Kulmule i karry
KULMULE I KARRY
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.

Ingredienser
1 løg, ca. 50 g
200 g gulerod, 2-3 stk.
3 porrer
1 spsk. vegetabilsk olie
1 spsk. karrypulver
1 dåse kokosmælk 330 ml
2 æbler
1 spsk. sesamfrø
300 g jasminris, kogt
¼ bundt bredbladet persille og mynte
Salt og peber
Fremgangsmåde
Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft.
Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter.
Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen.
Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø.
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Kuller eller mørksej