Pitabrød med sprød krydret rødspætte

Tilberedningstid: 15 min. Opgrader pitabrødet med lækker sprød rødspættefilet. En nem og god ret, hvis børnene også er med i køkkenet. 

Du skal bruge:

4 personer

500 g rødspættefilet
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9% 
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
salt og peber
6 grove pitabrød

Tilbehør:
strimlet icebergsalat
små tern af agurk, tomat og løg

Sådan gør du

  1. Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
  2. Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
  3. Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
  4. Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
  5. Varm pitabrødene som angivet på emballagen.

Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.

Tip: Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.

Vores delikatesser

TILMELD SMS BESKED

Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

Tilmeld på linket her