Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping

Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping

Du skal bruge
4 personer

600 g Vesterhavstorsk i filet
50 g mandler
¼ bundt persille
1-2 fed hvidløg
2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
1 citron usprøjtet
2 spsk olivenolie
Salt og peber

Sådan gør du
  1. Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft. Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
  2. Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.
  3. Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.
  4. Servér med salat mm.

     

    Læs næste

    Bagt kulmule med oliven og citroncreme
    Kulmule i karry

    Efterlad en kommentar

    '

    Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.