Sitemap
Sider
- Bambuser test
- Cookies
- Forudbestil Kystfisken til dit næste arrangement
- Forudbestilling
- Frisk fisk i Aalborg
- Frisk fisk i København
- Frisk fisk i Odense
- Frisk fisk i Aarhus
- Hvor kommer fisken fra?
- Kontakt os
- Kystfiskens første live
- Brug for hjælp?
- Leveringsområder
- Min side
- Ofte stillede spørgsmål
- Privatlivspolitik
- Kystfiskens Fryseguide
- Sådan fungerer Kystfisken
- SÅDAN LEVERER VI
- SE MENU OG BILLEDER
- sitemap
- TILBEREDNING KULLER
- TILBEREDNING LAKS
- TILBEREDNING LANGE
- TILBEREDNING MØRKSEJ
- TILBEREDNING ØSTERS
- TILBEREDNING RØDSPÆTTEFILET
- TILBEREDNING RØDTUNGE
- TILBEREDNING STENBIDERROGN
- Tilmeld og afmeld SMS
- Live Shopping
- Vilkår og Betingelser
- XML feed
- XML feed (minetilbud)
Kollektioner
- Auktionsvarer
- BLACK WEEK DEALS
- DAGENS BEDSTE TILBUD 🐟
- Dagens fangst
- DAGENS TILBUD
- Dansk friskfanget fisk direkte fra auktionen 🇩🇰
- Dressing & saucer
- Ferske fisk
- FISK & SKALDYR TIL GRILL
- FISK TIL JULEN
- Fisk til Sankt Hans 🔥
- FISKEHANDLER
- FISKEKASSER
- Fødselsdagstilbud
- Grøndals
- Hverdagskassen
- Jomfruhummere
- Julefrokost pakker 🎁
- Krabbeklør
- Kystfisken - Gourmet
- Kystfiskens første live show
- Kystfiskens røgvarer
- LAKS
- Laksesider
- Pakketilbud
- Product feed
- Påske tilbud
- Rejer
- Rødspætter
- Røgvarer - Kort dato
- SILD
- SKALDYR
- Sommerfisk
- Specialiteter
- Stenbiderrogn
- Stop madspild
- Torsk
- TV TILBUD 🦁
- VORES BEDSTE WEEKENDTILBUD 🐟
- VORES FANGST
- ØSTERS & CAVIAR
Produkter
- 3 slags sild
- Årets første: Krabbeklør (Normal str.) - 1000 G.
- Bestseller: Lakseside m. skind
- Blinis med Caviar - Digital opskrift
- Blinis med Caviar, rødløg og creme fraiche (2 personer)
- Blinis med røget laks - Digital opskrift
- Blinis med røget laks, dild og creme fraiche (2 personer)
- Blinis med stenbiderrogn - Digital opskrift
- Blinis med stenbiderrogn, dild og creme fraiche (4 personer)
- Bonito-tun i olivenolie
- Christiansøpigens - Let Krydret Sild
- Citronsauce
- Citronsauce 400 G.
- Dagens tilbud: Torskeloin 600 G. + Gratis hvidvinssauce
- Dansk kullerfilet 🇩🇰
- Dansk kulmulefilet m. skind 🇩🇰
- Dansk Lakseside CA. 1000 - 1200 GR.
- Dansk Lakseside fra Skagen Salmon
- Dansk oksemørbrad
- Dansk Torskefilet 🇩🇰
- Danske jomfruhummere (Frost)
- Danske jomfruhummerhaler 🇩🇰
- Danske Kogte Jomfruhummere + Kystfiskens Hvidløgsmayo
- Danske Vesterhavs Rødspættefileter (Panerede)
- Dorader
- Ekstra store færøske laksesider
- Fanø Laks skiveskåret
- Fine De Claire østers
- Fiskefrikadeller af linefanget torsk
- Fransk Bouillabaisse
- Frisk Torskerogn
- Friske danske jomfruhummere fra Strandby auktionen
- Friske søkogte rejer fra Skagerrak
- Færøsk Lakseside 600-800 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 10 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 10 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Osietra Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Osietra Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Platinum Caviar 30 G.
