PITABRØD MED SPRØD KRYDRET RØDSPÆTTE
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Opgrader pitabrødet med lækker sprød rødspættefilet. En nem og god ret, hvis børnene også er med i køkkenet.
Ingredienser
-
500 g rødspættefilet
-
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9%
-
½ tsk. paprika
-
½ tsk. karry
-
2 spsk. rasp
-
2 spsk. rapsolie
-
Salt og peber
-
6 grove pitabrød
-
Strimlet icebergsalat
-
Små tern af agurk, tomat og løg
Tilbehør
Fremgangsmåde
Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Tip fra Kystfisken
Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.