Sitemap
Sider
- Bambuser test
- Cookies
- Forudbestil Kystfisken til dit næste arrangement
- Forudbestilling
- Frisk fisk i Aalborg
- Frisk fisk i København
- Frisk fisk i Odense
- Frisk fisk i Aarhus
- Hvor kommer fisken fra?
- Kontakt os
- Kystfiskens første live
- Kystfiskens Live shopping
- Brug for hjælp?
- Leveringsområder
- Min side
- Ofte stillede spørgsmål
- Privatlivspolitik
- Sådan fryser du frisk fisk og skaldyr
- Sådan fungerer Kystfisken
- SÅDAN LEVERER VI
- SE MENU OG BILLEDER
- sitemap
- TILBEREDNING KULLER
- TILBEREDNING LAKS
- TILBEREDNING LANGE
- TILBEREDNING MØRKSEJ
- TILBEREDNING ØSTERS
- TILBEREDNING RØDSPÆTTEFILET
- TILBEREDNING RØDTUNGE
- TILBEREDNING STENBIDERROGN
- Tilmeld og afmeld SMS
- Live Shopping
- Vilkår og Betingelser
- XML feed
- XML feed (minetilbud)
Kollektioner
- Auktionsalarmen
- Auktionsvarer
- BLACK WEEK DEALS
- Dagens bedste tilbud
- Dagens fangst
- DAGENS TILBUD
- Dansk friskfanget fisk direkte fra auktionen 🇩🇰
- Dressing & saucer
- Ferske fisk
- FISK & SKALDYR TIL GRILL
- FISK TIL JULEN
- Fisk til Sankt Hans 🔥
- FISKEHANDLER
- FISKEKASSER
- Færøsk laks
- Fødselsdagstilbud
- Gravad laks
- Grøndals
- Hele rødspætter
- Hverdagskassen
- Jomfruhummere
- Jomfruhummerhaler
- Julefrokost pakker 🎁
- Karrysild
- Klaviyo bundle childs
- Koldrøget laks
- Krabbeklør
- Kystfisken - Gourmet
- Kystfiskens live shopping
- Kystfiskens røgvarer
- Laks
- Laks i skiver
- Laks tilbud
- Laksesider
- Marinerede sild
- Pakketilbud
- Pinsefrokost 🐟
- Product feed
- Prorder test collection - DO NOT DELETE
- Påske tilbud
- Rejer
- Rødspættefileter
- Rødspætter
- Røget laks
- Røgvarer - Kort dato
- Sild
- Skaldyr
- Sommerfisk
- Specialiteter
- Stegte sild
- Stenbiderrogn
- Stop madspild
- Torsk
- Torskefileter
- Torskerogn
- TV TILBUD 🦁
- Varmrøget laks
- VORES BEDSTE WEEKENDTILBUD 🐟
- VORES FANGST
- ØSTERS & CAVIAR
Produkter
- 2 x Store færøske Laksesider + Gratis Glaze-pakke
- 2 x Store færøske laksesider + Gratis lemon herb glaze
- 3 slags sild
- Årets første: Krabbeklør (Normal str.) - 1000 G.
- Årets sidste: Frisk Stenbiderrogn (Norge)
- Baby Kys østers
- Baby Kys østers
- Blinis med Caviar - Digital opskrift
- Blinis med Caviar, rødløg og creme fraiche (2 personer)
- Blinis med røget laks - Digital opskrift
- Blinis med røget laks, dild og creme fraiche (2 personer)
- Blinis med stenbiderrogn - Digital opskrift
- Blinis med stenbiderrogn, dild og creme fraiche (4 personer)
- Bonito-tun i olivenolie
- Christiansøpigens - Let Krydret Sild
- Citronsauce
- Citronsauce 400 G.
