Friske jomfruhummere på grill med rørt smør
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
15 Min.
Tid
7 Min.
Ingredienser
-
12 hele jomfruhummere
-
100g smør
-
1-2 fed hvidløg
-
1 bundt persille
-
1 citron
-
1 tsk salt
-
Evt chili
Fremgangsmåde
Start med at tænde op for et bål, eller varm grillen godt op på ca. 200º Grader. Flæk jomfruhummerne på langs med en skarp kniv og fjern den sorte tarm.
Hak persille og hvidløg, og riv citronskal. Bland persille, hvidløg og citronskal sammen med blødt smør og lidt salt i en skål.
Fordel hummerne på en grillbakke eller et fad beregnet til grill. Drys en smule salt udover og tilføj klatter af det blandet smør ovenpå jomfruhummerne. Hak eventuelt chili efter smag, og drys over. Sæt bakken på en rist over bålet, eller grill. Jomfruhummerne er færdige når, kødet bliver hvidt, jomfruhummerne må endelig ikke få for meget. alt efter hvor høj varmen der er på bålet/grill, tager det ca. 5-7 minutter at tilberede jomfruhummerne.
Nyd jomfruhummerne med en hjemmerørt mayonaise og noget lækkert brød - velbekomme.



Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.