Grillet kulmule med blomkålscouscous
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
En nem ret som både smager og ser fantastisk ud. Den sprødestegte kuller går rigtig godt med den spændende couscous-salat.
Ingredienser
-
800 g kulmulefilet med skind
-
Frisk timian
-
200 g couscous
-
2 dl vand
-
3 spsk. olivenolie
-
200 g blomkål
-
4 forårsløg
-
1/4 bundt dild
-
100 g gule cherrytomater
-
100 g røde cherrytomater
-
100 g feta
-
16 sorte oliven
-
Salt og friskkværnet peber
-
1 citron, i både
Fremgangsmåde
Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen.
Tip fra Kystfisken
Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.