Ægte caviar med en blød, fyldig og letsaltet smag.
Finkornet sort caviar kommer fra den sibiriske stør, som er anerkendt for dens meget aromatiske og elegant krydretsmag. Smagen er intens og kraftig. Der er både syre, salt og nød. En god cremet allround caviar der kan anvendes i varme retter, såvel som nydes rent.
Dejlig caviar fra støren Schrenkii Dauricus.
Smag: Blød + æggeblomme + let og en lille smule ”tør” i eftersmagen
Dyb og mørk i farven samt storekorn fra 3,3mm op til 3,6/3,8mm. Har en hård membran, som popper på tungen. En god cremet allround caviar der kan anvendes i varme retter, såvel som nydes rent.
Arroyabe's Bonito-tun i olivenolie er en delikat lækkerbisken til enhver madentusiast. Du får tun i førsteklasses olivenolie, som er en autentisk spansk delikatesse, der vil fortrylle dine smagsløg.
Linefanget bonito-tun i olivenolie fra den spanske virksomhed Arroyabe.
Vores Bonito-tun er nøje udvalgt og håndindpakket for at bevare sin øverste kvalitet og smag. Tunen er mørt og saftigt, og olivenolien tilføjer en skøn nøddeagtig smag, der komplementerer tunens naturlige smag perfekt. Denne skønne kombination kan nydes direkte fra glasset eller bruges som en luksuriøs ingrediens i dine yndlingsretter.
Arroyabe's Bonito-tun i olivenolie er en sund og velsmagende kilde til protein og omega-3-fedtsyrer. Det er det ideelle valg for dem, der søger en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Gør din madoplevelse uforglemmelig med vores hvide tun i olivenolie fra Arroyabe!
Arroyabe's Bonito-tun i olivenolie er en delikat lækkerbisken til enhver madentusiast. Du får tun i førsteklasses olivenolie, som er en autentisk spansk delikatesse, der vil fortrylle dine smagsløg.
Linefanget bonito-tun i olivenolie fra den spanske virksomhed Arroyabe.
Vores Bonito-tun er nøje udvalgt og håndindpakket for at bevare sin øverste kvalitet og smag. Tunen er mørt og saftigt, og olivenolien tilføjer en skøn nøddeagtig smag, der komplementerer tunens naturlige smag perfekt. Denne skønne kombination kan nydes direkte fra glasset eller bruges som en luksuriøs ingrediens i dine yndlingsretter.
Arroyabe's Bonito-tun i olivenolie er en sund og velsmagende kilde til protein og omega-3-fedtsyrer. Det er det ideelle valg for dem, der søger en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige. Gør din madoplevelse uforglemmelig med vores hvide tun i olivenolie fra Arroyabe!
Pakkens indhold
1 x 10 GR. Gastro Unika Gold caviar
1 x Rossini Blinis (Total 16 stk.)
TYPE: Krydsning mellem osietra- og baeriistør
ÆGGENES FARVE: Olivengrøn til dyb mørkegrøn.
SMAG: Let saltet, fyldig cremet smag med et subtilt strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag.
ÆGGENES DIAMETER: 3,0 mm til 3,4 mm
Rossini blinis er perfekte som base for en række forskellige fyld og toppings, og giver en lækker og nem måde at nyde caviar.
De lækre små blinis med caviar og cremefraiche er den perfekte forret til enhver lejlighed. De er enkel og hurtig at tilberede og kan serveres varme eller kolde. De er også en elegant og luksuriøs snack, som kan nydes som en delikat delikatesse, eller som en ekstra speciel ingrediens i en række forskellige retter. Nyd vores Gold caviar og Rossini blinis, for en ægte smags- og kvalitetsoplevelse.
Pakkens indhold
Ca. 300 GR. ferske danske jomfruhummerhaler
700 GR. hummerbisque færdiglavet
Nok til 2-3 kuverter som hovedret.
Hummerbisque lavet på hummerhoveder, pighvarben, rigtig fløde og sprøde grøntsager. Her får du hjemmelavet cremet suppe helt uden tilsætningstoffer.
Suppen er lavet udelukkende på det mest smagfulde fra hummeren, og resultatet er derfor en utrolig intens og fyldig smag. Til slut er der tilsat god fed fløde og smagt til med citron.
Suppen kommer med friske jomfruhummerhaler. De skal blot pilles og steges, for herefter at blive anrettet i den færdiglavet suppe. Server med lidt godt surdejsbrød til.
Her får du det fineste håndskåret koldrøget laks i skiver leveret med kærlighed fra den familieejet virksomhed, Fanø Laks.
Den traditionsrige røgningsproces blandet med den salte vesterhavsluft på Fanø tager tre og en halv dag. Det hele foretaget med håndkraft.
6 stjerner i Berlingske
Smagen og konsistensen kan på ingen måde sammenlignes med andre typer røget laks. Det skal simpelthen prøves.
Top kvalitet franske Fine de Claire østers. Leveres i fustage á 12 stk, og opbevares under pres og køl lige inden spisning.
12 stk. pr. pakke.
Fine De Claire No°3
Latinsk betegnelse: Crassostrea gigas
Alpha 3 kode: OYG
Stillehavsøsters importeret fra Frankrig
4 stk. x 85g / pakke
Fra KUN 60 kr. / pakke
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vores fiskefrikadeller er lavet på 90% linefanget torsk.
For bedst mulig oplevelse bør frikadellerne lunes på en panden eller i ovnen.
Særlig velegnede som kolde deller i madpakken eller lune deller til frokostbordet. Til servering som aftensmad anbefaler vi, at give dellerne en tur på panden i brusende smør med friske krydderurter.
Vores fiskefrikadeller er lavet af den allerbedste kvalitet linefanget Alaska torsk.
Fiskefrikadellerne er nemme at tilberede på panden eller i ovnen og passer perfekt som en nem og lækker aftensmad eller i madpakken.
Vores fiskefrikadeller er kommet i en pakke med 4 stk. x 85g, de er perfekte at servere ved frokostbordet til en familie eller en større gruppe. De er også bæredygtige, da torsken er linefanget, det er en metode der har en minimal påvirkning på miljøet og også sikrer at fisken er fanget i den rigtige størrelse og alder.
Fiskefrikadellerne er glutenfri og uden tilsætningsstoffer.
4 stk. x 85g / pakke
Fra KUN 60 kr. / pakke
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vores fiskefrikadeller er lavet på 90% linefanget torsk.
For bedst mulig oplevelse bør frikadellerne lunes på en panden eller i ovnen.
Særlig velegnede som kolde deller i madpakken eller lune deller til frokostbordet. Til servering som aftensmad anbefaler vi, at give dellerne en tur på panden i brusende smør med friske krydderurter.
Vores fiskefrikadeller er lavet af den allerbedste kvalitet linefanget Alaska torsk.
Fiskefrikadellerne er nemme at tilberede på panden eller i ovnen og passer perfekt som en nem og lækker aftensmad eller i madpakken.
Vores fiskefrikadeller er kommet i en pakke med 4 stk. x 85g, de er perfekte at servere ved frokostbordet til en familie eller en større gruppe. De er også bæredygtige, da torsken er linefanget, det er en metode der har en minimal påvirkning på miljøet og også sikrer at fisken er fanget i den rigtige størrelse og alder.
Fiskefrikadellerne er glutenfri og uden tilsætningsstoffer.
4 stk. x 85g / pakke
Fra KUN 60 kr. / pakke
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vores fiskefrikadeller er lavet på 90% linefanget torsk.
