Kulmule med blomkål og stegte svamper
Anmeldt 5.0 stjerner
Perfekt til en lækker aftensmad.
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
4 stk. kulmulefileter a 150 g
-
2 tsk. flagsalt
-
5 dl fiskefumet/fond (køb den ved din lokale fiskehandler)
-
250 g smør
-
¼ blomkål
-
30 g hasselnøddekerner
-
200 g blandet Karl Johan- og shiitake svampe
-
8 blade palmekål
-
Olivenolie til stegning
-
4 kviste kørvel
Fremgangsmåde
Drys kulmulefileterne med lidt salt.
Kog fiskefumeten ind til den halve mængde i en kasserolle, og pisk kolde smørtern i, til saucen er tæt og cremet.
Rens blomkålen, og skær den i tynde flager på et mandolinjern- Læg blomkålsflagerne i isvand, så de holder sig sprøde.
Rist hasselnødderne på en varm, tør pande, og hak dem groft.
Steg kulmulefileterne gyldne på en pande, til kødet er mælkehvidt og fast.
Rens svampe, og skær dem i grove stykker Skyl og rib palmekålen. Steg svampe og kål i en smule olie på en pande, og krydr med salt.
Anret fisken på en tallerken med svampe og kål. Top med kørvel, blomkålsskiver, sauce og sprøde hasselnødder.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.