GRATINERET VESTERHAVSTORSK
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
400 g pasta penne
-
½ bundt purløg
-
100 g baby spinat, skyllet
-
2 dl fløde 38 %
-
1 dåse hakkede tomater
-
150 g revet Gouda eller mozzarella
-
2 spsk. rasp
-
1 citron
-
Salt og peber
-
Grøn salat
Tilbehør
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken, hæld vandet fra og kom den i et ildfast fad.
Skær fisken i mindre stykker. Snit purløget fint. Vend fisk, purløg, pasta og spinat sammen i fadet.
Hæld fløde og hakkede tomater over pastaen, og vend det godt sammen. Smag til med salt og peber.
Drys med revet ost og rasp, og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader til det er gyldent og sprødt, ca. 15 minutter.
Serveres med salat og brød.
Tip fra Kystfisken
Anden egnet fisk: Kulmule, kuller eller mørksej
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.