Bagt vesterhavstorsk med mandel-persilletopping
Anmeldt 5.0 stjerner

Ingredienser
-
600 g vesterhavstorsk i filet
-
50 g mandler
-
¼ bundt persille
-
1-2 fed hvidløg
-
2 skiver ristet brød / 2 spsk rasp
-
1 citron usprøjtet
-
2 spsk olivenolie
-
Salt og peber
Fremgangsmåde
Hak mandler, persille, hvidløg og brød groft. Riv skallen på citronen på den fine side af rivejernet.
Vend det hele sammen med olivenolie og saften fra citronen.
Skær fisken i 4 stykker og fordel persilletoppingen på fileterne. Bag i forvarmet ovn på 210 grader i ca. 3-4 minutter, indtil de er gyldne.
Servér med salat mm
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.