For bedst mulig oplevelse bør frikadellerne lunes på en panden eller i ovnen.
Særlig velegnede som kolde deller i madpakken eller lune deller til frokostbordet. Til servering som aftensmad anbefaler vi, at give dellerne en tur på panden i brusende smør med friske krydderurter.
Vores fiskefrikadeller er lavet af den allerbedste kvalitet linefanget Alaska torsk.
Fiskefrikadellerne er nemme at tilberede på panden eller i ovnen og passer perfekt som en nem og lækker aftensmad eller i madpakken.
Vores fiskefrikadeller er kommet i en pakke med 4 stk. x 85g, de er perfekte at servere ved frokostbordet til en familie eller en større gruppe. De er også bæredygtige, da torsken er linefanget, det er en metode der har en minimal påvirkning på miljøet og også sikrer at fisken er fanget i den rigtige størrelse og alder.
Fiskefrikadellerne er glutenfri og uden tilsætningsstoffer.
Rabatten fratrækkes automatisk ved bestilling.
Tilbudet kan kun benyttes én gang pr. husstand.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vores fiskefrikadeller er lavet på 90% linefanget torsk.
For bedst mulig oplevelse bør frikadellerne lunes på en panden eller i ovnen.
Særlig velegnede som kolde deller i madpakken eller lune deller til frokostbordet. Til servering som aftensmad anbefaler vi, at give dellerne en tur på panden i brusende smør med friske krydderurter.
Vores fiskefrikadeller er lavet af den allerbedste kvalitet linefanget Alaska torsk.
Fiskefrikadellerne er nemme at tilberede på panden eller i ovnen og passer perfekt som en nem og lækker aftensmad eller i madpakken.
Vores fiskefrikadeller er perfekte at servere ved frokostbordet til en familie eller en større gruppe. De er også bæredygtige, da torsken er linefanget, det er en metode der har en minimal påvirkning på miljøet og også sikrer at fisken er fanget i den rigtige størrelse og alder.
Fiskefrikadellerne er glutenfri og uden tilsætningsstoffer.
Produktet består af 700 GR. færdiglavet suppe. Anbefalet fisk/skaldyr til servering købes seperat efter eget ønske.
(Nok til 3-4 kuverter)
Her får du den ægte provençalsk fiskesuppe lavet på solmodne tomater, safran, fennikel og et strejf af appelsin. En fantastisk suppe god til dine yndlings fisk og skaldyr.
Bouillabaisse suppen kan sagtens spises som der er, men tilbereder du din yndlings fisk og skaldyr nænsomt i suppen vil smagen og duften af Provence for alvor brede sig i køkkenet.
OBS: Laksesidens vægt kan variere fra 1 KG til 1,3 KG
Laks fra det iskolde og krystalklare hav omkring Færøerne.
Denne færøske laks er den fineste laks der findes. Fast i kødet og en særdeles udpræget frisk smag af hav.
Uden brug af kemi og medicin produceres denne laks i et enestående opdrætskoncept, som bygger på traditionsrige og skånsomme principper i det nordvestlige Færøerne.
Superior kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO
Pris fra KUN 300 kr. / stk.
OBS: Laksesidens vægt kan variere fra 1 KG til 1,3 KG
Laks fra det iskolde og krystalklare hav omkring Færøerne. Denne færøske laks er den fineste laks der findes. Fast i kødet og en særdeles udpræget frisk smag af hav.
Uden brug af kemi og medicin produceres denne laks i et enestående opdrætskoncept, som bygger på traditionsrige og skånsomme principper i det nordvestlige Færøerne.
Superior kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO
Pris fra KUN 300 kr. / stk.
OBS: Laksesidens vægt kan variere fra 1 KG til 1,3 KG
Laks fra det iskolde og krystalklare hav omkring Færøerne. Denne færøske laks er den fineste laks der findes. Fast i kødet og en særdeles udpræget frisk smag af hav.
Uden brug af kemi og medicin produceres denne laks i et enestående opdrætskoncept, som bygger på traditionsrige og skånsomme principper i det nordvestlige Færøerne.
Superior kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO
Pris fra KUN 300 kr. / stk.
OBS: Laksesidens vægt kan variere fra 1 KG til 1,3 KG
Laks fra det iskolde og krystalklare hav omkring Færøerne. Denne færøske laks er den fineste laks der findes. Fast i kødet og en særdeles udpræget frisk smag af hav.
Uden brug af kemi og medicin produceres denne laks i et enestående opdrætskoncept, som bygger på traditionsrige og skånsomme principper i det nordvestlige Færøerne.
Superior kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO
Bedst før 30/6/23
Laks fra det iskolde og krystalklare hav omkring Færøerne.
Denne færøske laks er den fineste laks der findes. Fast i kødet og en særdeles udpræget frisk smag af hav.
Her får du 600 GR. gourmet stykke skåret af midten og uden halestykke.
Superior kvalitet og er opdrættet uden brug af antibiotika og GMO. Uden brug af kemi og medicin produceres denne laks i et enestående opdrætskoncept, som bygger på traditionsrige og skånsomme principper i det nordvestlige Færøerne.
TYPE: Krydsning mellem osietra- og baeriistør
STØRART: Hybrid mellem Acipenser gueldenstaedtii og Acipenser baerii
PRODUKTIONSMETODE: Malossol (let saltet) traditionelt fremstillet caviar
ÆGGENES DIAMETER: 3,0 mm til 3,4 mm
STØRALDER: Mellem 7 og 10 år
ÆGGENES FARVE: Olivengrøn til dyb mørkegrøn.
SMAG: Let saltet, fyldig cremet smag med et subtilt strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag.
FÅS I: 10 g, 30 g
OPRINDELSE: EU
STØRART: Hybrid mellem Acipenser gueldenstaedtii og Acipenser baerii
TYPE: Krydsning mellem osietra- og baeriistør
STØRART: Hybrid mellem Acipenser gueldenstaedtii og Acipenser baerii
PRODUKTIONSMETODE: Malossol (let saltet) traditionelt fremstillet caviar
ÆGGENES DIAMETER: 3,0 mm til 3,4 mm
STØRALDER: Mellem 7 og 10 år
ÆGGENES FARVE: Olivengrøn til dyb mørkegrøn.
SMAG: Let saltet, fyldig cremet smag med et subtilt strejf af nødder og en meget behagelig eftersmag.
FÅS I: 10 g, 30 g
OPRINDELSE: EU
STØRART: Hybrid mellem Acipenser gueldenstaedtii og Acipenser baerii
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Gavekort til brug på Kystfisken.dk
Ved bestilling modtager du en mail med unik gavekortskode.
Top kvalitet Gillardeau østers. Leveres i fustage á 24 stk, og opbevares under pres og køl lige inden spisning.
Pakkens indhold
1 x bøtte rejer: 195 kr stk
2 x bøtter rejer: 165 kr stk.
3 x bøtter rejer - KUN 135 kr stk.
OBS: Rabatten fratrækkes automatisk
De lækreste rejer fanget kystnært i det dybe og kolde Stillehav ud for Chile. Den flotte og saftige struktur skyldes processen, hvor disse rejer koges, håndpilles og indfryses mindre end 24 timer efter fangst.
En smagfuld reje som af mange betegnes som den klart bedste på markedet.
Vi anbefaler vores koldtvandsrejer til en luksus rejesalat, som tilbehør til en forret, paella eller som en god gammeldags rejemad.
Havkatfilet er dejlig fast i kødet og egner sig særligt godt til stegning samt på grill.
