11 april, 2021
Pitabrød med sprød krydret rødspætte
Tilberedningstid: 15 min. Opgrader pitabrødet med lækker sprød rødspættefilet. En nem og god ret, hvis børnene også er med i køkkenet.
Du skal bruge:
4 personer
500 g rødspættefilet
2 dl yoghurt eller syrnet fløde 9%
½ tsk paprika
½ tsk karry
2 spsk rasp
2 spsk rapsolie
salt og peber
6 grove pitabrød
Tilbehør:
strimlet icebergsalat
små tern af agurk, tomat og løg
Sådan gør du
- Rør yoghurt el. syrnet fløde med ½ tsk salt og lidt peber.
- Bland paprika, karry, rasp og ½ tsk salt sammen på en tallerken.
- Vend rødspættefileterne i krydderiblandingen.
- Varm olien op på en pande, og steg fisken i 1-2 minutter – ryst af og til panden.
- Varm pitabrødene som angivet på emballagen.
Servér pitabrød, salat, yoghurt og fisk i skåle/fade på bordet, så man selv kan fylde sit pitabrød.
Tip: Smag evt. dressingen til med lidt knust hvidløg.