Kystfiskens Jomfruhummertartar
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Forret
Personer
4
Arbejdstid
30 Min.
Kan med fordel forberedes 1-2 timer før servering, så hummeren trækker let i salt.
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
300 g jomfruhummerhaler - renset
-
1 line, saft og skal
-
2 spsk. god olivenolie
-
½ grøn chili
-
1 agurk
-
1 tsk. stødt rosapeber
-
1 lille bundt dild
-
evt. bronzefennikel og andre urter
-
Flagesalt
Ingredienser
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
Pil jomfruhummerne og salt dem i nogle timer (2-3)
Lav kugler af agurker eller skær dem i tern
Læg jomfruhummeren mellem to stykker bagepapir og bank dem flade
Ved servering vendes hummerne ud på en flad tallerken hvor agurken anrettes på. Limeskal skal rives udover og limesaft skal også udover hummerne
Riv eller skær fint chili udover retten og anret med urter og server eventuelt brød og smør til - velbekomme

Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.