Bagt kulmule med oliven og citroncreme

Du skal bruge
4 personer

600 g kulmulefilet med skind
100 g sorte oliven uden sten, fx kalamata
2-3 spsk pankorasp
100 g babyspinat
1 rødløg
3 fed hvidløg
800 g små kartofler kogt med skræl
Frisk rosmarin
2 spsk olivenolie
2 dl cremefraiche 18%
1 usprøjtet citron
Salt og peber

Sådan gør du
  1. Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.
  2. Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.
  3. Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir. Vend grofthakkede oliven med 1 spsk olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys med pankorasp.
  4. Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
  5. Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme.

Anden egnet fisk: Torsk og kuller

      TILMELD SMS BESKED

      Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

      Tilmeld på linket her