Tilberedningstid: 15 min. Nyd et stykke velsmagende laks med sprøde rodfrugter og kartofler som tilbehør. En klassisk hverdagsret.
Du skal bruge:
4 personer
4 laksesteak (600 GR.)
1/4 selleri
2 gulerødder
1 stor pastinak eller persillerod
1 citron
1 løg
1 lille bundt bredbladet persille
2 spsk olivenolie
2 tsk sukker
2 dl vand
Tilbehør:
Kogte aspargeskartofler og godt brød
Sådan gør du
- Skræl alle rodfrugterne, og skær dem i store tern på ca. 2x2 cm.
- Skær citronen i 3 tykke skiver.
- Varm olien op på en pande, og steg citronskiverne, til de er gyldne.
- Tilsæt rodfrugterne, og steg dem med. Vend ofte rodfrugterne, så de bliver stegt på alle sider uden at blive brune.
- Hak løg og bredbladet persille.
- Drys rodfrugterne med sukker, løg, persille og vand, og lad dem koge i 2 min. Smag til med salt og peber.
- Steg laksestykkerne på en varm grillpande i ca. 8 min. Krydr med salt og peber.
Servér den grillstegte laks med citronglacerede rodfrugter, kogte aspargeskartofler og godt brød.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.