
4 stk. laksesteaks (á 150 GR.)
500 GR. rødspættefilet
To lækre hverdagsretter med vores mest eftertragtede spisefisk.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
PITABRØD MED SPRØD KRYDRET RØDSPÆTTE
GRILLET LAKSESTEAK MED RODFRUGTER
Pakken indeholder (2 personer)
2 stk. laksesteaks (á 150 GR.)
300 GR. rødspættefilet
Pakken indeholder (4 personer)
4 stk. laksesteaks (á 150 GR.)
500 GR. rødspættefilet
To lækre hverdagsretter med vores mest eftertragtede spisefisk.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
PITABRØD MED SPRØD KRYDRET RØDSPÆTTE
GRILLET LAKSESTEAK MED RODFRUGTER
Pakkens indhold
4 stk. laksesteaks (ca. 600 GR.)
400 GR. hvidvinssauce
Med denne pakke kombinerer vi pandestegt laks med en rig og velsmagende hvidvinssauce. En vidunderlig ret, som ikke kræver mere end 15 min i køkkenet.
Vores laksesteaks er et sandt smags- og kvalitetsstykke, skåret fra den fineste laks. Laksen er kendt for sin saftige tekstur og delikate smag, og er en af de mest populære fisketyper blandt fiske-elskere.
Laksesteaksene er nemme at tilberede og passer perfekt som en lækker hovedret. Serveres med en lækker hvidvinsauce, som er lavet af udvalgte naturlige ingredienser. Denne sauce er perfekt til at fremhæve smagen af laksen og giver en ekstra smags dimension til ret.
Nyd vores laksesteaks med hvidvinsauce og nyd den unikke smag og kvalitet som kun denne kombination kan levere.
Fremgangsmåde
Dejlig fersk laks fra det iskolde og Nordnorge. Fantastisk kvalitet i struktur og smag, og en af de varer, som modtager allerflest rosende ord fra dem som smager den for første gang.
Egner sig perfekt til ovn, pande eller grill.
Laksen er af norsk opdræt og fri for af medicin/antibiotika og GMO.
Laksebøffer af fersk laks fra det nordlige Norge. Store flotte stykker á 150 gr. pr. stk. Laksen kommer med skind, og egner sig særligt godt til en tur på panden med skindsiden nedad.
Bemærk - Vi skærer ensartede stykker, men variation kan forekomme således f.eks. det noget tyndere halestykket på laksen også kommer i brug. Dog altid ca. 150 GR. pr. stk.
Christiansøpigens sild er en vaske ægte klassiker.
Let Krydret Sild fra Christiansøpigens sild er en sand perle for sild-elskeren. Den er produceret på den lille, traditionsrige fabrik i Svaneke, hvor den er tilsat en unik krydderblanding, der giver silden en ekstra smag og saftighed. Silden er kvalitetssikret fra fangst til færdigprodukt, og har fyldig smag, og en saftig tekstur.
Nyd silden på et godt stykke rugbrød, eller som en lækker forret med en salat. Du kan også bruge den i en sandwich eller en wrap, eller som en lækker snack direkte fra bøtten. Let Krydret sild er også en populær ingrediens i forskellige salater og kolde forretter, for at give dem ekstra smag og saftighed.
Christiansøpigens Sild har en ærefuld tradition for at producere lækre sild, og Let Krydret Sild er intet undtagelse. Producenten garanterer kun den højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at din oplevelse med Let Krydret Sild fra Christiansøpigens sild vil være en ren nydelse for smagsløgene.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
Friske linefangede blåmuslinger fra Limfjorden.
Her får du ekstra kødfyldte og velsmagende muslinger fra øverste hylde! Linemuslinger vokser på liner lige under vandoverfladen. Her er betingelserne i form af sollys og føde perfekt til at skabe vellykket høst hver gang.
Pakkens indhold
Vi har udvalgt 3 af de bedst egnede fisk og skaldyr til grillning. Pakken består af store hele jomfruhummere, Kulmuleloins og laksesteaks. Rul grillen frem, læg en flaske vin på køl og så leverer vi de friske råvarer lige til døren.
Ugens festmåltid finder du lige her.. Med vores Luksus skaldyrsfad har du de lækreste råvarer til at kunne brillere i køkkenet og servere det skønneste skaldyrsfad. Vi leverer de friske råvarer, og så er det bare at Invitere dit favoritselskab til en formidabel middag!