Havkatfilet er kendetegnet ved sin bløde, saftige konsistens og milde smag. Det er en mager fisk, der er fyldt med næringsstoffer, såsom omega-3 fedtsyrer og højt proteinindhold.
Havkat er en alsidig fisk, der kan tilberedes på mange forskellige måder. Pandestegt, ovnbagt eller som ceviche. Havkatfilet er også kendt for sin lyse, hvide farve og dens fint marmorerede tekstur.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Vildtfanget i det nordvestlige Atlanterhav nær Canada. Hummere fra Canada er verdenskendt for deres kvalitet og smag.
Her får du hummere fanget med den tejner af de traditionsrige hummerfiskere på Prince Edward Island. Hummerne koges og pakkes i lage af saltvand, således den holder sig sprød og lækker ved servering.
Hel kogt hummer er en nem og lækker måde at nyde hummeren på. Det er klar til at spise og kan serveres som en forret eller som hovedret sammen med en god salat og kartoffel eller pasta. Hummeren er også god at bruge som ingrediens i forskellige retter, f.eks. salater, sandwiches eller wraps.
Hel kogt hummer er også bæredygtigt valg, det er fanget i bæredygtige fiskerier og ikke behandlet med kemikalier, så du kan nyde hummeren med god samvittighed. Gør din madlavning ekstra lækker med denne hummer og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de kan levere.
Tilberedning
Kold: Hummeren optøs i køleskab i 12-14 timer.
Varm: Put den optøet hummer i kogende vand i 2 min.
Skal nydes inden for 24 timer fra optøet tilstand.
Hornfisk er en fantastisk spisefisk som gør sig godt på panden eller grillen. Dejlig sommerklassiker. En relativ fed fisk som tåler godt med krydderi.
Sæsonen for hornfisk gør sin entre i foråret og slutter omkring maj måned!
Hummerbisque lavet på hummerhoveder, pighvarben, rigtig fløde og sprøde grøntsager. Her får du hjemmelavet cremet suppe helt uden tilsætningstoffer.
Denne lækre cremede hummersuppe er fyldt med smag og fylde, og er lavet med de bedste naturlige og udvalgte råvarer. Produktet er helt fri for tilsætningsstoffer, så du kan være sikker på at du får en ægte og autentisk smagsoplevelse. Suppen er lavet udelukkende på det mest smagfulde fra hummeren, og resultatet er derfor en utrolig intens og fyldig smag. Til slut er der tilsat god fed fløde og smagt til med citron.
Hummerbisque er en klassisk og eksklusiv ret, der er perfekt som forret eller en lækker let middag. Det er også en ideel ret at servere til en speciel lejlighed eller en elegant middag med venner. Nyd denne lækre suppe, mens den er varm for at få den bedste oplevelse med vores Hummerbisque.
Server suppen som den er, eller anret med kogt hummer, stegt jomfruhummer, eller steg lidt fennikel og tomat hårdt af og bland ned i retten. Server med lidt godt brød til.
Vores hvidvinsauce er en sød musik for madentusiasten. Den er lavet med omhu og kærlighed ved hjælp af naturlige ingredienser, der giver en dejlig, cremet, fyldig og smagfuld sauce.
Saucen er lavet på grønsagsfond, hvidvin, friske grøntsager smagt til med smør og hvidvin. Det giver den en unik smag og fylde, som gør den ideel til både kød- og fiskeretter.
Vores hvidvinsauce er en fremragende tilføjelse til din madlavning og kan serveres med hvid fisk, laks eller andet efter ønske. Denne sauce er en smagsoplevelse i sig selv, prøv den og lad dig forføre af den unikke smag og fylde.
Tilbedredning
Gryde: Jævn varme under omrøring, indtil saucen er dampende varm.
Mikroovn: Sæt det åbne glas i mikroovnen og varm på 900w i 2-3 min. Omrøres inden servering.
Hvilling er også kendt som den lille torskefisk. Du får her små lækre fileter med skindsiden på, som bliver sprød og utrolig velsmagende ved stegning.
En typisk kendetegn for hvilling er dens lille størrelse samt sin lyse farve og fedtstrejf i kødet. Hvillingfilet er et velsmagende alternativ til mere almindelige fiskesorter som torsk eller kulmule, som kan være lignende i smag og tekstur.
Hvilling har en mild smag med en subtil fiskesmag, som kan have et strejf af skaldyr, en fast tekstur, der er let at tilberede og som bevarer saftigheden ved kogning.
Hvilling er ofte mere tilgængelig og billigere i pris sammenlignet med andre fisk, samtidig med at den har en god smag, saftig tekstur og er nem at tilberede. Det er en god mulighed for at prøve noget nyt, eller for at give din madlavning en forfriskende forandring, samtidig med at du stadig kan få de næringsstoffer, som fisk giver.
Denne lækre fladfisk gør sig særligt godt på panden som helstegt. Både kødfyldt og fint i kødet med en mild og lækker smag.
Ising er kendt for sin fine smag og saftige tekstur. Den har en lys farve og en delikat, næsten sød smag. Det har en medium-til-høj fedtindhold, hvilket giver den en blød og saftig tekstur.
Ising er særlig god til retter, der kræver en fisk med en mild smag og en saftig tekstur, da den ikke er så kraftig som andre fisk og kan være en god mulighed for folk, der ikke er vant til at spise fisk.
Ising er velegnet til at blive tilberedt med krydderier og urter, og kan serveres med en enkel citron og dilddressing, eller tilbehør som kartofler eller ris.
Da isingen er en lille fisk kan den også bruges som en let og elegant appetizer eller til at toppe en salat.
Ca. 200 gr. pr. stk.
I havet omkring Danmark tæt på kysten finder vi denne fine fladfisk. Fileterne er fine kødet og mildt smagende. Prøv ising som erstatning for den klassiske rødspætte og du vil blive positivt overrasket.
Her får du flotte hele jomfruhummere (mellemstørrelse). Perfekt til grillen eller dit hjemmelavet skaldyrsfad.
Størrelse 13 - 16 stk. pr. kg.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Flotte jomfruhummerhaler fanget i Nordsøen.
Størrelse 20/30 stk. pr. 0,45 kg. Mængde: 500 GR, netto ca. 375 GR.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Karry Mayo Sild fra Christiansøpigens sild er ren lykke for dine smagsløg. Denne sild er produceret på den lille, traditionsrige fabrik i Svaneke, hvor den er tilsat en unik karry-mayo dressing, der giver silden en ekstra spicy og cremet smag.
Silden er kvalitetssikret fra fangst til færdigprodukt, og har en frisk og fyldig smag, og en saftig tekstur.
Karry Mayo sild kan spises på en ristet rugbrød, eller som en lækker forret med en salat. Du kan også bruge den i en sandwich eller en wrap, eller som en lækker snack direkte fra bøtten. Karry Mayo Sild fra Christiansøpigens sild er et must-have for alle sild-elskere. Det er en unik og velsmagende oplevelse, der vil tilføje ekstra smag og saftighed til dine retter.
Christiansøpigens sild har en ærefuld tradition for at producere lækre sild-produkter og du kan være sikker på at kvaliteten er i top. Så giv din madlavning et ekstra kick og prøv Karry Mayo Sild fra Christiansøpigens sild i dag.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
Pakken indeholder
Håndpillede koldtvandsrejer, friske rødspættefileter samt koldrøget laks hjælper dig godt i gang med det PERFEKTE frokostbord til weekenden.
En hel side af vores populære Fanø Laks.
Den traditionsrige røgningsproces blandet med den salte vesterhavsluft på Fanø tager tre og en halv dag. Det hele foretaget med håndkraft.
