Sitemap
Sider
- Cookie indstillinger
- Cookie indstillinger (Nytår)
- Cookies
- Firmajulegaver fra Kystfisken
- Fisk til nytår | Friskfanget fisk til nytår. Se hele udvalget her!
- Forudbestil Kystfisken til dit næste arrangement
- Forudbestilling
- Frisk fisk i Aalborg
- Frisk fisk i København
- Frisk fisk i Odense
- Frisk fisk i Aarhus
- Hvor kommer fisken fra?
- Kontakt os
- Kontakt os (Nytår)
- Kystfiskens Live shopping
- Brug for hjælp?
- Leveringsområder
- Min side
- Nytårsmenu produktinformationer
- Ofte stillede spørgsmål
- Privatlivspolitik
- Privatlivspolitik (Nytår)
- Sådan fryser du frisk fisk og skaldyr
- Sådan fungerer Kystfisken
- SÅDAN LEVERER VI
- SE MENU OG BILLEDER
- sitemap
- TILBEREDNING KULLER
- TILBEREDNING LAKS
- TILBEREDNING LANGE
- TILBEREDNING MØRKSEJ
- TILBEREDNING ØSTERS
- TILBEREDNING RØDSPÆTTEFILET
- TILBEREDNING RØDTUNGE
- TILBEREDNING STENBIDERROGN
- Tilmeld og afmeld SMS
- Vilkår og Betingelser
- Vilkår og Betingelser (Nytår)
- XML feed
- XML feed (minetilbud)
Kollektioner
- Auktionsalarmen
- Auktionsvarer
- BLACK WEEK DEALS
- Blåmuslinger
- Bøger & tilbehør
- Caviar
- Dagens bedste tilbud
- Dagens fangst
- DAGENS TILBUD
- Dansk friskfanget fisk direkte fra auktionen
- Dorader
- Dressing & saucer
- Ferske fisk
- FISK & SKALDYR TIL GRILL
- FISK TIL JULEN
- Fisk til Sankt Hans 🔥
- Fiskefrikadeller
- FISKEHANDLER
- FISKEKASSER
- Færøsk laks
- Fødselsdagstilbud
- Gravad laks
- Grøndals
- Havkatte
- Havtaske
- Hele rødspætter
- Hellefisk
- Helleflynder
- Hornfisk
- Hummer
- Hverdagskassen
- Hvilling
- Hyttels Røgeri
- Håndpillede rejer
- Jomfruhummere
- Jomfruhummerhaler
- Julefrokost pakker 🎁
- Julepakker
- Kammuslinger
- Karrysild
- Klaviyo bundle childs
- Koldrøget laks
- Krabbeklør
- Kuller
- Kulmule
- Kystfisken - Gourmet
- Kystfiskens live shopping
- Kystfiskens røgvarer
- Laks
- Laks i skiver
- Laks tilbud
- Laksesider
- Lyssej
- Makrel
- Marinerede sild
- Muslinger
- Mørksej
- Nytår 2025 - Forudbestilling
- Nytår: Klaviyo Feed Exclude
- Pakketilbud
- Pighvar
- Pil-selv-rejer
- Pinsefrokost 🐟
- Product feed
- Prorder test collection - DO NOT DELETE
- Påske tilbud
- Rejer
- Rejer i lage
- Rødfisk
- Rødspættefileter
- Rødspætter
- Rødtunge
- Røget laks
- Røgvarer - Kort dato
- Sild
- Skaldyr
- Skrubber
- Sommerfisk
- Specialiteter
- Stegte sild
- Stenbiderrogn
- Stop madspild
- Store rejer
- Sushi tun
- Torsk
- Torskefileter
- Torskerogn
- Tun
- Tun steak
- TV TILBUD 🦁
- Uncategorized
- Upsell in cart (DO NOT DELETE)
- Varmrøget laks
- VORES BEDSTE WEEKENDTILBUD 🐟
- VORES FANGST
- Ål
- Østers
Produkter
- 2 x Store færøske laksesider + 2 x Gratis gl. kærnet kryddersmør
- Baby Kys østers
- Baby Kys østers (Nytår)
- Balfegó bluefin tuna saku
- Blinis med Caviar, rødløg og creme fraiche (2 personer)
- Blinis med Caviar, rødløg og creme fraiche (2 personer) (Nytår)
- Blinis med røget laks, dild og creme fraiche (2 personer)
- Blinis med røget laks, dild og creme fraiche (2 personer) (Nytår)
- Blinis med stenbiderrogn, dild og creme fraiche (4 personer)
- Bonito-tun i olivenolie
- Caviar på blinis
- Dansk havkatfilet
- Dansk kullerfilet
- Dansk kulmulefilet m. skind (Skarp pris v. 2 kg)
- Dansk kulmuleloin
- Dansk Lakseside fra Skagen Salmon
- Dansk langefilet
- Dansk multefilet
- Dansk mørksejfilet (Skarp pris v. 2 kg)
- Danske bundgarns makreller fra Skagen
- Danske hvillingefileter 🇩🇰
- Danske jomfruhummere (Frost)
- Danske Jomfruhummere + Kystfiskens Hvidløgsmayo
- Danske jomfruhummerhaler
- Danske kullerloins
- Danske Langeloins
- Danske rødspættefileter
- Danske Vesterhavs Rødspættefileter (Panerede)
- Den lille julepakke
- Den luksuiøse julepakke
- Den store julepakke
- Ekstra store færøske laksesider (Skarp pris v. 3 stk)
- Fine De Claire østers
- Fine De Claire Østers No°3 (Nytår)
- Fiskekogebog - Af Lars Kyllesbech
- Forudbestilling til nytår
- Frisk Stenbiderrogn
- Friske danske jomfruhummere fra Strandby auktionen
- Friske jomfruhummere fra Strandby auktionen (Nytår)
- Friske søkogte rejer fra Skagerrak
- Færøsk lakseside m. skind (Nytår)
- Færøske Laksesider 600-800 G.
