Spis mere fisk

Sundt og lækkert. Leveret direkte fra hav til hoveddør.

Bestil i dag

Dagens fangst til dig

Vi lærer dig at elske de gode danske spisefisk ved at levere dagens fangst i sin direkte vej fra hav til hoveddør. Med fokus på et sæsonpræget udvalg af skånsomt fangede fisk spiser vi både med omtanke for os selv og for vores omgivelser. Det er den gode madoplevelse.

Sundt
FRISKT
NEMT

Sådan fungerer det.

Vælg dine fisk og skaldyr

Vælg blandt vores lækre udvalg af fisk og skaldyr.

Friskfanget og klar til dig

Hver morgen får vi friske varer, som pakkes til dig i flamingokasser med is.

Fra havet til din hoveddør

Vi transporterer dine fisk i køletransport og leverer direkte til døren.

Tilbered og nyd middagen!

Lad madlavningen begynde og oplev forskellen på fisk og friske fisk.

Friskfanget fisk kan nu købes online

Kystfisken er skabt med ideen om at levere kystnær, friskfanget fisk til den kvalitetsbevidste madelsker. De fleste af os elsker fisk, men mulighederne for at købe friske fisk i nærområdet er ofte begrænset. Hos Kystfisken er friskheden i højsædet, og i tæt samarbejde med de lokale kystfiskere, gør vi det nu muligt at levere fisken hos dig hhv. samme aften eller dagen efter (afhængigt af leveringsområde).

Ingen måltidskasser, ingen abonnement men bare den rene fisk. Vi er hammer gode til fisk af høj kvalitet, og kender samtidig vores begrænsninger. Middagens tilbehør og den gode flaske vin kan vi ikke hjælpe dig med, men hvad end du er til jomfruhummerhaler som forret eller en hovedret med smørstegte helleflynderfileter, så er vi det helt rigtige sted at gå hen.

Alt fra hele torsk og rødspættefileter til jomfruhummere og laksesider

Kystfiskeren tager på havet, og vender tilbage til havnen når vi andre står op. Vores fangst varierer ud fra årstiderne og vejret, men visse klassikere går med garanti igen fra dag til dag. Vores udvalg består af både hele fisk, flåede fisk, fileterede samt et udvalg af skaldyr og bløddyr. Kl. 07.00 opdateres sortimentet, så du ser udvalget af morgenfrisk fisk straks efter fiskerne kommer i land. På den måde er du sikret et leveret produkt, som er friskere end frisk.

Køb din fisk online. Hold øje med laks på tilbud.

Laks er en af de mest populære spisefisk, og selvom den ikke fanges kystnært i Danmark, er den alligevel en del af vores nøje udvalgte sortiment på Kystfisken. Laksen fås som hele laksesider enten med eller uden skind, og du har således mulighed for selv at skære portionsstørrelser efter eget ønske. I sortimentet findes du også laksesteaks, som er håndskårede i fine 150 gr. portioner. Laks svinger i pris, så hold øje på siden, hvor vi af og til har laks på tilbud.

Omtale af kystfisken

Vores kunder elsker os!

Bare den bedste fisk

Vi har prøvet fisk fra forskellige supermarked, fiskebutikker og fiskebiler men ingen var så frisk som jeres.

Isabelle fra Gentofte

Super frisk fisk

Jeg er vokset op med en far der var fisker så min forkælelse er lidt svær at stille tilfreds. Men Kystfisken gør det virkelig godt!

Charlotte fra Aalborg

Friskeste man kan ønske sig

Hurtig levering. Nu har jeg bestilt flere gange og vi har ikke været skuffede. Det bliver bestemt ikke sidste gang. Birgitte fra København Ø

Birgitte fra København Ø