Kogt torsk med rødbedepasta, sennepssauce og sprød bacon
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
15 Min.
Ingredienser
-
700 g torskefilet
-
1 pakke rødbedepasta
-
¼ dl piskefløde
-
1 stk. peberrod
-
8 skiver bacon
-
Sennepssauce
Fremgangsmåde
Skær toskefileten ud i portionstykker og læg dem i en gryde med vand. De skal koge svagt i 10-12 minutter alt efter tykkelsen på fileterne.
Den friske rødbedepastaen koges al dente. Vandet hældes fra, og den ¼ dl piskefløde hældes ved, så det lige cremer lidt.
Smag til med salt og peber.
Skrab fisk peberrod over pastaen, lige før servering. Baconskiverne steges gyldne og sprøde i ovnen.
Server retten med din egen sennepssauce og evt. nogle råstegte kartofler til.
Tip fra Kystfisken
Torsken, danmarks hvide guld, er en af de mest kendte og traditionsrige fisk i Danmark.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.