Rejerosetter på smørristet brioche med citronmayo
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.

Ingredienser
-
500 g rejer
-
Skiver af briochebrød
-
1 spsk. smør
-
100 g mayonnaise
-
1 citron
-
1 lime
-
Brøndkarse og spiselige blomster
Fremgangsmåde
- Dryp rejerne godt af i en sigte. Udstik briochebrødet til runde skiver. Steg dem gyldne i smør på en varm pande.
- Mayonnaisen røres op med fintrevet citronskal.
- Læg en klat citronmayo i midten af briochebrødet. Anret rejerne så de lægger som mønstret i en rosette. Pynt med brøndkarse og spiselige blomster samt et par både af lime og citron.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.