Pitabrød med sprød krydret rødspætte
PITABRØD MED SPRØD KRYDRET RØDSPÆTTE
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Opgrader pitabrødet med lækker sprød rødspættefilet. En nem og god ret, hvis børnene også er med i køkkenet.
Ingredienser
-
500 g rødspættefilet
-
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9%
-
½ tsk. paprika
-
½ tsk. karry
-
2 spsk. rasp
-
2 spsk. rapsolie
-
Salt og peber
-
6 grove pitabrød
-
Strimlet icebergsalat
-
Små tern af agurk, tomat og løg
Tilbehør
Fremgangsmåde
Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Tip fra Kystfisken
Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.