STEGTE RØDSPÆTTEFILETER MED PESTO
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
En ny fortolkning af den klassiske rødspættefilet. Friske rødspætter marineret i hjemmelavet pesto. Nem og sund ret.
Ingredienser
-
2 spsk. basilikumpesto
-
16 blade basilikum
-
2 spsk. olivenolie eller smør
-
Salt og peber
-
300 g grønne asparges
-
1 bundt basilikum
-
1/2 bundt bredbladet persille
-
2 dl olivenolie
-
50 g pinjekerner, ristede
-
80 g parmesan, revet
-
Salt og peber
Pesto
Fremgangsmåde
Hak basilikum og persille groft. Kom det i en blender og blend det groft sammen med olie. Tilsæt pinjekerner og parmesanost. Blend det sammen og smag til med salt og peber.
Lav et lille snit på midten af rødspættefileten, på kødsiden, uden at skære igennem.
Læg rødspættefiletere på et stykke bagepapir og smør dem med 1 tsk. pesto på begge sider. Læg nogle basilikumsblade på fisken og fold den sammen.
Steg fisken på en varm pande i olie eller smør i ca. 1 minut på hver side, indtil den er gylden og sprød.
Anret fisken med lidt ekstra pesto, dampede grønne asparges og basilikumsblade.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.