Grillede kammuslinger med bacon og coleslaw
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.
Perfekt til grillsæson!
Ingredienser
-
12-16 kammuslinger
-
12-16 skiver bacon
-
12 kviste rosmarin
-
1 spidskål
-
5 gulerødder
-
1 bundt dild
-
2 dl creme fraiche 18%
-
1 dl fløde
-
Æbleeddike
-
Sukker, salt og peber
Fremgangsmåde
Skyl rosmarinkvistene, og snit dem evt. lidt spidse i bunden!
Skyl og hak dilden fint - gem evt. et par kviste til pynt.
Skyl og skræl gulerødderne, og snit dem fint. Skyl spidskålen, og snit dem som gulerødderne.
Pak hver kammusling i en skive bacon, og brug en rosmarinkvist som grillspyd. Krydr med alt og peber.
Rør creme fraiche med fløde, tilsæt finthakket dild, og smag dressing til med æbleeddike, en smule sukker, alt og peber. Vend fintsnittede gulerødder og spidskål heri.
Grill kammuslingerne 2-3 minutter på hver side, og lad dem hvile et par minutter.
Tip fra Kystfisken
Anret kammuslingerne på tallerkener med coleslaw, pynt evt. med lidt friske dild-kviste.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.