Pakken indeholder
750 GR. Store hele jomfruhummere
1000 GR. friske linefangede blåmuslinger
500 GR. Rose crevette rejer
Se Kystfiskens vejledning/opskrift til tilberedning af skaldyrsfad
OBS: Du modtager kun ovenstående fisk/skaldyr. Ingen øvrige ingredienser. (Krabbeklør er byttet ud med Rose rejer)
Pakkens indhold
500 GR. rødspættefileter
450 GR. håndpillede koldtvandsrejser
En pakke med lækker frisk rødspættefileter samt smagfulde håndpillede koldvandsrejer.
OBS: Du modtager kun ovenstående fisk/skaldyr. Ingen øvrige ingredienser.
Linefanget makreller i dagen fangst. En fantastisk spise både som smørstegt på panden eller på grillen. Nyd den ægte danske sommerklassiker så længe det varer.
Christiansøpigens sild er en vaske ægte klassiker.
Marineret Sild fra Christiansøpigens sild er en sand smagsperle. Den er produceret på den lille, traditionsrige fabrik i Svaneke, hvor den er marineret i en unik marinade, der giver silden en ekstra smag og saftighed. Silden er kvalitetssikret fra fangst til færdigprodukt, og har en fyldig smag, og en saftig tekstur.
Marineret sild er en alsidig spise, der kan spises på en ristet rugbrød, eller som en lækker forret med en salat. Du kan også bruge den i en sandwich eller en wrap, eller som en lækker snack direkte fra bøtten. Marineret sild er også en populær ingrediens i forskellige salater og kolde forretter, for at give dem ekstra smag og saftighed.
Christiansøpigens Sild har en ærefuld tradition for at producere lækre sild-produkter, og Marineret Sild er intet undtagelse. Producenten garanterer kun den højeste kvalitet og friskhed, så du kan være sikker på, at din oplevelse med Marineret Sild fra Christiansøpigens sild vil være en ren nydelse for smagsløgene.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
Prisen fratrækkes automatisk når du har varer for mindst 400 kr. i kurven.
Christiansøpigens sild er en vaske ægte klassiker.
På den lille fabrik i Svaneke produceres denne bornholmske specialitet. Ved håndkraft sorteres, udskæres og syltes de friske sild. Herefter tilsættes forskellige friskværnede krydderier samt en passende mængde af fine håndskrællede løg.
Opskrifterne er er ikke til at få fingrene i, og de kan spores næsten 100 år tilbage i tiden til oprindelsen i køkkenet på Christiansø.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
Pakken indeholder (2 personer)
400 GR. torskefilet
400 GR. mørksejfilet
Pakken indeholder (4 personer)
600 GR. torskefilet
800 GR. mørksejfilet
Her får du fornøjelsen af to spændende og velkendte retter, som er særligt velegnet til børnefamilien.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
NEM FISKE-TACOS MED MANGOSALSA
FISKEBURGER MED MØRKSEJ
Pakken indeholder (2 personer)
400 GR. torskefilet
400 GR. mørksejfilet
Pakken indeholder (4 personer)
600 GR. torskefilet
800 GR. mørksejfilet
Her får du fornøjelsen af to spændende og velkendte retter, som er særligt velegnet til børnefamilien.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
NEM FISKE-TACOS MED MANGOSALSA
FISKEBURGER MED MØRKSEJ
Dejlig mørksej landet tidlig morgen i Hanstholm. Skåret i fileter og skåret fri for ben.
Bemærk fisken kan fint fryses ved modtagelse.
Pakken indeholder
600 GR. stenbiderrogn
600 GR. friske rødspættefileter
900 GR. Skawbo rejer
friske rødspættefileter, Skawbo rejer og lækker perlende stenbiderrogn hjælper dig godt i gang med det PERFEKTE påskebord.
Bemærk pakken indeholder ovenstående fisk/skaldyr. Ingen øvrige ingredienser.
I dag har vi fået friske pighvar fine størrelser. Du får mellem 1200 og 1600 GR. til f.eks. ovnen eller grillen.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Friske grønlandske skalrejer, kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
Opskrift: Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
De mest delikate rejer i verden finder du i Grønlandske hav. Det iskolde vand får rejen til at vokse langsomt og på den måde er der masser af tid til at udvikle både smag og en lækker sprød konsistens.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Friske grønlandske skalrejer, kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
De mest delikate rejer i verden finder du i Grønlandske hav. Det iskolde vand får rejen til at vokse langsomt og på den måde er der masser af tid til at udvikle både smag og en lækker sprød konsistens.