6 stjerner i Berlingske
Smagen og konsistensen kan på ingen måde sammenlignes med andre typer røget laks. Det skal simpelthen prøves.
En hel side af vores populære Fanø Laks.
Den traditionsrige røgningsproces blandet med den salte vesterhavsluft på Fanø tager tre og en halv dag. Det hele foretaget med håndkraft.
6 stjerner i Berlingske
Smagen og konsistensen kan på ingen måde sammenlignes med andre typer røget laks. Det skal simpelthen prøves.
2 stk. á 180-200 GR.
Et gourmetstykke leveret med kærlighed fra den familieejet virksomhed, Fanø Laks.
Den traditionsrige røgningsproces blandet med den salte vesterhavsluft på Fanø tager tre og en halv dag. Det hele foretaget med håndkraft.
6 stjerner i Berlingske
Smagen og konsistensen kan på ingen måde sammenlignes med andre typer røget laks. Det skal simpelthen prøves.
En hel side af vores populære koldrøget laks.
Laksen er færøsk. Nøje udvalgt, håndskåret, tørsaltet og røget helt efter alle kunstens regler.
Koldrøget laks er en alsidig og velsmagende spise, der kan bruges i en række forskellige retter. Det er en populær tilføjelse til sushi, pasta- og omeletretter, og kan også serveres på brød eller blinis i en lækker forret.
Når det kommer til kvaliteten af koldrøget laks, er der flere faktorer, man skal være opmærksom på. En god kvalitet koldrøget laks skal have en jævn og glat overflade, og en saftig kødstruktur. Den skal være tørsaltet jævnt, og ikke have en alt for dominerende salt smag. Røgsmagen skal være subtil og balanceret med den naturlige smag af laksen.
Med vores koldrøget laks er du garanteret høj kvalitet, og det er et godt valg for dig, der ønsker at prøve noget unikt og lækkert.
En hel side af vores populære koldrøget laks.
Nøje udvalgt, håndskåret, tørsaltet og røget helt efter alle kunstens regler.
Koldrøget laks er en alsidig og velsmagende spise, der kan bruges i en række forskellige retter. Det er en populær tilføjelse til sushi, pasta- og omeletretter, og kan også serveres på brød eller blinis i en lækker forret.
Når det kommer til kvaliteten af koldrøget laks, er der flere faktorer, man skal være opmærksom på. En god kvalitet koldrøget laks skal have en jævn og glat overflade, og en saftig kødstruktur. Den skal være tørsaltet jævnt, og ikke have en alt for dominerende salt smag. Røgsmagen skal være subtil og balanceret med den naturlige smag af laksen.
Med vores koldrøget laks er du garanteret høj kvalitet, og det er et godt valg for dig, der ønsker at prøve noget unikt og lækkert.
Opskrift: Krabbeklør med urtedressing og lime
Krabbekløer er en delikatesse på grund af deres faste og hvide kød med en fantastisk blid og aromatisk smag, der er en mellemting mellem den mere salte musling og de sødere hummere og rejer.
De kan være lidt besværlige at spise, for man skal pille kødet ud af kløerne. Men det er på en måde også det, der netop gør det delikat og tillige med hyggeligt.
I Danmark er der mest tradition for netop at spise klørene, men faktisk kan kroppen også spises. Det kræver lidt arbejde at gå i gang med, men det er hele besværet værd – især hvis der serveres en kølig øl eller et glas hvidvin sammen med
Prøv f.eks. at server dem kogte med friskbagt brød og urtedressing, eller grillede med aioli og lime.
Normal str: Ca. 14-17 klør pr. kg
Store: Ca. 10-14 klør pr. kg
Vores kogte krabbeklør er en lækker spise fra Skagerak og Kattegat. Straks efter fangst bliver kløerne kogt til perfektion her i Strandby, hvilket gør dem nemme at tilberede og nyde. Du skal blot optø dem, og de er klar til at blive en del af din næste måltidoplevelse.
Krabbekløerne er kendt for deres møre, saftige kød og den delikate smag af havet. Den lette saltning fra Skagerak og Kattegat tilføjer en subtil saltholdighed, der komplimenterer krabbekødet perfekt.
Vores kogte krabbeklør er utroligt alsidige. Du kan bruge dem som en forret, en hovedret eller som en del af dit hjemmelavede skaldyrsfad. De er alsidige og smagfulde, og de vil helt sikkert imponere dine gæster.
Vores kogte krabbeklør er en lækker spise fra Skagerak og Kattegat. Straks efter fangst bliver kløerne kogt til perfektion her i Strandby, hvilket gør dem nemme at tilberede og nyde. Du skal blot optø dem, og de er klar til at blive en del af din næste måltidoplevelse.
Krabbekløerne er kendt for deres møre, saftige kød og den delikate smag af havet. Den lette saltning fra Skagerak og Kattegat tilføjer en subtil saltholdighed, der komplimenterer krabbekødet perfekt.
Vores kogte krabbeklør er utroligt alsidige. Du kan bruge dem som en forret, en hovedret eller som en del af dit hjemmelavede skaldyrsfad. De er alsidige og smagfulde, og de vil helt sikkert imponere dine gæster.
Vores kogte krabbeklør er en lækker spise fra Skagerak og Kattegat. Straks efter fangst bliver kløerne kogt til perfektion her i Strandby, hvilket gør dem nemme at tilberede og nyde. Du skal blot optø dem, og de er klar til at blive en del af din næste måltidoplevelse.
Krabbekløerne er kendt for deres møre, saftige kød og den delikate smag af havet. Den lette saltning fra Skagerak og Kattegat tilføjer en subtil saltholdighed, der komplimenterer krabbekødet perfekt.
Vores kogte krabbeklør er utroligt alsidige. Du kan bruge dem som en forret, en hovedret eller som en del af dit hjemmelavede skaldyrsfad. De er alsidige og smagfulde, og de vil helt sikkert imponere dine gæster.
Kuller - En virkelig velsmagende fisk, som i mange retter kan erstatte torsk, lange og sej. Hvid i kødet og med fin og løs struktur.
Landet direkte i skønne Strandby på vestkysten, fra de lokale fiskekuttere, hvilket sikrer den piv friske kvalitet og kortest mulig tid på havet!
Vores folk i Strandby klargjort fisken for dig, og skåret den fri af ben og dermed klar til direkte tilberedning.
Lidt om kuller 🐟
Kulleren er en torskefisk, som vi ikke spiser synderlig meget af herhjemme. De fleste af dem vi fanger herhjemme ryger til England, hvor de bliver brugt til fish ‘n’ chips - som fisken også er den helt rigtige ingrediens til!
Det er synd, for det er en fisk, der er lidt billigere end torsken. Den har noget meget, meget fint, hvidt kød - som er en lille smule sødligt i smagen, hvilket gør det ekstremt delikat.
Sådan kan vi lide den 🍽️
Kulleren kan, som før nævnt bruges til fish ‘n’ chips - som også er vildt lækkert!
Men den kan også bruges til en let pandestegning. Bare lige drys den med lidt mel på hver side, giv den lidt salt og peber, revet citronskal, og læg den ned på panden ganske forsigtigt. Steg den 3 min på hver side, mellem varme - og så har du en perfekt pandestegt kuller.
Det er en billig fisk, som er meget overset! Hvis ikke du har prøvet den endnu, skal du helt sikkert prøve den næste gang du skal ha’ piv frisk fisk.
God fornøjelse!
Har du ikke prøvet kulmule før? Så gør dig selv den tjeneste at smage vores kulmulefilet med skind, og vi er sikre på, at denne fisk helt sikkert vil blive en favorit på dit spisebord.
