BAGT KULMULE MED OLIVEN OG CITRONCREME
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
 
                      Ingredienser
- 
100 g sorte oliven uden sten, fx kalamata 
- 
2-3 spsk pankorasp 
- 
100 g babyspinat 
- 
1 rødløg 
- 
3 fed hvidløg 
- 
800 g små kartofler kogt med skræl 
- 
Frisk rosmarin 
- 
2 spsk. olivenolie 
- 
2 dl cremefraiche 18% 
- 
1 usprøjtet citron 
- 
Salt og peber 
Fremgangsmåde
- Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber. 
- Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber. 
- Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir. Vend grofthakkede oliven med 1 spsk. olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys med pankorasp. 
- Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter. 
- Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme. 
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Torsk og kuller




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.