- GAVEKORT
- Gigas østers fra Venø
- Gillardeau østers
- Gratineret hummer med citron og hvidløg (2 Personer)
- Gratineret hummer med citron og hvidløg - Digital opskrift
- Gravad laks fra lokalt røgeri
- Grillet jomfruhummer med hvidløg og persille (2 personer)
- Grillet jomfruhummer med hvidløg og persille - Digital opskrift
- Grillpakke: Lakseside + Jomfruhummer + Teriyaki Glaze
- Grillpakken | Kulmuleloin & Petit Jomfruhummere
- Halehængt koldrøget lakseside [Islandsk]
- Håndpillede koldtvandsrejer
- Håndpillede Luksus Rejer
- Havkatfilet
- Havtaskefilet
- Hel kogt hummer
- Hel kogt hummer 400 G.
- Hel kogt hummer 600 G.
- Hel røget makrel
- Hellefiskefilet
- Helleflynder hel
- Helleflynderfilet (Store)
- Hornfisk hel
- Hummerbisque
- Hummerbisque
- Hvidvinssauce
- Hvidvinssauce 200 G.
- Hvidvinssauce 400 G.
- Isingfilet
- Islandske torskerogn fra vildtfanget torsk
- Jomfruhummerhaler
- Jomfruhummerhaler (Frost)
- Jordskokkesuppe
- Jordskokkesuppe 400 G.
- Jordskokkesuppe med kammuslinger (2 personer)
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og æble (2 personer)
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og æble - Digital opskrift
- Kammuslinger (800 G.)
- Klassisk frokostpakke
- Klassisk sennepssauce - 400 ml
- Koldrøget Fanø Laks
- Koldrøget hellefisk fra lokalt røgeri
- Koldrøget Laks
- Krabbeklør (kogte)
- Kullerloins - Ca. 600 G.
- Kulmuleloin
- Kystfisken Paneringsmix
- Kystfisken x Qookware: Luksus skaldyrsfad
- Kystfiskens Cocktaildressing
- Kystfiskens Dildmayonnaise
- Kystfiskens Hvidløg Citron & Røg Mayonnaise
- Kystfiskens karrysild
- Kystfiskens Kryddersmør
- Kystfiskens luksus røgpakke
- Kystfiskens marinerede sild
- Kystfiskens Remoulade (Grov) - Bedst før 18.04.2025
- Kystfiskens røgpakke
- Kystfiskens Teriyaki Glaze
- Lakseportioner fra Færøerne
- Laksesashimi med soyadressing (2 personer)
- Laksesashimi med soyadressing - Digital opskrift
- Lakseside m. skind
- Lakseside m. skind 450 - 500 G.
- Laksesteak
- Langefilet
- Langefilet - Skarp pris v. 2 kg 🇩🇰
- Langeloins
- Lemon Herb Glaze
- Linefangede blåmuslinger
- Luksus frokostpakke
- Luksus skaldyrsfad
- Luksus stjerneskud
- Lynstegt tun med salat og soyadressing (2 personer)
- Lynstegt tun med salat og soyadressing - Digital opskrift
- Læsø Koldtvandsrejer
- Lørdagstilbud: Ferske Rødspættefileter
- Makrel hel
- Makrel i krydret tomat
- Marineret Sild 2 x 225 G.
- Mørksejfilet - Skarp pris v. 5 kg
- Mørksejloin - SPECIALPRIS
- Nyhed: Hvillingfilet
- Nyhed: Lyssejfilet (Skarp pris)
- Nyhed: Premium Laksefilet (Uden halestykke)
- OBS: Dobbeltordre
- OBS: På hold
- Pakketilbud: Fish n' chips (Inkl. sauce tartare)
- Pandestegte fiskefrikadeller
- Pandestegte sild i bidder
- Panerede danske rødspættefileter + Remoulade 180 G.
- Panko torsk
- Petit jomfruhummere - 1000 G.
- Pighvar hel
- Pil-selv-rejer
- Piv-friske skærisingfileter (Store)
- Premium kammuslinger
- Prisfald: Frisk Stenbiderrogn (Island)
- Rosé Crevette Rejer
- Rossini Blinis
- Rossini Dilddressing
- Ruth's kryddersild
- Rødfiskfilet m. skind.