Fisken er landet tidligt om morgenen i Strandby - direkte fra auktionen - hvorefter den omhyggeligt er håndskåret i smukke fileter og befriet for ben.
Kulmulen er en skøn fisk, som vi desværre spiser alt for lidt af. Langt størstedelen af kulmulen som landes i Danmark, bliver eksporteres til Sydeuropa.
Fiskerne kalder den også for den danske laks. Det skyldes, at den er dejlig saftig og kan spises som "bøffer", ligesom man gør med laksen.
Fileterne leveres med skind, da kulmulen simpelthen smager fantastisk, når den steges med skindet.
Her er et par lækre opskrifter, som vi med fordel kan anbefale:
Kulmule er en fisk, der ofte overses, men den fortjener bestemt mere opmærksomhed. Den tilhører torskens familie og er kendt for sin dybe, rige smag og faste tekstur.
Når det kommer til kulmule, er rygstykket eller "loin" det mest eftertragtede stykke af fisken. Det er den del af fisken, der ligger langs rygraden, og den er særlig værdsat for sin saftige og møre karakter. Kulmuleloinen er fri for ben, hvilket gør den nem at tilberede og spise.
Det karakteristiske ved vores vores kulmule er, at de leveres med skind. Skindet bevarer saftigheden i fisken og bidrager til en sprød overflade, når den tilberedes. Skindet indeholder også ekstra smag, som giver en unik smagsoplevelse.
Så når du vælger kulmuleloin med skind, får du ikke kun den mest velsmagende del af fisken, men også en ekstra tekstur og smagsdimension takket være skindet. Det er en fisk, der virkelig fortjener at blive udforsket i køkkenet og nydt for sine smagskvaliteter og kulinariske alsidighed.
Pakkens indhold
4 stk. laksesteaks (ca. 600 GR.)
400 GR. hvidvinssauce
Med denne pakke kombinerer vi pandestegt laks med en rig og velsmagende hvidvinssauce. En vidunderlig ret, som ikke kræver mere end 15 min i køkkenet.
Vores laksesteaks er et sandt smags- og kvalitetsstykke, skåret fra den fineste laks. Laksen er kendt for sin saftige tekstur og delikate smag, og er en af de mest populære fisketyper blandt fiske-elskere.
Laksesteaksene er nemme at tilberede og passer perfekt som en lækker hovedret. Serveres med en lækker hvidvinsauce, som er lavet af udvalgte naturlige ingredienser. Denne sauce er perfekt til at fremhæve smagen af laksen og giver en ekstra smags dimension til ret.
Nyd vores laksesteaks med hvidvinsauce og nyd den unikke smag og kvalitet som kun denne kombination kan levere.
Fremgangsmåde
OBS: Laksesidens vægt kan varierer fra 1 KG til 1,3 KG
1 Lakseside: 350 kr.
2 Laksesider: 500 kr. (250 kr. pr. side)
Rabatten udløses automatisk.
Dejlig fersk laks fra det iskolde og Nordnorge. Fantastisk kvalitet i struktur og smag, og en af de varer, som modtager allerflest rosende ord fra dem som smager den for første gang.
Egner sig perfekt til ovn, pande eller grill.
Laksen er af norsk opdræt og fri for af medicin/antibiotika og GMO.
Laksebøffer af fersk laks fra Færøerne. Store flotte stykker á 140 gr. pr. stk. Laksen kommer med skind, og egner sig særligt godt til en tur på panden med skindsiden nedad.
Bemærk - Vi skærer ensartede stykker, men variation kan forekomme således f.eks. det noget tyndere halestykket på laksen også kommer i brug. Dog altid ca. 140 GR. pr. stk.
Lange er en torskefisk. Men rent smagsmæssigt, så er den lidt mere ovre i noget havkat, som bliver en smule hummeragtigt i kødet. Vi synes derfor, at man får virkelig høj kvalitetsfisk for pengene.
Lange er nemlig ikke særligt dyrt, men den har noget af det allerfineste kød.
Den er kendt for sit faste, hvide kød og sin milde smag, hvilket gør den til en populær spise blandt fiskeelskere.
Langefilet kan tilberedes på utallige måder. Du kan stege den, ganske let på panden, det kan komme ned i en fiskesuppe. Den absorberer smag fra krydderier og saucer meget godt, hvilket giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige smagsvariationer.
Lange har en lav fedtprocent og er rig på proteiner, hvilket gør den til et fremragende valg for dem, der ønsker en sund livsstil. Den er også en god kilde til essentielle næringsstoffer som omega-3 fedtsyrer, vitaminer og mineraler.
Uanset hvordan du vælger at tilberede den, er langefilet en sund og velsmagende tilføjelse til din kost, der vil tilfredsstille din smag.
Christiansøpigens sild er en vaske ægte klassiker.
Let Krydret Sild fra Christiansøpigens sild er en sand perle for sild-elskeren. Den er produceret på den lille, traditionsrige fabrik i Svaneke, hvor den er tilsat en unik krydderblanding, der giver silden en ekstra smag og saftighed. Silden er kvalitetssikret fra fangst til færdigprodukt, og har fyldig smag, og en saftig tekstur.
Nyd silden på et godt stykke rugbrød, eller som en lækker forret med en salat. Du kan også bruge den i en sandwich eller en wrap, eller som en lækker snack direkte fra bøtten. Let Krydret sild er også en populær ingrediens i forskellige salater og kolde forretter, for at give dem ekstra smag og saftighed.
Christiansøpigens Sild har en ærefuld tradition for at producere lækre sild, og Let Krydret Sild er intet undtagelse. Producenten garanterer kun den højeste kvalitet, så du kan være sikker på, at din oplevelse med Let Krydret Sild fra Christiansøpigens sild vil være en ren nydelse for smagsløgene.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
2000 GR
Friske linefangede blåmuslinger fra Limfjorden.
Her får du ekstra kødfyldte og velsmagende muslinger fra øverste hylde! Linemuslinger vokser på liner lige under vandoverfladen. Her er betingelserne i form af sollys og føde perfekt til at skabe vellykket høst hver gang.
Friske blåmuslinger er en skøn spise. De er kendt for deres saftige tekstur og delikate smag af tang og hav. Muslingerne er høstet i kystnære områder, hvor de kan suge smag og næring fra det rige økosystem.
Friske blåmuslinger er nemme at tilberede og passer perfekt som en lækker forret eller hovedret. Du kan servere dem alene, med en god hvidvin eller i en muslingesuppe. Muslingerne er også en god ingrediens i forskellige retter, f.eks. salater, fiskegratiner eller pastaretter.
Friske blåmuslinger er også et bæredygtigt valg, da de er høstet ved hjælp af bæredygtige metoder og er en del af et økosystem. Nyd denne lækre og bæredygtige ret med en god samvittighed og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de friske blåmuslinger fra Danmark kan levere.
Ugens festmåltid finder du lige her.. Med vores Luksus skaldyrsfad har du de lækreste råvarer til at kunne brillere i køkkenet og servere det skønneste skaldyrsfad. Vi leverer de friske råvarer, og så er det bare at Invitere dit favoritselskab til en formidabel middag!
Pakken indeholder
800 GR. Store hele jomfruhummere
1000 GR. friske linefangede blåmuslinger
500 GR. Krabbeklør (kogte)
Se Kystfiskens vejledning/opskrift til tilberedning af skaldyrsfad
OBS: Du modtager kun ovenstående fisk/skaldyr. Ingen øvrige ingredienser.
