KULMULE I KARRY
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
 
                      Ingredienser
- 
1 løg, ca. 50 g 
- 
200 g gulerod, 2-3 stk. 
- 
3 porrer 
- 
1 spsk. vegetabilsk olie 
- 
1 spsk. karrypulver 
- 
1 dåse kokosmælk 330 ml 
- 
2 æbler 
- 
1 spsk. sesamfrø 
- 
300 g jasminris, kogt 
- 
¼ bundt bredbladet persille og mynte 
- 
Salt og peber 
Fremgangsmåde
- Riv gulerødderne groft på et rivejern, og hak løg og porrer groft. 
- Steg løget, porrerne og gulerødderne i olie, indtil de er blanke, og tilsæt karry. 
- Tilsæt kokosmælk og lad det simre i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Skær fisken ud i mindre stykker, kom den i gryden og lad den simre i 3-4 minutter. 
- Skær æblet i både og pluk krydderurterne groft og vend det hele sammen. 
- Servér med ris, og drys med persille, mynte og sesamfrø. 
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Kuller eller mørksej




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.