Stegt pighvar - med champagne hollandaise
Anmeldt 5.0 stjerner
Kategori
Hovedret
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
15 Min.
Ingredienser
-
250 g smør - gerne klaret
-
70 g æggeblomme
-
½ dl champagne
-
Lidt fiskefond - ca. 1 spsk.
-
saften fra ½ citron
-
1 nip salt
-
4 stykker pighvar a 150 g stykket
-
små gulerødder
-
til pynt: en god skefuld caviar og spiselige blomster
Fremgangsmåde
smelt smøret ved svag varme og stil det til side. I en anden gryde ved siden af piskes æggeblommer sammen med fiskefond i en anden gryde over svag varme til massen bliver lys og luftig.
Tilsæt smørret lidt ad gangen og pisk det godt inde i saucen og pisk derefter champagnen ind i saucen. Sluk for varmen og smag saucen til med citronsaft, salt og peber.
Steg pighvarfileterne på en var pande til de er gyldne og saftige. Damp gulerødderne til de er al dente.
Anret med caviar og lidt spiselige blomster - Velbekomme




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.