Perfekt Helgrillet Pighvar
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
15 Min.
En opskrift til sommerens grillfester
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
1 eller 2 pighvar (1,5 - 2kg)
-
2 citroner
-
1 bundt dild
-
1 håndfuld løvstikke
-
1 bundt persille
-
800 g små kartofler
-
150 g smør
-
Salt og peber
Kartofler
Fremgangsmåde
Klargør fisken - vask den, rids den på begge sider, og gnid den med salt og peber-
Skrab og kog kartoflerne i rigeligt saltet vand i 12-16 minutter.
Skyld citronerne, og skær den ene i tynde skriver, den anden i både.
Skyl persille og løvstikke, og pluk det i mindre kviste.
Skyl dilden, og hak den fint.
Læg citroner, persille- og løvstikkekviste på fisken. Grill den i 10-12 minutter på hver side.
Hæld vandet fra kartoflerne, og ryst dem med smør og finthakket dild.
Server den hele pighvar med citronbåde, og byd de varme dildkartofler til.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.