SKINDSTEGT KULMULE MED BLØDE LØG
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
3 spsk. olivenolie
-
500 g små rødbeder
-
¼ bundt timian
-
2 spsk. hvidvinseddike
-
800 g bagekartofler
-
2 porrer
-
50 g smør, koldt i tern
-
4 rødløg
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Vask rødbederne godt og skær dem i ¼ med skræl på. Kom rødbederne i en bradepande med timian, eddike, 1 spsk olie, salt og peber. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 30 minutter, indtil de er møre.
Skræl kartoflerne og rens porrerne. Skær i små stykker, og kog dem i ca. 20-25 min.
Hæld vandet fra og mos kartofler og porrer sammen med smørret. Smag til med salt og peber.
Skær løgene i ringe og steg dem bløde på en pande i 1 spsk. olie. Krydr med salt og peber.
Krydr fisken med salt og peber. Steg den på en varm pande i 1 spsk olivenolie på skindsiden i ca. 2-3 min. Vend fisken, tag panden af varmen, og lad fisken trække et par minutter på panden.
Servér med bløde løg, bagte rødbeder og kartoffel-porremos.
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Mørksej
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.