Pakkens indhold
500 GR. rødspættefileter
450 GR. Luksus rejer
En pakke med lækker frisk rødspættefileter samt smagfulde håndpillede koldvandsrejer.
OBS: Du modtager kun ovenstående fisk/skaldyr. Ingen øvrige ingredienser.
450 GR drænet vægt
Disse koldvandsrejer er simpelthen fantastiske og noget nær de største og bedste, du kan få. De er nænsomt lagret uden tilsat sukker og er de samme lækre rejer, som typisk anvendes til restauranternes stjerneskud og andre skønne retter.
Rejerne er af arten Pandalus borealis - En koldvandsreje, som vi kender fra vores hjemlige farvande, og som også fanges ved Grønlands kyster.
450 GR drænet vægt
Disse koldvandsrejer er simpelthen fantastiske og noget nær de største og bedste, du kan få. De er nænsomt lagret uden tilsat sukker og er de samme lækre rejer, som typisk anvendes til restauranternes stjerneskud og andre skønne retter.
Rejerne er af arten Pandalus borealis - En koldvandsreje, som vi kender fra vores hjemlige farvande, og som også fanges ved Grønlands kyster.
Linefanget makreller i dagen fangst. En fantastisk spise både som smørstegt på panden eller på grillen. Nyd den ægte danske sommerklassiker så længe det varer.
Christiansøpigens sild er en vaske ægte klassiker.
Marineret Sild fra Christiansøpigens sild er en sand smagsperle. Den er produceret på den lille, traditionsrige fabrik i Svaneke, hvor den er marineret i en unik marinade, der giver silden en ekstra smag og saftighed. Silden er kvalitetssikret fra fangst til færdigprodukt, og har en fyldig smag, og en saftig tekstur.
Marineret sild er en alsidig spise, der kan spises på en ristet rugbrød, eller som en lækker forret med en salat. Du kan også bruge den i en sandwich eller en wrap, eller som en lækker snack direkte fra bøtten. Marineret sild er også en populær ingrediens i forskellige salater og kolde forretter, for at give dem ekstra smag og saftighed.
Christiansøpigens Sild har en ærefuld tradition for at producere lækre sild-produkter, og Marineret Sild er intet undtagelse. Producenten garanterer kun den højeste kvalitet og friskhed, så du kan være sikker på, at din oplevelse med Marineret Sild fra Christiansøpigens sild vil være en ren nydelse for smagsløgene.
Tre varianter: Marineret, Letkrydret og Karry Mayo.
Dejlig mørksej landet tidlig morgen i Strandby. Skåret i fileter og skåret fri for ben.
Har du nogensinde prøvet at tilberede en mørksej? Hvis ikke, så skulle du virkelig give det en chance! Mørksejen er en super lækker spisefisk, og så er den er også utrolig nem at tilberede.
Stegt mørksej er en favorit her hos os, og vi har udvalgt en nem opskrift, der tager minimal tid at tilberede.
Mørksej er også super fin til ovn/grillretter i stanniol med urter og smør. Den gør sig ligeledes aldeles glimrende som hakket til fars.
Kødet på mørksejen er fast og saftigt, og den har en mild og delikat smag, som du helt sikkert ville elske!
Vi garanterer, at det vil blive et lækkert og nemt måltid, som hele familien vil elske.
God fornøjelse!
Bemærk fisken kan fint fryses ved modtagelse.
Lækker og sprød!
Her får du stykker af linefanget torsk paneret og klar til hurtig tilberedning på panden eller ovnen. Lækker panering lavet af skorpefrit brød, der i sin kombination giver super saftig fisk med en dejlig sprød skorpe.
Torsken er frosset til søs for optimal kvalitet. Den skånsomme linefangstmetode sikre den højeste kvalitet og betragtes friskere end frisk.
Tilberedning
I ovn: Dybfrossen ca. 30 minutter ved 200˚ i almindelig ovn eller varmluft ved 190˚. Optøet: ca. 25 minutter.
På pande: Dybfrossen ca. 8 minutter på hver side ved middelvarme. Optøet: ca. 4 minutter på hver side.
Dette produkt er på frost.
Så er der friske danske jomfruhummere til de lune sommeraftener!
Vores petit jomfruhummere er små fine jomfruhummere og egner sig perfekt til at blive kogt eller en hurtig tur på grillen.
Størrelsen ca. 30-40 stk. pr. kg.
Friskheden er ikke til at tage fejl af - Landet tidlig morgen efter kutterens tur på farvandet omkring Læsø og Skagen.
Vi anbefaler at servere med lækkert brød og et par lækre dressinger. Server dem som hele i en stor skål på bordet og nyd hyggen sammen imens i piller jer frem til det smagfulde kød.
Med 2 kg. har du forret til 6-8 personer eller 2-3 hovedretter.
Dyk ned i delikatessens verden med vores lækre pighvar.
Ca. 4-500 GR / stk.
Med sin unikke diamantformede krop og skinnende skind er Pighvar ikke bare en fryd for øjet, men også for ganen. Her får du en harmonisk kombination af sødme og nøddeagtig smagsnuancer.
Pighvar er den ultimative kulinariske legeplads. Prøv pandestegte fileter med en sprød skorpe, eller bag dem i ovnen med urter for en aromatisk oplevelse. Alternativt kan du grille pighvar og nyde dens smagfulde kød med et strejf af citronsaft.
Uanset tilberedningsmetoden vil pighvar imponere med sin delikate struktur og forfinede smag.
Friske grønlandske skalrejer, kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
Opskrift: Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
De mest delikate rejer i verden finder du i Grønlandske hav. Det iskolde vand får rejen til at vokse langsomt og på den måde er der masser af tid til at udvikle både smag og en lækker sprød konsistens.
Friske grønlandske skalrejer, kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
Opskrift: Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
De mest delikate rejer i verden finder du i Grønlandske hav. Det iskolde vand får rejen til at vokse langsomt og på den måde er der masser af tid til at udvikle både smag og en lækker sprød konsistens.
Friske grønlandske skalrejer, kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
Opskrift: Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
De mest delikate rejer i verden finder du i Grønlandske hav. Det iskolde vand får rejen til at vokse langsomt og på den måde er der masser af tid til at udvikle både smag og en lækker sprød konsistens.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Canadiske kammuslinger fanget vildt i det nordvestlige Atlanterhav.
Disse kammuslinger frysetørres på fiskekutteren mindre end en time efter fangst, hvilket resulterer i absolut premium kvalitet hvad angår smag, struktur og holdbarhed.
Premium kammuslinger fra producenten Premium Quality Scallops er en sand delikatesse for seafood-elskeren. Disse kammuslinger er fanget ved hjælp af moderne teknologi og håndplukket af erfarne fiskere for at sikre den højeste kvalitet. De er derefter afskallede og rensede og dermed klar til direkte tilberedning.
Premium kammuslinger er kendt for deres saftige og delikate smag, og deres utrolige tekstur. Kan nydes rå, stegt, kogt eller grillet. De er ofte brugt i forskellige retter som f.eks. risotto, pasta, salater eller bare simpelt serveret med en smørsauce eller citronsaft.
Premium Quality Scallops sikrer at deres produkt er fanget i bæredygtige fiskerier og at der ikke er brugt nogen form for kemisk behandling, så du kan være sikker på at du får en lækker og bæredygtig kammusling. Gør din madlavning ekstra lækker med disse Premium kammuslinger , og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de kan levere.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Canadiske kammuslinger fanget vildt i det nordvestlige Atlanterhav.