- Garnfangede skrubbefileter
- GASTRO Unika Caviar Tasting Box
- GASTRO Unika Caviar Tasting Box (Nytår)
- GASTRO Unika Gold Caviar 10 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 10 G. (Nytår)
- GASTRO Unika Gold Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 30 G. (Nytår)
- GASTRO Unika Osietra Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Osietra Caviar 30 G. (Nytår)
- GASTRO Unika Platinum Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Platinum Caviar 30 G. (Nytår)
- GAVEKORT
- Gillardeau Østers
- Gillardeau østers (Nytår)
- Granbeau Chardonnay Grande Réserve 2024
- Gratineret hummer med citron og hvidløg (2 Personer)
- Gravad laks fra lokalt røgeri
- Gravad laks fra lokalt røgeri (Nytår)
- Gravad laks med rævesauce
- Grillet jomfruhummer med hvidløg og persille (2 personer)
- Halehængt koldrøget lakseside
- Håndpillede koldtvandsrejer
- Håndpillede koldtvandsrejer (Nytår)
- Havet som spisekammer - Fiskerkonens opskrifter
- Havtaskefilet
- Hel kogt hummer
- Hel røget makrel
- Hummerbisque
- Hummerbisque (Nytår)
- Hummerbisuqe + jomfruhummer
- Islandske torskerogn fra vildtfanget torsk
- Jomfruhummerhaler (Frost)
- Jordskokkesuppe med kammuslinger (2 personer)
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og æble (2 personer)
- Kammuslinger (800 G.)
- Klassisk frokostpakke
- Koldrøget Fanø Laks
- Koldrøget Fanø Laks (Nytår)
- Koldrøget hellefisk fra lokalt røgeri
- Koldrøget hellefisk fra lokalt røgeri (Nytår)
- Koldrøget Laks
- Koldrøget Laks (Nytår)
- Krabbeklør (kogte)
- Kystfisken Chilimayonnaise
- Kystfisken Fiskesennep
- Kystfisken Hvidløgsmayonnaise
- Kystfisken panko rasp
- Kystfiskens Fiskefrikadeller
- Kystfiskens karrysild
- Kystfiskens Kryddersmør
- Kystfiskens luksus røgpakke
- Kystfiskens marinerede sild
- Kystfiskens røgpakke
- Kystfiskens sommer skaldyrsfad
- Kystfiskens Teriyaki Glaze
- Lakseportioner fra Færøerne
- Laksesashimi med soyadressing (2 personer)
- Laksesider m. skind
- Lemon Herb Glaze
- Linedyrkede blåmuslinger
- Linefangede blåmuslinger (Nytår)
- Linefanget torskeloin
- Luksus frokostpakke
- Luksus skaldyrsfad
- Luksus stjerneskud
- Lynstegt tun med salat og soyadressing (2 personer)
- Læsø Koldtvandsrejer
- Læsø Koldtvandsrejer (Nytår)
- Natfangede petit jomfruhummere
- Nyhed: Færøsk Superior Laksefilet (Uden halestykke)
- Nyhed: Håndpillede Koldtvandsrejer
- Nyhed: Helleflynderfilet
- Nyhed: Vodfangede isingfileter
- Nytårsmenu (TUN) - Digital opskrift
- Nytårsmenu 2025
- NYTÅRSMENU 2025 (TUN) - 2 personer
- Nytårsmenu 2025 - 10 personer
- Nytårsmenu 2025 - 12 personer
- Nytårsmenu 2025 - 2 personer
- Nytårsmenu 2025 - 4 personer
- Nytårsmenu 2025 - 6 personer
- Nytårsmenu 2025 - 8 personer
- Nytårstorsk Hel (Nytår)
- Pandestegte sild i bidder
- Panerede danske rødspættefileter + Remoulade 180 G.