- Dagens tilbud: Torskeloin 600 G. + Gratis hvidvinssauce
- Dansk havkatfilet 🇩🇰
- Dansk kullerfilet 🇩🇰
- Dansk kulmulefilet m. skind 🇩🇰
- Dansk kulmuleloin 🇩🇰
- Dansk Lakseside CA. 1000 - 1200 GR.
- Dansk Lakseside fra Skagen Salmon
- Dansk multefilet 🇩🇰
- Dansk Mørksejfilet 🇩🇰
- Dansk oksemørbrad
- Dansk skånsomt garnfanget langefilet 🇩🇰
- Dansk torskefilet 🇩🇰
- Danske bundgarnsmakreller
- Danske jomfruhummere (Frost)
- Danske Jomfruhummere + Kystfiskens Hvidløgsmayo
- Danske jomfruhummerhaler
- Danske jomfruhummerhaler 🇩🇰 Skarp pris v. 2 kg
- Danske kullerloins 🇩🇰
- Danske Langeloins 🇩🇰
- Danske rødspættefileter + 2x gratis remoulade 🇩🇰
- Danske Vesterhavs Rødspættefileter (Panerede)
- Dorader - 1 stk. (350-400 g.)
- Ekstra store færøske laksesider (Ny pris)
- Fanø Laks skiveskåret
- Fine De Claire østers
- Fiskefrikadeller af linefanget torsk
- Fiskekogebog - Af Lars Kyllesbech
- Fransk Bouillabaisse
- Frisk Stenbiderrogn Islandsk 200 GR.
- Frisk Stenbiderrogn Norsk 200 G.
- Frisk Torskerogn
- Frisk Torskerogn
- Friske danske jomfruhummere fra Strandby auktionen
- Friske jomfruhummere fra Strandby auktionen
- Friske søkogte rejer fra Skagerrak
- Friske søkogte rejer fra Skagerrak
- Færøsk lakseside 1000 - 1300 GR
- Færøsk lakseside 1400 - 1700 GR
- Færøsk lakseside 600 - 800 GR
- Færøske Laksesider 600-800 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 10 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 10 G.
- GASTRO Unika Gold Caviar 30 G - Bedst før 11.07.25
- GASTRO Unika Gold Caviar 30 G. (Kort dato) - Bedst før 11.07.25
- GASTRO Unika Osietra Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Osietra Caviar 30 G.
- GASTRO Unika Platinum Caviar 30 G.
- GAVEKORT
- Gigas østers fra Venø
- Gillardeau østers
- Gratineret hummer med citron og hvidløg (2 Personer)
- Gratineret hummer med citron og hvidløg - Digital opskrift
- Gravad laks fra lokalt røgeri
- Grillet jomfruhummer med hvidløg og persille (2 personer)
- Grillet jomfruhummer med hvidløg og persille - Digital opskrift
- Grillpakke: Stor lakseside + Jomfruhummer + Teriyaki Glaze
- Grillpakken | Kulmuleloin & Store jomfruhummere
- Halehængt koldrøget lakseside - Bedst før: 19.06.25
- Håndpillede koldtvandsrejer
- Håndpillede Koldtvandsrejer (Lille bøtte)
- Håndpillede Luksus Rejer - Bedst før 25.06.2025
- Havkatfilet
- Havtaskefilet
- Havtaskefilet
- Hel kogt hummer
- Hel kogt hummer 400 G.
- Hel kogt hummer 600 G.
- Hel røget makrel
- Hellefiskefilet
- Helleflynder hel
- Helleflynderfilet (Store)
- Helleflynderfilet (Store)
- Hornfisk hel
- Hummerbisque
- Hummerbisque
- Hvidvinssauce
- Hvidvinssauce 200 G.
- Hvidvinssauce 400 G.
- I sæson: Store Krabbeklør
- Isingfilet
- Islandske torskerogn fra vildtfanget torsk
- Jomfruhummerhaler
- Jomfruhummerhaler (Frost)
- Jordskokkesuppe
- Jordskokkesuppe 400 G.
