Laksetatar med revet peberrod og krydderurter
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
2-3 Timer
Oppskriften er enkel, men smaken er virkelig restaurantverdig!
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
300 g laksefilet
-
1 lille rødløg
-
2-3 faste æbler
-
Lidt karse
-
1 lille stang peberrod
-
3 æggeblommer
-
Krydderurt, f.eks. ærteskud
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Rens laksen, puds den omhyggeligt af, og fjern alle ben. Hak kødet fint med en skarp kniv. Skræl og hak løget fint. Skær æblerne i små tern eller snitter.
Skræl og riv peberroden.
Rør den hakkede laks med æggeblommer, karse og løg. Tilsæt æbler, og smag til med salt og peber.
Lad tartaren trække i køleskab op til et par timer, men tag den ud et stykke tid inden, den skal serveres, så den kan nå at blive tempereret.
Anret tarteren midt på tallerkenen, pynt med revet peberrod og krydderurt.
Tip fra Kystfisken
Vores laks er opdrætslaks, som er sikker at spise uden nedfrysning - den kommer fra kontrollerede opdrætsanlæg. Man kan selvfølgelig, nedfryse laksen inden, om man ønsker!
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.