Pil-selv-rejer er en dejlig spise, hvor man kan nyde det at pille rejerne selv og opleve smagen og teksturen i sin fulde form. De kan serveres med en lækker citron og dild dressing eller en klassiske rejesalat.
Følger du denne opskrift er du sikret en super lækker ret særligt velegnet til de lune sommeraftener. Opskrift: Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
Pil-selv-rejer er en god sommerspise, fordi de er lette og saftige og passer godt til de varme sommerdage med et koldt glas hvidvin. De er også en god kilde til protein og indeholder mange næringsstoffer. Rejer er også en low carb spise, hvilket gør det til et godt valg for dem, der ønsker at holde sig til en sund diæt i løbet af sommeren.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Canadiske kammuslinger fanget vildt i det nordvestlige Atlanterhav.
Disse kammuslinger frysetørres på fiskekutteren mindre end en time efter fangst, hvilket resulterer i absolut premium kvalitet hvad angår smag, struktur og holdbarhed.
Premium kammuslinger fra producenten Premium Quality Scallops er en sand delikatesse for seafood-elskeren. Disse kammuslinger er fanget ved hjælp af moderne teknologi og håndplukket af erfarne fiskere for at sikre den højeste kvalitet. De er derefter afskallede og rensede og dermed klar til direkte tilberedning.
Premium kammuslinger er kendt for deres saftige og delikate smag, og deres utrolige tekstur. Kan nydes rå, stegt, kogt eller grillet. De er ofte brugt i forskellige retter som f.eks. risotto, pasta, salater eller bare simpelt serveret med en smørsauce eller citronsaft.
Premium Quality Scallops sikrer at deres produkt er fanget i bæredygtige fiskerier og at der ikke er brugt nogen form for kemisk behandling, så du kan være sikker på at du får en lækker og bæredygtig kammusling. Gør din madlavning ekstra lækker med disse Premium kammuslinger , og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de kan levere.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Store og flotte rosé rejer kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
Lækre spiseklar Rosé Crevette Rejer, som du kender dem fra restauranterne. Nyd denne lækre spise med et køligt glas hvidvin, frisbagt brød og en god aioli.
Blinis fra den franske producent, Rossini, er den perfekt følgesvend til vores stenbiderrogn eller til et stykke tyndt skåret laks. Vores blinis er lavet i Provence, Frankrig.
Vi anbefaler at stege dem i usaltet smør i 1-2 minutter ved høj varme, indtil de bliver gyldenbrune og sprøde.
Nogle kalder dem for verdens bedste sild, og vi kan kun være enige. Her får du en helt særlig specialitet fra den mest østlige ø i Danmarks, nemlig Christiansø.
De legendariske sild produceres efter gammel og hemmelig familieopskrift. ”Ruth”, som er Rikkes mor, grundlagde virksomheden i 1967. Rikke overtog produktionen i 2011.
Pakken indeholder (2 personer)
300 GR. rødspættefilet
400 GR. mørksejfilet
Pakken indeholder (4 personer)
500 GR. rødspættefilet
800 GR. mørksejfilet
Nyd to nemme retter som både dufter og smager af sommer.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
STEGTE RØDSPÆTTEFILETER MED PESTO
KREBINETTER AF MØRKSEJ MED SOMMERGRØNT
Både rødspættefilet og mørksejfilet kan fint holde sig friske i 2-3 dage, blot du sikrer en korrekt opbevaring.
Pakken indeholder (2 personer)
300 GR. rødspættefilet
400 GR. mørksejfilet
Pakken indeholder (4 personer)
500 GR. rødspættefilet
800 GR. mørksejfilet
Nyd to nemme retter som både dufter og smager af sommer.
OBS: Pakkerne indeholder den friske fisk. Ingen øvrige ingredienser.
De to medfølgende opskrifter:
STEGTE RØDSPÆTTEFILETER MED PESTO
KREBINETTER AF MØRKSEJ MED SOMMERGRØNT
Både rødspættefilet og mørksejfilet kan fint holde sig friske i 2-3 dage, blot du sikrer en korrekt opbevaring.
Store flotte køkkenfærdige rødspætter. Flået og klar til tilberedning.
Ca. 250-350 gram pr. stk.
Hele håndflåede rødspætter (str. 2), 4-5 stk. ca. 1-1,2 kg i alt.
Ca. 400-600 gram pr. stk.