- Jordskokkesuppe med kammuslinger (2 personer)
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og æble (2 personer)
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og æble - Digital opskrift
- Kammuslinger (800 G.)
- Kanonpris: Stenbiderrogn Islandsk 200 G. (Frost)
- Klassisk frokostpakke
- Klassisk sennepssauce - 400 ml
- Koldrøget Fanø Laks
- Koldrøget hellefisk fra lokalt røgeri - BEDST FØR: 26.07.25
- Koldrøget Laks
- Krabbeklør
- Krabbeklør (kogte)
- Kullerfilet
- Kullerloins - Ca. 600 G.
- Kulmuleloin
- Kystfisken Paneringsmix
- Kystfisken x Qookware: Luksus skaldyrsfad
- Kystfiskens Cocktaildressing
- Kystfiskens Dildmayonnaise
- Kystfiskens Hvidløg Citron & Røg Mayonnaise
- Kystfiskens karrysild
- Kystfiskens Kryddersmør
- Kystfiskens luksus røgpakke
- Kystfiskens marinerede sild
- Kystfiskens Remoulade (Grov) - Bedst før: 26.08.25
- Kystfiskens røgpakke
- Kystfiskens sommer skaldyrsfad
- Kystfiskens Teriyaki Glaze
- Lakseportioner fra Færøerne
- Laksesashimi med soyadressing (2 personer)
- Laksesashimi med soyadressing - Digital opskrift
- Lakseside m. skind
- Lakseside m. skind 1000 - 1300 GR
- Lakseside m. skind 450 - 500 G.
- Lakseside m. skind 600 - 800 GR
- Laksesider m. skind
- Laksesteak
- Langefilet
- Langeloins
- Lemon Herb Glaze
- Linefangede blåmuslinger
- Linefangede blåmuslinger 1000 G.
- Linefanget torskeloin
- Luksus frokostpakke
- Luksus skaldyrsfad
- Luksus stjerneskud
- Lynstegt tun med salat og soyadressing (2 personer)
- Lynstegt tun med salat og soyadressing - Digital opskrift
- Læsø Koldtvandsrejer
- Makrel hel
- Makrel i krydret tomat
- Marineret Sild 2 x 225 G.
- Multefilet m. skind 800 G.
- Mørksejfilet
- Natfangede petit jomfruhummere
- Nyhed: Hvillingfilet
- Nyhed: Lyssejfilet (Skarp pris)
- Nyhed: Premium Laksefilet (Uden halestykke)
- OBS: Dobbeltordre
- OBS: På hold
- Pakketilbud: Fish n' chips (Inkl. sauce tartare)
- Pandestegte fiskefrikadeller
- Pandestegte sild i bidder
- Panerede danske rødspættefileter + Remoulade 180 G.
- Panko torsk
- Perle Blance østers
- Petit jomfruhummere 1000 GR.
- Pighvar hel
- Pighvar hel
- Pil-selv-rejer
- Piv-friske danske vodfangede skærisingfileter (Store)
- Piv-friske dorader
- Premium kammuslinger
- Rosé Crevette Rejer
- Rossini Blinis
- Rossini Dilddressing
- Ruth's kryddersild
- Rødfiskfilet m. skind.
- Rødfiskfilet m. skind.
- Rødspætte flået
- Rødspætte flået
- Rødspætte hel
- Rødspætte hel
- Rødspættefilet (enkeltfrosne)
- Rødspættefilet 800 G.
- Rødtungefilet 800 GR
- Røget ålefilet
- Røget laks på blinis
- Røget laksetatar med fennikel og rævesauce (4 personer)
- Røget laksetatar med fennikel og rævesauce - Digital opskrift
- Sardiner i krydret olivenolie
- Sardiner i olivenolie
- Sauce tatare
- Sauce tatare til fish n chips
- Skaldyrspakken: Store jomfruhummere + Krabbeklør
- Skiveskåret koldrøget laks fra lokalt røgeri
- Skrubbe hel
- Skrubbefilet 800 G.
