Rødspætteruller med parmaskinke og vesterhavsost
RØDSPÆTTERULLER MED PARMASKINKE OG VESTERHAVSOST
Personer
4
Arbejdstid
20 Min.
Ingredienser
-
8 skiver parmaskinke
-
50 g vesterhavsost
-
500 g squash
-
500 g svampe, markchampignon
-
1 løg
-
1 fed hvidløg
-
2 spsk. olivenolie
-
300 g cherrytomater
-
Salt og peber
-
1 citron
-
¼ bundt bredbladet persille
Fremgangsmåde
Vask squashen, rens svampene, og skær begge dele i grove stykker. Snit løget og hvidløget fint.
Læg fiskefileterne på et skærebræt, krydr med salt og peber, og rul dem sammen med parmaskinke og revet ost inden i.
Læg rullerne på en bageplade med bagepapir, og bag i forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 6-7 minutter.
Steg de snittede grøntsager på en varm pande i 1 spsk olie i ca. 3-4 minutter.
Vend cherrytomaterne deri og smag til med salt og peber.
Anret rødspætterullerne på et fad sammen med grøntsagerne, og drys med grofthakket persille.