Mosaik af tun og kammusling
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Forret
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.
Ingredienser
-
200 g tun
-
3 spsk. sesamfrø
-
8 stk. kammuslinger
-
½ mango
-
2 spsk. soya
-
100 g smør
-
1 lille knold ingefær
-
4 kviste kørvel
Fremgangsmåde
På en varm pande med olie, steges tunen lyn hurtigt på alle sider. Tunen skal være rå i midten. Tag tunen af panden og rul den i sesamfrø og skær tunen i tynde skiver.
Steg kammuslingerne på en varm pande i olie - disse skal også være rå i midten. Halver kammuslingerne
Smelt smørret i en lille gryde og lad det bruse op, så duften af ristede nødder træder frem. Lad smørret køle af før soya og fint revet ingefær tilsættes.
Anret skiver af tun og kammusling lidt som en mosaik og hæld den lune sauce af brunet smør, soya og ingefær på. Pynt med kørvel og spiselige blomster - Velbekomme




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.