Oscietra caviar på sprøde rejechips med tomatmayo
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.

Ingredienser
-
1 pose rejechips
-
Neutral olie til fritering
-
1 dåse Oscietra caviar
-
4 spsk. mayonnaise
-
1 spsk. tomatpasta
-
1 tsk. sennep
-
1 tsk. paprika
-
1 tsk. hvidløgspulver
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rør mayonnaise og tomatpasta sammen i en lille skål. Tilsæt sennep og rør det ind i tomatmayonnaisen sammen med paprika og hvidløgspulver. Smag til med lidt salt og peber.
- Friter rejechipsne i hed olie – hold godt øje, det går rigtig hurtigt. Læg dem på køkkenrulle og lad dem køle af.
- Anret rejechipsene med en skefuld caviar og en lille klat tomatmayo.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.