Østers med grøn salsa og rødbedespirer
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
2-3 Min.

Ingredienser
-
16 friske østers
-
½ agurk
-
½ bdt. forårsløg
-
1 skalotteløg
-
2 lime
-
Salt og peber
-
1 bk. rødbedespirer
Fremgangsmåde
Riv agurken groft på et rivejern. Lad det stå kort, inden det kommes i en sigte og saften presses ned i en skål. Hak forårsløg samt skalotteløg fint og bland dem i agurkesaften. Lad det stå på køl indtil servering.
Inden servering smages agurkesaften til med friskpresset limesaft samt salt og peber. Vær lidt varsom med saltet, da østers i sig selv også smager salt.
Åbn østerserne med en lille østerskniv lige inden servering (få din fiskehandler til det hvis du ikke selv kan). De skal dufte frisk af hav – ikke fisket. Hæld væden fra dem og løsn dem i skallen med en lille kniv. Arranger skallerne på tallerkener eller på et fad. Fordel lidt grøn salsa på hver østers og drys med rødbedespirer.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.