Hummer New year
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.
Ingredienser
-
2 hele store hummere
-
3 spsk. mayo
-
1 stængel bladselleri
-
2-3 cornichoner
-
1 forårsløg
-
¼ pundt purløg
-
¼ bundt dild
-
Citronsaft
-
Salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Slå din hummer ihjel (hvis ikke dette allerede er gjort) Dette gøres bedst ved at presse en stor kniv gennem det lille kryds ved baghovedet og herefter gennem hovedet.
Kog kummeren i kogende saltet vand i 8 minutter (Hvis den allerede er tilberedt og optæet, er 1,5 minut tilstrækkeligt)
Lad hummeren køle ned, pil kødet ud af skallerne og del det i mundrette stykker. Husk der er kød i alle led! Du kan gemme skallerne til fond eller lignende.
Hak grøntsager og krydderurter fint og rør dem sammen med mayo og citronsaft. Smag til med citron, salt og peber.
Vend hummerstykkerne i mayoen, og lad dem hvile på køl i en halv times tid. Anret hummersalaten i skallerne fra hummeren og lav eventuelt et par blinis med salat på ved siden - Velbekomme!




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.