Kaviar på rødebedevaffel med creme fraiche og skalotteløg
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
15 Min.

Ingredienser
-
50 gram kaviar
-
1 skalotteløg
-
6 spsk. creme fraiche 38%
-
Dild til pynt
-
150 g rødbeder
-
2 æg
-
1 dl boghvedemel
-
½ dl mælk
-
1 tsk. flagesalt
-
Olivenolie til stegning
Vaffel
Fremgangsmåde
Skræl rødbeden, og skær den i tern. Kog rødbedeternene i 10 minutter til de er helt møre. Hæld vandet fra.
Blend rødbede sammen med æg, mel, mælk og salt til en helt glat dej.
Opvarm et vaffeljern og pensl det med olie inden vaflerne steges.
Når de er afkølet, kan de stikkes ud i den ønskede form.
Tip fra Kystfisken
Skær skalotteløg i fine tern. Creme fraichen lægges oven på de udstukkede vafler, hvorefter der toppes med kaviar. Pynt med skalotteløg og dild.
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.