BAGT KULMULE MED OLIVEN OG CITRONCREME
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Ingredienser
-
100 g sorte oliven uden sten, fx kalamata
-
2-3 spsk pankorasp
-
100 g babyspinat
-
1 rødløg
-
3 fed hvidløg
-
800 g små kartofler kogt med skræl
-
Frisk rosmarin
-
2 spsk. olivenolie
-
2 dl cremefraiche 18%
-
1 usprøjtet citron
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Riv og pres citronen, vend citronskal og saft i cremefraichen. Smag til med salt og peber.
Spid de kogte kartofler med en kvist rosmarin. Steg dem gyldne på en pande i olivenolie og hvidløg, krydr med salt og peber.
Skær fisken i 4 stykker og læg dem med skindet nedad på en bageplade med bagepapir. Vend grofthakkede oliven med 1 spsk. olivenolie, salt og peber, fordel på toppen af fisken og drys med pankorasp.
Bag fisken i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Servér med rosmarin kartofler, spinatsalat og citroncreme.
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Torsk og kuller
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.