- Panko torsk
- Perle Blance østers
- Perle Blanches østers (Nytår)
- Perlemorske til caviar
- Pighvar hel
- Pil-selv-rejer
- Piv-friske danske skærisingfileter
- Piv-friske dorader
- Premium kammuslinger
- Premium Torskenuggets
- Prøvepakke: 3 slags sild
- Rossini Blinis
- Rossini Dilddressing
- Ruth's kryddersild
- Rødfiskfilet m. skind.
- Rødspætte flået
- Rødspætte hel
- Rødspættefilet (enkeltfrosne)
- Rødtungefileter
- Røget ålefilet
- Røget laks på blinis
- Røget laksetatar med fennikel og rævesauce (4 personer)
- Røget laksetatar med fennikel og rævesauce (4 personer) (Nytår)
- Skaldyrspakken - Store jomfruhummere + Krabbeklør
- Skiveskåret koldrøget laks fra lokalt røgeri
- Skiveskåret koldrøget laks fra lokalt røgeri (Nytår)
- Smørstegte jomfruhummerhaler og hummerbisque (4 personer)
- Stenbiderrogn Islandsk (Frost)
- Stor færøsk lakseside m. skind
- Stor lakseside m. skind
- Store danske garnfangede torskefileter
- Store danske laksesider m. skind
- Store Krabbeklør
- Store lakseportioner u. skind
- Sushi Grade Lakseportioner u. skind (Nytår)
- Sæsonens første: Friske Danske Torskerogn
- Torpedo Rejer
- Torsk hel
- Torskefilet (Nytår)
- Torskeloin u. skind (små)
- Tuna sashimi saku
- Tunsteaks af vildtfanget tun
- Tunsteaks i sashimi kvalitet
- Varmrøget Laks Neutral
- Varmrøget Laks Neutral (Nytår)
- Varmrøget Laks Peber
- Varmrøget Laks Peber (Nytår)
- Varmrøget laksestykke m. peber
- Varmrøget laksestykke neutral
- Vildtfangede Argentiske rødrejer (Hele)
- Vildtfangede Argentiske rødrejer (Pillede)
- Yamay - Soya sauce
- Ørredrogn
- Ørredrogn på blinis
Blogs
- Tun i sesamcrust med brioche og avokadocreme
- Kokkens råd: Tilberedning af fisk
- Fisk er klimavenlig spise
- Trend: Tre ud af fire danskere vil spise mere fisk
- Sundhedsmæssig gevinst: Mere fisk mindre kød
- 5 gode grunde til at spise fisk
- 4 gode tips: Spis mere fisk
- Dampet torsk i sauce nage med urter
- Orientalsk marinade med brunet smør
- Gratineret Hummer Thermidor
- Noilly prat sauce
- Silderuller med pickles
- Ceviche af kammusling med oscietra caviar og romanescocreme
- Rejemedaljoner på surdejsbrød med citrusmayo
- Pani puri med lakserilette
- Tun i sesamcrust med brioche og avokadocreme
- Trilogi af rogn
- Jomfruhummere i orientalsk marinade
- Gravad laks på smørristet brioche
- Lynstegt tunsteak
- Tartarsauce
- Scampi Fritti med sauce Tartar
- Jomfruhummertartar
- Hjemmelavede Hummerbisque
- Blanquette sauce
- Cremet muslingesauce
- Julefrokost hapsere - Skaldyrssalat i agurk med blomstervelour
- Stegt torsk med kål, kantareller og blanquette
- Hummerbisque med stegt jomfruhummer og dildolie
- Dansk Stjerneskud
- Jomfruhummere på grill
- Pasta med jomfruhummere
- Pizza med jomfruhummer
- Klassisk fiskefilet
- Lange ala Sicilien
- Rejerosetter på smørristet brioche med citronmayo
- Oscietra caviar på sprøde rejechips med tomatmayo
- Gravad laks med trøffelrøræg og dilddressing
- Østers med grøn salsa og rødbedespirer
- Kaviar på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg
- Stegt rødtunge med svampe og romanesco
- Ovnbagt torsk i mild sennepssauce
- Cremet fiskesuppe med torsk, laks og store rejer.
- Ceviche af torsk med chili og lime
- Sprødstegt makrel med one-pot-pasta
- Skrubbe i panini med ajvar og sprødt grønt
- Blæksprutte med chilimayo og sprøde kartofler
- Cremet fiskesuppe med dampede blåmuslinger og havtaske
- Torsk i fad med efterårets grøntsager
- Ovnbagt laks
- Kulmule med blomkål og stegte svampe
- Kogt torsk
- Lyssej delux
- Helstegt rødspætte
- Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping
- Stegt torsk med oliven
- Grillet tunsalat med æg og små tomater
