FISH ’N CHIPS MED KULLER OG RODFRUGTER
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
1 kg blandede rodfrugter
-
2 spsk. olivenolie
-
225 g mel + ekstra mel til at vende fisk i
-
2 tsk. bagepulver
-
2 spsk. timian, finthakket
-
1 kold øl
-
1 l vegetabilsk olie til dybstegning
-
Salt og peber
-
Citron
Fremgangsmåde
Rens og skær rodfrugterne på langs i grove stykker, vend dem med olie, salt og peber. Bag i ovnen ved 220 grader i 30-40 minutter.
Bland mel med timian og bagepulver, og pisk øllet deri til en glat tyk dej.
Skær fisken i mindre stykker og vend dem i lidt ekstra mel og derefter i dejen.
Ryst noget af dejen af, inden fisken kommer ned i den varme olie. Steg fiskene i ca. 2-3 minutter, indtil de er gyldne og sprøde og flyder oven på den varme olie. Læg dem herefter på et stykke fedtsugende papir, drys med salt og servér med rodfrugter og citron.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.