Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Tilberedningstid: 15 min. Opgrader pitabrødet med lækker sprød rødspættefilet. En nem og god ret, hvis børnene også er med i køkkenet. 

Du skal bruge:

4 personer

500 g rødspættefilet
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9% 
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
salt og peber
6 grove pitabrød

Tilbehør:
strimlet icebergsalat
små tern af agurk, tomat og løg

Sådan gør du

  1. Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
  2. Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
  3. Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
  4. Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
  5. Varm pitabrødene som angivet på emballagen.

Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

Tip: Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.