Piv-friske rødspættefileter fileteret i hånden. Landes dagligt ved de danske kyster af mindre kuttere. Kortest tid på havet, samt en nænsom håndtering fra hav til hoveddør, sikrer den højest mulige friskhed.
Vores absolut bedst sælgende varer. Oplev smagen og duften af frisk fisk. Så friske, at de mildest talt spræller på panden.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Fantastisk spisefisk med hvidt, fast kød. En klassiker og en sand favorit hos både store og små. Her får du fine enkeltfrosne rødspættefileter, perfekt til at tage op i det antal som skal bruges.
Samme dag som de er købt, bliver de efter filetering frosset direkte ned, hvilket sikrer den bedste næringsværdi i fisken.
Ca. 80-120 gr. pr. filet.
Ca. 350 gram pr. stk.
Ca. 350 gram pr. stk.
Ca. 350 gram pr. stk.
Pakken indeholder
2 x 180-200 GR koldrøget Fanø Laks
2 x Rossini Blinis (32 stk.)
En pakke med laks og blinis. de lækre små blinis med koldrøget laks, rødløg og cremefraiche er smagen er forår.
Forslag til severing
Steg blinis af på en pande med smør. Kom en teskefuld creme fraiche på hver blini, og et lille drys finthakkede rødløg. Læg derefter lidt røget laks ovenpå, og slut af med dild, friskkværnet peber og flagesalt på toppen.
Skærising er en af de fineste spisefisk. I familie med rødspætten, og med smag og konsistent på niveau med rødtunge.
Mellem i størrelsen - Ca. 80 gr. / stk.
Som fersk er fisken rosa i kødet, og bliver flot hvid ved tilberedning. Kan bruges som erstatning eller opgradering til rødspætten.
Pakken indeholder
200 GR. stenbiderrogn
32 stk. Rossini Blinis
Så er det med og slå til. Der er nu frisk fanget og renset stenbiderrogn klar til levering hos dig. Vi har fået fingrene i en begrænset mængde af den lækre stenbiderrogn fra det iskolde hav omkring Island.
Nyd den perlende rogn i anretning efter eget ønske. Ren luksus som forret eller til dit frokostbord. Rognen saltes inden servering efter eget ønske.
FRISK og lækker stenbiderrogn!
Så er det med og slå til. Der er nu frisk fanget og renset stenbiderrogn klar til levering hos dig. Vi har fået fingrene i en begrænset mængde af den lækre stenbiderrogn fra det iskolde hav omkring Island.
Nyd den perlende rogn i anretning efter eget ønske. Ren luksus som forret eller til dit frokostbord. Rognen saltes inden servering efter eget ønske.
Opskrift
Anbefales på blinis med cremefraiche og frisk dild
Pakkens indhold
600 GR. torskefilet
180 ml. hollandaise
Med denne pakke kombinerer vi dejlig frisk torsk med et skønt mesterværk af en velafbalanceret hollandaise sauce. En vidunderlig ret, som ikke kræver mere end 15 min i køkkenet.
Frisk torskefilet med færdiglavet hollandaise sauce er en sand fryd for seafood-elskeren. Torsken er fanget i Hanstholm, og er af den allerhøjeste kvalitet. Det er en saftig og smagfuld fisk, med en fast og lækker kødstruktur. Den er hurtigt tilberedt og kan tilberedes på mange forskellige måder.
Saucen er produceret af Sauce Umami, som er kendt for deres høje kvalitet og bæredygtige produkter. Denne hollandaise sauce lavet på de bedste råvarer.
Server torsken med denne hollandaise sauce og du får en perfekt kombination af smag og tekstur. Denne ret er enkel at tilberede og kan serveres til mange lejligheder, enten som en elegant forret eller som en hovedret. Prøv den i dag og nyd den unikke smag og kvalitet fra Hanstholm fanget torsk og lækker hollandaise sauce fra Sauce Umami.
Tilbedredning sauce
Placer glasset, med låg på, i en kasserolle af passende størrelse med koldt vand og tænd for varmen. Når vandet koger, tages kasserollen af blusset. Lad saucen bliver i vandet i ca. 4-5 minutter og ryst gerne glasset et par gange undervejs.
Frisk og lækker torsk håndskåret og helt fri for ben. En storfavorit blandt fiskeelskere. Bages eller dampes kun ganske lidt, så ikke kødet bliver for tørt. Så snart kødet bliver fast og mælkehvidt, ved du at du er i mål.
