Grillet kulmule med masser af smør og urter
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Ingredienser
-
800 g kulmulefilet
-
½ bdt. dild
-
½ bdt. timian
-
½ bdt. bredbladet persille
-
1 lime
-
100 g smør
Fremgangsmåde
Krydr kulmulefileten med salt og peber. Riv skallen af en lime ud over.
De forskellige krydderurter plukkes og lægges oven på fileten.
Grill den med skindsiden nedad over direkte varme i 10-12 minutter.
Når fiskekødet begynder at skifte farve og blive mælkehvidt, så skal fisken tages
af grillen (lige før hele fisken skifter farve).Læg skiver af smør ud over den varme
fisk, så smørret smelter ned over kødetServer årstidens lækre grøntsager til samt et lækkert glas hvidvin.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.