Lange ala Sicilien
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
30 Min.
Ingredienser
-
600-800 g langefilet
-
1-2 fed hvidløg
-
4 ansjosfileter (Kan undlades)
-
3 dl vand
-
Håndfuld sorte oliven uden sten
-
1 spsk. kapers
-
1 spsk. balsamicoeddike
-
1 tsk. sukker
-
1 dåse tomatpuré
-
1 dåse hakket tomat
-
Chili efter smag
-
Salt og Peber
-
50 g revet parmesan
-
Olivenolie
-
Frisk pasta
-
Eventuel frisk basilikum
Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Skær langefileterne ud i passende portionsstørrelser, kom dem på en tallerken og drys lidt salt henover. Lad dem trække i køleskabet indtil tomatsaucen er færdig.
Varm ovnen på til 200 Cº.
Pil løg og hvidløg og hak alle løgene i små tern. Kom olivenolie på en pande og steg løg og hvidløg ved svag varme til de er gyldne. Kom ansjosfileter på panden og lad dem opløse sig. Tilsæt tomat puré og sted det lidt af. Dernæst tilsættes der vand, hakket tomat, sukker, balsamicoeddike og lidt salt ved og kog det sammen i cirka 15 minutter.
skær oliven igennem og kom det i gryden sammen med kapers og evt chili.
Kog pasta efter anvisning
Smag tomatsauce til med salt og peber
Hæld tomatsaucen over i et ildfast fad og kom langefileterne ovenpå saucen. Dryp lidt olivenolie over lange fileterne, top med revet parmesanost.
Sæt fadet i ovnen ved 200º og bag i 6-7 minutter indtil langefileterne er færdige.
Server det dampende fad af tomatsauce og langefilet med et drys frisk basilikum og den kogte pasta. Retten egner sig udemærket til en flaske hvidvin - velbekomme




Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.