Blanquette Sauce
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Sauce
Denne sauce er fantastisk at servere med hvid fisk!
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
200 g Hønsefond
-
200 g Smør
-
1 spsk. Creme Fraich 38%
-
1 æg (3 i alt)
-
2 æggeblommer
-
Citronsaft
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kog smør og fonden op sammen i en gryde
i et bæger, kommes æg, æggeblomme, cironsaft og cremefraiche op i og blendes med en stavblender, eller anden form for blender.
Tilsæt i en tyk stråle fond og smør i mens du blender i bægeret hæld det derefter tilbage i gryden og kog det op i mens du blender med en stavblender eller pisker med piskeris.
Saucen skal tykne, men kan skille, derfor er det vigtigt at den bare lige damper godt af og at der røres godt i saucen. Smag den til med salt og Citron evt. lidt peber.
Serveres med fisk - velbekomme!

Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.