Gratineret vesterhavstorsk

Du skal bruge
4 personer

500 g vesterhavstorsk
400 g pasta penne
½ bundt purløg
100 g baby spinat, skyllet
 2 dl fløde 38 %
1 dåse hakkede tomater
150 g revet Gouda eller mozzarella
2 spsk rasp
1 citron
Salt og peber
Grøn salat

Sådan gør du
  1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra, og kom den i et ildfast fad.
  2. Skær fisken i mindre stykker. Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
  3. Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
  4. Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader, til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.
  5. Serveres med salat og brød.
Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller mørksej


     

    TILMELD SMS BESKED

    Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

    Tilmeld på linket her