- Rødspætte flået
- Rødspætte hel
- Rødspættefilet (enkeltfrosne)
- Rødtungefilet
- Røget ålefilet
- Røget laks på blinis
- Røget laksetatar med fennikel og rævesauce (4 personer)
- Røget laksetatar med fennikel og rævesauce - Digital opskrift
- Sardiner i krydret olivenolie
- Sardiner i olivenolie
- Sashimi laks til sushi
- Sauce tatare
- Sauce tatare til fish n chips
- Skaldyrspakken: Store jomfruhummere + Krabbeklør
- Skarp pris: Danske kullerloins 🇩🇰
- Skarp pris: Danske Langeloins 🇩🇰
- Skiveskåret koldrøget laks fra lokalt røgeri
- Skrubbe hel
- Skrubbefilet 800 G.
- Smørstegte jomfruhummerhaler og hummerbisque (4 personer)
- Smørstegte jomfruhummerhaler og hummerbisque - Digital opskrift
- Stegt torskeloin med hvidvinssauce og spinat (2 personer)
- Stegt torskeloin med hvidvinssauce og spinat - Digital opskrift
- Stenbiderrogn Islandsk (Frost)
- Stor færøsk lakseside m. skind
- Store danske laksesider m. skind
- Store Krabbeklør
- Søkogte rejer fra Skagerrak (Frost)
- Tejnefangede jomfruhummere
- Torpedo Rejer
- Torsk hel
- Torskeloin
- Torskeloin u. skind
- Tuna sashimi saku
- Tunsteaks i sashimi kvalitet
- Ugens kombipakke: Saftig lakseside + morgenfangede jomfruhummere
- Ugens tilbud: 6 Pandestegte Fiskefrikadeller + 2 x Kystfiskens Remoulade (Grov)
- Vannamei rejer
- Varmrøget Laks Neutral
- Varmrøget Laks Peber
- Varmrøget laksestykke m. peber
- Varmrøget laksestykke neutral
- Vildtfangede Argentiske rødrejer
- Vongole Muslinger
- Weekendtilbud: 2 x Store færøske laksesider + Gratis lemon herb glaze
- Yamay - Soya sauce
- Yamay - Soya sauce - 100 ML.
- Yamay - Soya sauce 360 ML.
- Ørredrogn
- Ørredrogn på blinis
Blogs
- Kokkens råd: Tilberedning af fisk
- Fisk er klimavenlig spise
- Trend: Tre ud af fire danskere vil spise mere fisk
- Sundhedsmæssig gevinst: Mere fisk mindre kød
- 5 gode grunde til at spise fisk
- 4 gode tips: Spis mere fisk
- Makrel med stuvede kartofler og dild
- Spættefilet med flødestuvet spinat
- Stegt laks med krydderhollandaise
- Perfekt Helgrillet Pighvar
- Grillet laks - med hvide asparges og parmesan
- Rødspætte med dressing
- Laksedeller med dilddressing
- Gratinerede østers med hollandaisesauce
- Fiskedeller af torsk
- Krabbekroketter
- Nem fish n chips
- Gambas Pil Pil med Argentinske rødrejer
- Ovnbagt Havkat Med Porre
- Fiskeburger med sprød havkat og urtedressing
- Torskerognssalat med vinaigrette
- Torskerogn med blomkål og rejer
- Gravad Laks
- Varmrøget laks fra grillen
- Grillet kulmule med masser af smør og urter
- Krabbekløer med urtedressing og lime
- Fiskeburger m. torsk og tatarsauce
- Gratinerede jomfruhummere
- Pizza med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche
- Hjemmelavet rösti med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche
- Stenbiderrogn på dampede grønne asparges med hollandaisesauce
- Dampet torsk i persillesauce med smørsauteret spinat
- Bagt hellefisk på karl johan svampe
- Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
- Kryddersild med syltede rødløg, timian og æbler
- Koldrøget laks med hvide asparges & sauce mousseline
- Smørstegte fiskefileter
- Blinis med stenbiderrogn
- Baconstegt laks med linser og blodgrape
- Rødspætteruller med parmaskinke og vesterhavsost
- Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
- Spicy fiskefrikadeller af mørksej
- Stjerneskud med rødspætte og jomfruhummerhaler
- Fish ’n chips med kuller og rodfrugter
- Fish taco med vesterhavstorsk
- Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat
- Skindstegt kulmule med bløde løg
- Gratineret vesterhavstorsk
- Fiskeburger med sesamstegt mørksej
- Kulmule i karry
- Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping
- Bagt kulmule med oliven og citroncreme
- Sommersalat med grillede jomfruhummerhaler
- Luksus skaldyrsfad
- Grillet rødspætte
- Grillet mørksej i folie