Skaldyrssalat i agurk med blomstervelour
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Hapser
Personer
4
Arbejdstid
5 Min.
Tid
20 Min.
Ingredienser
-
1 agurk
-
1 dl. hyldeblomsteddike
-
400 g skaldyrssalat
-
10 stedmoderblomster
Ingredienser
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
Skræl agurken så alt det grønne skræ kommer væk, derefter skæres agurken ud i 4cm høje stykker. Fordel hyldeblomsteddiken over stykkerne og lad det trække i 15 minutter.
Skrab forsigtigt næsten alle kernerne / indmaden ud af agurkestykkerne og fyld med skaldyrssalaten. Læg stedmoderblomster på og top med en lille klat skaldyrssalat.


Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.