Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping

Du skal bruge
4 personer

600 g Vesterhavstorsk i filet
50 g mandler
¼ bundt persille
1-2 fed hvidløg
2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
1 citron usprøjtet
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du
  1. Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft. Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
  2. Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.
  3. Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.
  4. Servér med salat mm.

     

    TILMELD SMS BESKED

    Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

    Tilmeld på linket her