Disse kammuslinger frysetørres på fiskekutteren mindre end en time efter fangst, hvilket resulterer i absolut premium kvalitet hvad angår smag, struktur og holdbarhed.
Premium kammuslinger fra producenten Premium Quality Scallops er en sand delikatesse for seafood-elskeren. Disse kammuslinger er fanget ved hjælp af moderne teknologi og håndplukket af erfarne fiskere for at sikre den højeste kvalitet. De er derefter afskallede og rensede og dermed klar til direkte tilberedning.
Premium kammuslinger er kendt for deres saftige og delikate smag, og deres utrolige tekstur. Kan nydes rå, stegt, kogt eller grillet. De er ofte brugt i forskellige retter som f.eks. risotto, pasta, salater eller bare simpelt serveret med en smørsauce eller citronsaft.
Premium Quality Scallops sikrer at deres produkt er fanget i bæredygtige fiskerier og at der ikke er brugt nogen form for kemisk behandling, så du kan være sikker på at du får en lækker og bæredygtig kammusling. Gør din madlavning ekstra lækker med disse Premium kammuslinger , og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de kan levere.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Canadiske kammuslinger fanget vildt i det nordvestlige Atlanterhav.
Disse kammuslinger frysetørres på fiskekutteren mindre end en time efter fangst, hvilket resulterer i absolut premium kvalitet hvad angår smag, struktur og holdbarhed.
Premium kammuslinger fra producenten Premium Quality Scallops er en sand delikatesse for seafood-elskeren. Disse kammuslinger er fanget ved hjælp af moderne teknologi og håndplukket af erfarne fiskere for at sikre den højeste kvalitet. De er derefter afskallede og rensede og dermed klar til direkte tilberedning.
Premium kammuslinger er kendt for deres saftige og delikate smag, og deres utrolige tekstur. Kan nydes rå, stegt, kogt eller grillet. De er ofte brugt i forskellige retter som f.eks. risotto, pasta, salater eller bare simpelt serveret med en smørsauce eller citronsaft.
Premium Quality Scallops sikrer at deres produkt er fanget i bæredygtige fiskerier og at der ikke er brugt nogen form for kemisk behandling, så du kan være sikker på at du får en lækker og bæredygtig kammusling. Gør din madlavning ekstra lækker med disse Premium kammuslinger , og nyd den unikke smag og kvalitet som kun de kan levere.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Store og flotte rosé rejer kogt og frosset straks efter fangst. På den måde sikres et kvalitets produkt, hvor den gode smag bevares.
Lækre spiseklar Rosé Crevette Rejer, som du kender dem fra restauranterne. Nyd denne lækre spise med et køligt glas hvidvin, frisbagt brød og en god aioli.
Blinis fra den franske producent, Rossini, er den perfekt følgesvend til vores stenbiderrogn eller til et stykke tyndt skåret laks. Vores blinis er lavet i Provence, Frankrig.
Vi anbefaler at stege dem i usaltet smør i 1-2 minutter ved høj varme, indtil de bliver gyldenbrune og sprøde.
Nogle kalder dem for verdens bedste sild, og vi kan kun være enige. Her får du en helt særlig specialitet fra den mest østlige ø i Danmarks, nemlig Christiansø.
De legendariske sild produceres efter gammel og hemmelig familieopskrift. ”Ruth”, som er Rikkes mor, grundlagde virksomheden i 1967. Rikke overtog produktionen i 2011.
De her lækre rødspætter, er så friske, at de næsten spræller på panden!
En fantastisk klassiker med hvidt og fast kød, som alle kan lide.
Fisken er kommet ind fra den lokale kutter i Strandby direkte fra Nordsøen. Vi har gjort det nemt for dig - Fisken er flået, og finnerne skåret af!
Du får her 4-5 stk. skønne rødspætter i alt ca. 1-1,2 kg i alt.
Lidt om rødspætten 🐟
Ordsproget lyder: "Når skoven er grøn, er rødspætten skøn"
Vi synes at det er sådan en rigtig forårsbebuder, når rødspætten kommer i sæson og bliver dejlig tyk, så der er massere af kød på.
I kender 100% rødspættefileten, vi ved alle sammen efterhånden hvordan den smager og hvordan man laver den.
Men det vi vil prøve at lokke jer til, er at tage hele rødspætter som disse i stedet for.
Fordi her får du meget, meget mere smag!
Sådan kan vi lide den 🍽️
Lad os bare gøre det simpelt:
- Vend de hele rødspætter i mel, og steg den på panden i en god klat smør.
- Gi’ den 5-6 min. på hver side, bare lige boble varme.
Dertil kan du lave en dejlig smørsauce, nogle nye fine kartofler, der også er ved at komme til torvs. Mere kompliceret skal det ikke være - Og så er det altså bare rigtig lækkert.
God fornøjelse!
Kutterne fra Strandby fanger friske rødspætter med den traditionelle vod-metode, der fremhæver både smag og kvalitet. Når solen stiger op, sejler de ud på det rolige hav og udruller vodet, der forsigtigt indfanger de delikate rødspætter fra havbunden. Denne skånsomme tilgang sikrer, at kun de mest modne og velsmagende fisk fanges, hvilket bidrager til den høje kvalitet af Strandbys rødspætter.
Med deres karakteristiske hvide kød og fine tekstur er vod-fangede rødspætter en kulinarisk fornøjelse. Den skånsomme fangstmetode bevarer fiskenes friskhed, og de lander hurtigt på tallerkenen med havsmagen intakt. Hver bid af de vod-fangede rødspætter fra Strandby er en smagsoplevelse, der fejrer havets gaver og den dygtige håndværkstradition, der har eksisteret i generationer.
Små fine håndskårede fileter str. 40-60 gr. pr. stk.
Piv-friske rødspættefileter fileteret i hånden. Landes dagligt ved de danske kyster af mindre kuttere. Kortest tid på havet, samt en nænsom håndtering fra hav til hoveddør, sikrer den højest mulige friskhed.
Vores absolut bedst sælgende varer. Oplev smagen og duften af frisk fisk. Så friske, at de mildest talt spræller på panden.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.
Fantastisk spisefisk med hvidt, fast kød. En klassiker og en sand favorit hos både store og små. Her får du fine enkeltfrosne rødspættefileter, perfekt til at tage op i det antal som skal bruges.
Samme dag som de er købt, bliver de efter filetering frosset direkte ned, hvilket sikrer den bedste næringsværdi i fisken.
Ca. 80-120 gr. pr. filet.
Ca. 350 gram pr. stk.
Små fine fileter 40-80 gr. /stk
Rødtungefilet fra Nordsøen er en særlig delikatesse, der skiller sig ud på grund af sin unikke smag og tekstur. Denne fiskeart findes i de kolde farvande i Nordsøen og er kendt for sit delikate, hvide kød og fine konsistens.
Hvad der adskiller rødtungefilet fra rødspætte, en anden populær fladfisk, er primært dens smag og udseende. Rødtunge har en mere delikat smag og en finere tekstur sammenlignet med rødspætte. Rødtungefilet er ofte betragtet som mere mørt og saftigt, hvilket gør det til et favoritvalg for mange fiskeelskere.
Rødtungefileten har også en karakteristisk rødlig farve på den ene side, hvilket adskiller den visuelt fra den mere ensfarvede rødspætte. Den røde farve er faktisk, hvad der har givet fisken sit navn.
Uanset om du foretrækker rødspætte eller rødtunge, er rødtungefilet en lækker spise, der kan tilberedes på forskellige måder og vil tilfredsstille selv de mest krævende smagsløg.
