Nytårsmenu produktinformationer
GASTRO Unika Gold Caviar 10 G.
Ingredienser: Størrogn/FISK, salt
- Oprindelsesland: Belgien
- Holdbarhed: Efter åbning: 3 dage ved højst +2°C.
- Opbevares ved højst +2 °C.
- Nettoindhold 10 g.
Næringsindhold pr. 100 g
| Energi (Kj/kcal) | 1070/256 |
| Fedt | 17G. |
| Heraf mættede fedtsyrer | 4,8 G. |
| Kulhydrat | 1 G. |
| Heraf sukkerarter | 0 G. |
| Protein | 25 G. |
| Salt | 13,3 G. |
Rossini Blinis 16 stk.
Ingredienser: HVEDEMEL, SKUMMETMÆLK, vand, solsikkeolie, ÆG, laktose, MÆLKEPROTEIN, MÆLKEPULVER, hævemidler:natriumpyrophosphatog E450I, salt, antioxidant: E300.
- Opbevares ved højst +5 °C.
- Produceret i Frankrig
- Nettoindhold 135 g.
Næringsindhold pr. 100 g
| Energi (Kj/kcal) | 1102/262 |
| Fedt | 9,4 G. |
| Heraf mættede fedtsyrer | 1 G. |
| Kulhydrat | 38 G. |
| Heraf sukkerarter | 7,2 G. |
| Protein | 5,9 G. |
| Salt | 1,7 G. |
Sashimi laks (Sushi grade 150-170 G.
Ingredienser: Latinsk betegnelse: Salmo salar. Superior kvalitet LAKS opdrættet uden brug af antibiotika og GMO.
- Fangstmetode: Færøsk Opdræt
- Oprindelsesland: Færøerne (Laks fri for GMO)
- Holdbarhed 4 dage ved højst +2°C.
- Opbevares ved højst +2 °C.
- Laksen har været på frost inden modtagelse og er egnet til rå servering. bør ikke indfryses igen fra optøet tilstand.
Yamay Soya Sauce 100 ML.
Ingredienser: Vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt, aroma (E621), karamelfarve, fruktose-glukose sukker, vitamin B₁, xanthan gum (E415)
- Opbevar uåbnet på et køligt, mørkt sted. Opbevares i køleskab efter åbning.
Næringsindhold pr. 100 g
| Energi (Kj/kcal) |
374/89,5 |
| Fedt | 0 G. |
| Heraf mættede fedtsyrer | 0 G. |
| Kulhydrat | 15,4 G. |
| Heraf sukkerarter | 14,5 G. |
| Protein | 7 G. |
| Salt | 11,3 G. |
Linefanget torskeloin ca. 200 G.
Ingredienser: TORSK (Gadus morhua)
- Fanget med krogliner i Nordøstlige Atlanterhav (FAO 27)
- Skåret fri for ben og klar til direkte tilberedning
- Frostvare leveret til optøning
- Opbevares ved højst +2 °C.
- Nettovægt ca. 200 gr.
Cremet hummerbisque 300 G.
Ingredienser:40,49 % SKALDYRSFOND (Vand, KREBSDYR, Gulerod, Løg, Tomatpure, SELLERI, Hvidvin, Brandy, Krydderier), Vand, FLØDE 30% (MÆLK, E 407), 4,05% Konc. hummerfond (SKALDYR, vand, salt, aroma), Tomatpure, Modificeret stivelse, Cognac, Krydderier.
- Opbevares ved højst +5 °C.
- Produceret i Danmark
- Nettoindhold 300 g.
Næringsindhold pr. 100 g
| Energi (Kj/kcal) | 218 / 52 |
| Fedt | 3,2 G. |
| Heraf mættede fedtsyrer | 2,1 G. |
| Kulhydrat | 4 G. |
| Heraf sukkerarter | 0,9 G. |
| Protein | 1,4 G. |
| Salt | 0,08 G. |
Dansk oksemørbrad 300 G.
- Fritgående kvæg fra udvalgte danske landmænd.
- Afpudset og klar til tilberedning
- Nettovægt ca. 300 gr.
- Opbevares ved højst +5 °C.
- Født: Danmark, Opvokset: Danmark, Slagtet: Danmark, Opskåret: Danmark.
Rødvinsglase 60 G.
Ingredienser: Okseafkog (vand, okseben, løg, hvidløg), aroma, glukosesirup, gærekstrakt, salt, sukker, tapioca stivelse, karamelsukker, reduceret rødvin, sukker, rødvinspulver, salt, honning. Kan indeholde spor af SULFITTER.
- Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Efter åbning, på køl og holdbar 1 måned
Næringsindhold pr. 100 g
| Energi (Kj/kcal) | 1003/237 |
| Fedt | 4,0 G. |
| Heraf mættede fedtsyrer | 2,0 G. |
| Kulhydrat | 44 G. |
| Heraf sukkerarter | 17 G. |
| Protein | 7,0 G. |
| Salt | 11 G. |