Cremet muslingesauce
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Sauce
Personer
4-6
Arbejdstid
15 Min.
Tid
10 Min.
Ingredienser
-
400 g blåmuslinger
-
1 dl tør hvidvin
-
2 kviste timian
-
2 kviste dild
-
2 dl piskefløde
-
1 skalotteløg
-
2 fed hvidløg
-
50 g koldt smør i tern
Ingredienser
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
Rens muslingerne og damo dem i hvidvin med finthakkede skalotteløg, hvidløg, timian og dild. Lad dem trække i 15 minutter.
Sigt muslingebouillonen over i en mindre gryde og reducer bouillonen til passende, kraftig smag.
Tilsæt piskefløde og monter sauce med kolde smørtern - dette gøres nemmest med en stavblender - så får du også en flot og skummende sauce. Muslingerne kan herefter valgfrit tilsættes til saucen for lidt struktur.

Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.