Pocherede østers - i urtesauce
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Forret
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
5 Min.
Ingredienser
-
24 stk. østers
-
½ bundt dild
-
25g smør
-
½ dl citron
-
30 g lakserogn
-
Eventuelt lidt friske urer til pynt
Fremgangsmåde
Sæt en lille sigte i en kasserolle. Åben dine østers, tag dem ud af skallen og kom dem i sigten. Gem østersvandet. Skyl østersene hurtig fri for skaller under koldt vand, og læg dem i kasserollen med østersvandet. Pocher dem let, så de lige netop bliver gennemvarme. Læg de varme østers i østersskallerne.
Urtesauce
Hak dild og kørvel groft og kom krydderurterne i østerssaften sammen med smørret. Lad det varme forsigtigt op og blend i mens med en stavblender, så saucen skummer op. Smag saucen til med citronsaft



Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.