FISKEBURGER MED MØRKSEJ
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Er hverdags-klassiker lidt ud over det sædvanlige. Nemt, sundt og en en sikker vinder også hos børnene.
Ingredienser
-
1/2 tsk sukker
-
1/2 tsk salt
-
4 kviste timian
-
1 spsk. vegetabilsk olie
-
200 g spidskål
-
1 dl bredbladet persille
-
25 g rød mizuna eller rucula salat
-
2 spsk. æbleeddike
-
1 spsk. olivenolie
-
1 tsk. sukker
-
Salt
-
Sort salt
-
4 burgerboller
-
2 forårsløg
-
100 g syltede drueagurker
-
2 spsk. kapers
-
1/2 bundt dild
-
2 spsk. mayonnaise
-
1 dl skyr
Tartarsauce
Fremgangsmåde
Snit forårsløg fint og hak drueagurker, kapers og dild groft. Vend det hele sammen med mayonnaise og skyr, smag til med salt og peber.
Snit kål og persille fint, pisk eddike, sukker og salt og peber sammen og mariner kål, persille og mizuna salat i ca. 3-4 minutter.
Skær filetten ud i 4 stykker 2-3 cm tykkelse, drys dem med sukker, salt og hakket timian. Lad det marinere i 15 minutter.
Steg fisken i olie, på en varm pande i ca. 1 minut på hver side.
Lun/grill bollerne og smør dem med tartarsauce, lav en burger med stegt fisk og kålsalat.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.