Pasta med jomfruhummere vendt i cremet sauce
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
7 Min.
Tid
12 Min.
Ingredienser
-
Ca. 20 stk. hummerhaler
-
1 løg
-
1-2 fed hvidløg
-
3 spsk. olivenolie
-
2 spsk. tomatpurre
-
1 glas hvidvin
-
2,5 dl. fløde
-
20 cherrytomater
-
50 g revet vesterhavs - eller parmesanost
-
500g frisk pasta
-
salt og peber
-
Evt. frisk basilikum el. persille
-
Citronskal
Fremgangsmåde
Pil jomfruhummerhalerne mens de er rå og fjern den sorte tarm, læg hummerne til side. Hak løg og hvidløg fint. Skær cherrytomaterne over en gang.
Fyld en stor gryde med vand og salt, sæt den over og koge, så den er klar til pastaen. Kom pastaen op i kogevandet, og kog pastaen efter anvisninger
Varm olivenolie på en pande, steg jomfruhummere ca. et minut på hver side alt efter størrelse, drys lidt salt over dem. Tag hummerhalerne af panden, og læg dem på en tallerken. Svits løg og hvidløg på panden ved svag varme, til de er let gyldne, tilsæt tomatpuré når de har en foretrukne farve, og steg det af.
Hæld hvidvinen over og lad alkoholen dampe af, tilsæt tomater og fløde, og lad saucen koge op.
Si vandet fra pastaen
Kom jomfruhummerne tilbage på panden sammen med Saucen, vend det sammen.
Server i dybe tallerkner, Tilsæt til sidst osten og citronsalt og smag til med salt og peber og andret med basilikum eller persille - velbekomme.



Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.