Fiskedeller af torsk
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Tid
10 Min.
Nem opskrift på klassiske fiskedeller lavet af torsk!
Kystfisken
Ingredienser
-
500 g torskefilet
-
Evt. lidt mel
-
2 æg
-
1 gulerod
-
½ L fløde 13%
-
Evt. lidt muskatnød
-
Salt og peber
-
Olie eller smør til stegning
-
Kystfiskens Remoulade
Remoulade
Fremgangsmåde
Hak fisken fint, helst i maskine. Rør farsen sej med lidt salt, og kom evt. lidt mel i for at give en fastere konsistens. Kom æggene i, og rør farsen glat.
Skræl og riv guleroden fint og bland den i farsen sammen med fløden.
Rør farsen og smag til med salt, peber og evt. lidt muskatnød.
Lad den evt. trække et par timer i køleskabet, så bliver den nemmere at arbejde med.
Form frikadellerne med en stor spiseske, og steg dem gyldne i olie eller smør - 5-6 minutter på hver side.
Server med Kystfiskens remoulade!
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.