Rejemedaljoner på surdejsbrød med citrusmayo
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Forret
Personer
4
Arbejdstid
5 Min.
Tid
5 Min.
Ingredienser
-
400 g rejer
-
8 skiver surdejsbrød
-
1 klat smør
-
200 g mayonnaise
-
Skallen af 1 citron og 1 lime
-
Dild og skovsyre til pynt
Fremgangsmåde
Riv skallen fra lime og citron og rør det med mayonnaisen.
Brug et vandglas til at udstikke runde stykker af brødet. Steg dem i smør på en varm pande.
Læg dekorativt rejerne taglagt rundt i kanten af de runde brødskiver. Læg en klat citrusmayo i midten og pynt med dild og skovsyre - Velbekomme!

Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.