Dampet torsk i sauce nage med urter
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Hovedret
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
25 Min.
Ingredienser
- 400 g torskefilet
- 1 gulerod
- 20 perleløg
- 3 dl hvidvin
- 1 tsk. peberkorn
- 1 tsk. korianderfrø
- 200 g koldt smør i tern
- Salt
- Citronsaft
- 2 tomater
- ½ squash
- 4 kviste kørvel
- Grøn olie
Sauce nage
Fremgangsmåde
- Klargør grøntsagerne. Skær den skrællede gulerod i tynde skiver og halver perleløgene. Kom begge dele i en gryde med hvidvin. Tilsæt peberkorn og korianderfrø i en tepose/kaffefilter. Kog ved medium varme til urterne næsten er møre. Tag grøntsager og krydderier op. Reducér hvidvinen til en tredjedel. Kom smør i tern i gryden lidt efter lidt under omrøring til cremet konsistens. Smag til med salt og lidt citronsaft.
- Skær tomaterne i små tern og udstik kugler af squash med et persienne-jern. Skær fisken i portionsstørrelser og krydr godt med salt. Damp fileterne og squashkuglerne i 4-5 minutter ved svag varme.
Anret sauce nage i bunden af tallerknerne sammen med gulerodsskiverne, tomater og squash. Læg et stykke torsk henover. Pynt med kørvel samt lidt grøn olie - Velbekomme!

Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.