Smørstegte fiskefileter

Du skal bruge
4 personer

500 GR. rødspættefileter
2 æg
20 gr. hvedemel
30 gr. frahamsmel
Salt
Peber, friskkværnet
2 spsk smør
1 tsk olivenolie

Sådan gør du
  1. Pisk æggene sammen i en skål. 
  2. Rør begge typer mel, salt og peber sammen i en anden skål.
  3. Dup fisken tør inden de vendes i skålen med sammenpisket æg.
  4. Vend dem en efter en i skålen med melblandingen.
  5. Varm panden til middelvarme og hæld smør og olie på panden.
  6. Steg fiskefileterne til de er gyldenbrune på hver side. 

Se vores udvalg til påsken her. (Bestillingsfrist er tirsdag d. 12. april kl. 11.00)


        Vores delikatesser

        TILMELD SMS BESKED

        Frisk fisk bestilles senest kl. 11.00 og leveres inden 17.30. Få dagens fangst præsenteret på SMS

        Tilmeld på linket her