Pakken indeholder
2 x 180-200 GR koldrøget Fanø Laks
2 x Rossini Blinis (32 stk.)
En pakke med laks og blinis. de lækre små blinis med koldrøget laks, rødløg og cremefraiche er smagen er forår.
Forslag til severing
Steg blinis af på en pande med smør. Kom en teskefuld creme fraiche på hver blini, og et lille drys finthakkede rødløg. Læg derefter lidt røget laks ovenpå, og slut af med dild, friskkværnet peber og flagesalt på toppen.
Pakkens indhold
Krabbeklør størrelse: Ca. 10 -15 klør pr. kg
Jomfruhummere størelse: Ca. 15-20 stk. pr. kg
Skærising er en af de fineste spisefisk. I familie med rødspætten, og med smag og konsistent på niveau med rødtunge.
Som fersk er fisken rosa i kødet, og bliver flot hvid ved tilberedning. Kan bruges som erstatning eller opgradering til rødspætten.
Renset stenbiderrogn på frost.
Vi har fået fingrene i en begrænset mængde af den lækre stenbiderrogn fra det iskolde hav omkring Island. Rognen er nøje renset og portioneret i 200 gr. bakker inden indfrysning.
Nyd den perlende rogn i anretning efter eget ønske. Ren luksus som forret eller til dit frokostbord. Rognen saltes inden servering efter eget ønske.
Leveres optøet og bør ikke indfryses igen fra optøet tilstand.
Pakken indeholder
200 GR. stenbiderrogn
32 stk. Rossini Blinis
Så er det med og slå til. Der er nu frisk fanget og renset stenbiderrogn klar til levering hos dig. Vi har fået fingrene i en begrænset mængde af den lækre stenbiderrogn fra det iskolde hav omkring Island.
Nyd den perlende rogn i anretning efter eget ønske. Ren luksus som forret eller til dit frokostbord. Rognen saltes inden servering efter eget ønske.
Fra pris kun 100 kr. / 200 gr.
1 x 200 gram - 150 kr stk.
2 x 200 gram - 125 kr stk.
3 x 200 gram - KUN 100 kr stk.
FRISK og lækker stenbiderrogn!
Så er det med og slå til. Der er nu frisk fanget og renset stenbiderrogn klar til levering hos dig. Vi har fået fingrene i en begrænset mængde af den lækre stenbiderrogn fra det iskolde hav omkring Island.
Nyd den perlende rogn i anretning efter eget ønske. Ren luksus som forret eller til dit frokostbord. Rognen saltes inden servering efter eget ønske.
Torsk er en af de mest populære spisefisk i Danmark og har en fremtrædende plads i vores kulinariske tradition. Den er kendt for sit faste, hvide kød og delikate smag, og tilberedning af en hel torsk er en fantastisk måde at nyde denne lækre fisk på.
For at tilberede en hel torsk skal du starte med en frisk torsk, der er renset og skyllet godt. Herefter kan du fylde fisken med smagsgivende ingredienser som citronskiver, urter, hvidløg eller løg. Pensl den derefter med lidt olivenolie, drys med salt og peber, og bag den i ovnen ved 180 grader i cirka 30-40 minutter, afhængig af størrelsen på fisken. Torsken er færdig, når kødet er hvidt og skæller let med en gaffel.
Server din bagte torsk med en frisk salat, kogte kartofler eller en lækker sauce for at fuldende måltidet. Denne enkle tilberedningsmetode bevarer torskes smag og saftighed, hvilket gør det til en ægte delikatesse for fiskeelskere.
Frisk og lækker torsk håndskåret og helt fri for ben. En storfavorit blandt fiskeelskere. Bages eller dampes kun ganske lidt, så ikke kødet bliver for tørt. Så snart kødet bliver fast og mælkehvidt, ved du at du er i mål.
Dejlig dansk vesterhavstorsk landet i Strandby tidlig morgen.
Vi håndskærer loins fra den flotteste del af ryggen, hvilket fine og flotte stykker kød. Torskeloins kaldes også for torskens mørbrad, og egner sig derfor perfekt til weekendspise.
Loins af linefanget torsk skåret i portioner af ca. 90 -120 gr. pr. stk. Torskeloins også kendt som torskens mørbrad.
Frosset til søs for optimal kvalitet. Den skånsomme linefangstmetode sikre den højeste kvalitet og betragtes friskere end frisk.
Dette produkt er på frost.
Frisk torskerogn er en lækker og delikat spise, der er fyldt med smag og næring.
Nyd den færdigkogte torskerogn som den er eller skær den i skiver og stege den på en pande med smør.En lækker, velsmagende og sund spise.
Frisk torskerogn fås kun i en forholdsvis kort sæson, som typisk er fra januar til april. Det er i denne periode, at torskerognen er mest fyldig og saftig.
4 stk for kun 250 kr (Normalpris: 310 kr)
8 stk for kun 450 kr (normalpris 620 kr)
Rabatten fratrækkes automatisk.
4 stk. tunsteaks, skåret af vildtfanget gulfinnet tun.
Ca. 170-190 GR. pr. stk.
Når man gerne vil have fisk flere gange om ugen, så er tunsteaken et nemt valg, da den er perfekt til både grill og stegning.
Dette produkt er på frost. Leveres optøet og bør ikke indfryses igen fra optøet tilstand
En pakke med 2 stykker varmrøget laks af højeste kvalitet.
Varmrøget laks fra Centralrøgeriet i Bjæverskov er en sand delikatesse for smagsløgene. Før røgningen, marinæres laksen i en krydret blanding af urter og krydderier, for at give den ekstra smag. Røgningen er nænsom, for at bevare saftigheden og den gode smag i laksen. Det resulterer i en saftig og fyldig fisk med en subtil røgsmag, der vil efterlade et varigt indtryk på dine smagsløg.
Laksen er fra de mest bæredygtige farme i Norge, hvor den er opdrættet uden brug af GMO-foder og antibiotika. Dette sikrer dig, at du får en laks af højeste kvalitet, både i smag og ernæringsmæssige værdi.
Varmrøget laks er en alsidig spise, der kan bruges i mange forskellige retter. Server den som en elegant forret med en frisk salat, eller som fyld i en lækker sandwich. Du kan også bruge den i en pastaret eller en omelet. Uanset hvordan du vælger at servere den, vil det være en smagsoplevelse, du ikke vil glemme.
Ørredrogn er små buttede korn med en fantastisk sprød kant, som giver en super lækker fornemmelse ved at spise dem rent. Må ikke sammenlignes med stenbiderrogn, men kan fint anvendes på sprøde blinis med cremefraiche og rødløg.
OBS glas på billede medfølger ikke
Ørredrogn er små buttede korn med en fantastisk sprød kant, som giver en super lækker fornemmelse ved at spise dem rent. Må ikke sammenlignes med stenbiderrogn, men kan fint anvendes på sprøde blinis med cremefraiche og rødløg.
OBS glas på billede medfølger ikke
Ørredrogn er små buttede korn med en fantastisk sprød kant, som giver en super lækker fornemmelse ved at spise dem rent. Må ikke sammenlignes med stenbiderrogn, men kan fint anvendes på sprøde blinis med cremefraiche og rødløg.
OBS glas på billede medfølger ikke
Pakken indeholder
1 x 250 GR ørredrogn
2 x Rossini Blinis (16 stk.)
En pakke med ørredrogn og Rossini blinis. De lækre små blinis med ørredrogn, rødløg og cremefraiche er den perfekte forret.
Leveres optøet og bør kun fryses såfremt tilstanden forsat er frosset ved modtagelse.