Dejlig dansk vesterhavstorsk landet i Hanstholm tidlig morgen.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket fine og flotte stykker kød. Torskeloins kaldes også for torskens mørbrad, og egner sig derfor perfekt til weekendspise.
Dejlig dansk vesterhavstorsk landet i Hanstholm tidlig morgen.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket fine og flotte stykker kød. Torskeloins kaldes også for torskens mørbrad, og egner sig derfor perfekt til weekendspise.
Dejlig dansk vesterhavstorsk landet i Hanstholm tidlig morgen.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket fine og flotte stykker kød. Torskeloins kaldes også for torskens mørbrad, og egner sig derfor perfekt til weekendspise.
Dejlig dansk vesterhavstorsk landet i Hanstholm tidlig morgen.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket fine og flotte stykker kød. Torskeloins kaldes også for torskens mørbrad, og egner sig derfor perfekt til weekendspise.
Dejlig dansk vesterhavstorsk landet i Hanstholm tidlig morgen.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket fine og flotte stykker kød. Torskeloins kaldes også for torskens mørbrad, og egner sig derfor perfekt til weekendspise.
Vores friske torskeloin er en sand smagsoplevelse. Torsken landes af erfarne fiskere i Hanstholm, og den er kendt for sin saftige tekstur og delikate smag.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket gør det til fine og flotte stykker. Torskeloin kaldes også for torskens mørbrad, og er derfor perfekt til at servere som en lækker hovedret til en weekendmiddag med familie eller venner.
Torskeloin er nemt at tilberede, du kan stege, grille eller ovnsteg den, og servere med en lækker sauce eller en grøntsags- og urtesalat.
Men det er ikke kun den fantastiske smag, der er godt ved torsk. Torsken er en rig kilde til Omega-3 fedtsyrer, protein, vitaminer og mineraler. Det kan hjælpe med at forebygge hjerte-kar-sygdomme og bidrager også til en sund hjernefunktion. Nyd vores friske Torskeloin håndskåret fra den fineste del af ryggen og nyd den unikke smag og kvalitet, samt fordelene ved at spise sund og nærende fisk.
Linefanget torsk skåret til flotte loins også kendt som torskens mørbrad.
Frosset til søs for optimal kvalitet. Den skånsomme linefangstmetode sikre den højeste kvalitet og betragtes friskere end frisk.
Bemærk mængde mellem 700-900 gr. pr. stk.
Frisk torskerogn er en lækker og delikat spise, der er fyldt med smag og næring.
Nyd den færdigkogte torskerogn som den er eller skær den i skiver og stege den på en pande med smør.En lækker, velsmagende og sund spise.
Frisk torskerogn fås kun i en forholdsvis kort sæson, som typisk er fra januar til april. Det er i denne periode, at torskerognen er mest fyldig og saftig.
En pakke med 2 stykker varmrøget laks af højeste kvalitet.
Varmrøget laks fra Centralrøgeriet i Bjæverskov er en sand delikatesse for smagsløgene. Før røgningen, marinæres laksen i en krydret blanding af urter og krydderier, for at give den ekstra smag. Røgningen er nænsom, for at bevare saftigheden og den gode smag i laksen. Det resulterer i en saftig og fyldig fisk med en subtil røgsmag, der vil efterlade et varigt indtryk på dine smagsløg.
Laksen er fra de mest bæredygtige farme i Norge, hvor den er opdrættet uden brug af GMO-foder og antibiotika. Dette sikrer dig, at du får en laks af højeste kvalitet, både i smag og ernæringsmæssige værdi.
Varmrøget laks er en alsidig spise, der kan bruges i mange forskellige retter. Server den som en elegant forret med en frisk salat, eller som fyld i en lækker sandwich. Du kan også bruge den i en pastaret eller en omelet. Uanset hvordan du vælger at servere den, vil det være en smagsoplevelse, du ikke vil glemme.
Ørredrogn er små buttede korn med en fantastisk sprød kant, som giver en super lækker fornemmelse ved at spise dem rent. Må ikke sammenlignes med stenbiderrogn, men kan fint anvendes på sprøde blinis med cremefraiche og rødløg.
OBS glas på billede medfølger ikke
Pakken indeholder
1 x 250 GR ørredrogn
2 x Rossini Blinis (16 stk.)
En pakke med ørredrogn og Rossini blinis. De lækre små blinis med ørredrogn, rødløg og cremefraiche er den perfekte forret.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.