Grillet røget laks med agurk
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
5 Min.
Nem og lækker!
ForfatterKystfisken

Ingredienser
-
300-500 g varmrøget laks
-
1 lille stang frisk peberrod
-
1 agurk
-
Persille eller andet grønt til pynt
Fremgangsmåde
Skræl og riv peberroden.
Skyl agurken, og skær den i ensartede stave, og anret dem på en tallerken eller et fad!
Puds laksen af, og del den i stykker. Grill den 1-2 minutter på en varm grillpande men kun på den ene side, da de ikke må få varme hele vejen igennem.
Læg laksestykkerne på agurken, top op med revet peberrod og pynt med lidt grønt.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.