Lyssej delux
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
15 Min.

Ingredienser
-
700 g lyssejfilet uden skind
-
800 g bagekartofler
-
½ squash
-
2 fed hvidløg
-
50 g Gammel Knas ost
-
1 spsk. timian
-
2 dl sødmælk
Fremgangsmåde
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 225 grader. Slær fisken i store stykker, krydr den med salt på alle sider, og læg den til side.
Mosen
Sæt en gryde med vand over at koge. Skræl kartoflerne og gulerødderne, og skær dem i grove stykker. Lad dem koge i ca. 15 min., indtil grøntsagerne er helt møre.
Sigt vandet fra, tilsæt mælken lidt ad gangen, og mos grøntsagerne med et piskeris til en grov mos. Smages til med salt og peber.
Squashen
Skyl squashen grundigt, og skær den i små tern.
Skyl timian grundigt, og riv bladene fra stilken.
Pil hvidløget, og hak det fint.
Krydr squashternene med salt, og vend dem med hvidløg og timian.
Bagning
Spred kartoffelmosen ud i et ildfast fad, og anret fisk og squash henover. Riv osten ud over fadet, og bag det i ca. 10 min., indtil osten har fået farve, og fisken begynder at flage.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.