Grillet kulmule med blomkålscouscous

Tilberedningstid: 15 min. En nem ret som både smager og ser fantastisk ud. Den sprødestegte kuller går rigtig godt med den spændende couscous-salat. 

Du skal bruge:

4 personer

600 GR. kulmulefilet med skind
Frisk timian
200 g couscous
2 dl vand
3 spsk olivenolie
200 g blomkål
4 forårsløg
1/4 bundt dild
100 g gule cherrytomater
100 g røde cherrytomater
100 g feta
16 sorte oliven
Salt
Sort peter
1 citron, i både

Sådan gør du

  1. Kom couscous i en stor skål, hæld 2 dl kogende vand og 2 spsk olivenolie deri. Rør det rundt med en gaffel for at løsne couscoussen. Lad det trække i 10 minutter.
  2. Pluk blomkål i små buketter og snit det fint. evt. på mandolin.
  3. Snit forårsløg fint, pluk dild, halvér tomaterne og skær feta i mindre stykker.
  4. Vend det sammen med blomkål, oliven og couscous. Smag til med salt og peber.
  5. Hak timian groft og vend fisken deri sammen med 1 spsk olivenolie, salt og peber.
  6. Grill fisken på en varm grillpande eller havegrill i ca. 1,5 minut på hver side og servér den med couscoussen. 

Tip: Man kan også bruge rosmarin, oregano og salvie til fisken.

 

 

Vores delikatesser

TILMELD SMS BESKED

Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

Tilmeld på linket her