Rødspætte med dressing
Anmeldt 5.0 stjerner
Personer
4
Arbejdstid
10 Min.
Tid
10 Min.
Spættefileter er en fisk, der er nem at tilberede og kan serveres på utallige måder. Her er en grundlæggende opskrift, hvor du selv kan vælge dit favorit tilbehør – alt fra ovnbagte fritter eller grøntsager til en cremet grøntsagsmos eller klassiske kartofler.
ForfatterKystfisken
Ingredienser
-
8 små fileter
-
Smør evt. kystfiskens kryddersmør
-
Citron
-
Salt og peber
-
Dilddressing
-
Remoulade
-
Kystfiskens Hvidløg Citron & Røg Mayonnaise
-
Rossini Dilddressing
Dressing efter personlig preferencer
Fremgangsmåde
Puds fileterne, af og vend dem i rugmel. Drys salt og peber efter preferencer.
Steg dem på en pande i brusende smør i 3-4 minutter på hver side.
Anret på fad eller tallerkener med citron og dressing.
Kan serveres med kartofler, brød eller grønsager (f.eks ovnsbagte). Du kan vælge helt selv!
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.