- Små rødtungefileter
- Smørstegte jomfruhummerhaler og hummerbisque (4 personer)
- Smørstegte jomfruhummerhaler og hummerbisque - Digital opskrift
- Stegt torskeloin med hvidvinssauce og spinat (2 personer)
- Stegt torskeloin med hvidvinssauce og spinat - Digital opskrift
- Stenbiderrogn Islandsk (Frost)
- Stor færøsk lakseside m. skind
- Store danske garnfangede fjordskrubbefileter
- Store danske laksesider m. skind
- Store lakseportioner u. skind
- Søkogte rejer fra Skagerrak (Frost)
- Søkogte rejer fra Skagerrak (Frost)
- Tejnefangede jomfruhummere
- Tejnefangede jomfruhummere
- Torpedo Rejer
- Torsk hel
- Torsk hel
- Torskefilet 1000 GR
- Torskeloin
- Torskeloin u. skind
- Tuna sashimi saku
- Tunsteaks i sashimi kvalitet
- Ugens tilbud: 6 Pandestegte Fiskefrikadeller + 2 x Kystfiskens Remoulade (Grov)
Blogs
- Kokkens råd: Tilberedning af fisk
- Fisk er klimavenlig spise
- Trend: Tre ud af fire danskere vil spise mere fisk
- Sundhedsmæssig gevinst: Mere fisk mindre kød
- 5 gode grunde til at spise fisk
- 4 gode tips: Spis mere fisk
- Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping
- Stegt torsk med oliven
- Grillet tunsalat med æg og små tomater
- Torskeryg på nye rødbeder og estragon
- Torsk sesamstegt med lynstegte grøntsager
- Grillet makrel med tomat og spidskål
- Rødspættefilet med ratatoille
- Laks som wienerschnitzel
- Grillet røget laks med agurk
- Jomfruhummer med pocheret æg
- Jomfruhummer med grønne ærter
- Ristet havkat med dampede muslinger i hummerbisque
- Grillede jomfruhummer med krydderurtesmør
- Grillet multe på springløg med grønne asparges og hyldeblomstvinaigrette
- Hjemmelavet bløde tacos med ceviche af multe a la Oaxaca
- Grillede kammuslinger med bacon og coleslaw
- Laksetatar med revet peberrod og krydderurter
- Grillet lakseryg med hvide asparges og parmesan
- Makrel med stuvede kartofler og dild
- Spættefilet med flødestuvet spinat
- Stegt laks med krydderhollandaise
- Perfekt Helgrillet Pighvar
- Rødspætte med dressing
- Gratinerede østers med hollandaisesauce
- Fiskedeller af torsk
- Nem fish n chips
- Gambas Pil Pil med Argentinske rødrejer
- Ovnbagt Havkat Med Porre
- Fiskeburger med sprød havkat og urtedressing
- Torskerognssalat med vinaigrette
- Torskerogn med blomkål og rejer
- Varmrøget laks fra grillen
- Grillet kulmule med masser af smør og urter
- Krabbekløer med urtedressing og lime
- Fiskeburger m. torsk og tatarsauce
- Gratinerede jomfruhummere
- Pizza med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche
- Hjemmelavet rösti med stenbiderrogn, rødløg og creme fraiche
- Stenbiderrogn på dampede grønne asparges med hollandaisesauce
- Dampet torsk i persillesauce med smørsauteret spinat
- Bagt hellefisk på karl johan svampe
- Pil-selv rejer med hjemmerørt urtecreme
- Kryddersild med syltede rødløg, timian og æbler
- Koldrøget laks med hvide asparges & sauce mousseline
- Smørstegte fiskefileter
- Blinis med stenbiderrogn
- Baconstegt laks med linser og blodgrape
- Rødspætteruller med parmaskinke og vesterhavsost
- Ristet laks med revet parmesan og rå blomkål
- Spicy fiskefrikadeller af mørksej