Gravad laks med trøffelrøræg og dilddressing
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
5 Min.
Tid
10 Min.

Ingredienser
-
800 g gravad laks
-
12 æg
-
2½ dl piskefløde
-
1 tsk. trøffelolie
-
Smør
-
Dilddressing
-
Brøndkarse
Fremgangsmåde
- Slå æggene ud og pisk dem godt sammen med piskefløde. Krydr med salt og peber samt lidt trøffelolie.
- Tilbered røræggen i en gryde med lidt smør. Tag gryden af blusset mens røræggen stadig er dejlig cremet.
- Anret den gravad laks som en krans med røræggen i midten sammen med en lille skål med dilddressing. Pynt med brøndkarse.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.